MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Sana na Grudniowych tez mi polecono Joie ale one ponoc drogie nowe, nie sprawdzałam jeszcze w sumie.
Kleopatra no sa i takie9-36kg z pasami dodatkowymi w srodku,ktore wraz z wiekiem dziecka mozna zdjąć, fotelik dopsowac do wzrostu itp.
Wlasnie myslalam nad BabySafe Husky Sip. Ktos cos? cena przystepna tez no ok.400zl.
Zaraz sprawdze ten Britax i Recaro.
Ja po rosolku wlasnie i tylko czkawke czujekurde zachlanne to to w brzuchu
z pasami są właśnie 9-36 bo 15-36 już raczej bez. Recaro jest z pasami z tych moich
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Pikcia zdrowka dla Corki. U nas tez taki system w przychodni... Tydzien przed wizyte trzeba umawiać
chore.. a to wszystko przez to,ze kiedys byla to wojskowa przychodnia i tylko rodziny itp. Teraz jest dla wszytkich. Prezes sie zmienil i tak pediatra stala sie i pediatra i ogolna lekarka i do naszej pediatry sto tysięcy starych bab po recepte..a to na plotki w poczekalni a to cos jeszcze i tak 3/4 osob umawia wizyte niepotrzebnie wręcz i tym sposobem zajmuje miejsca. Na szczescie jak cos sie dzieje,to zajezdzam i nigdy nie ma problemu z dzieckiem zeby wejść do Niej bez kolejki.
-
iNso, pewnie jakbym pojechała z Marysią, to by nas przyjęła
Tylko nie chcę się jeszcze dodatkowo narażać na jakieś bakterie i choróbska czekając nie wiadomo ile na wizytę. A tak to jutro na 9 mąż z nami pojedzie i wejdzie z małą.
patuniek, trzymaj się dzielnie w tym szpitaluOby wyciszyli skurcze i żebyś wytrzymała w dwupaku do marca.
iNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Patuniek no bez jaj! Mialas sie nie wpychac w kolejke!
oby Mala jeszcze chciala posiedzieć w środku jeszcze trochę, chociaż jak nie to tez nie będzie najgorzej. Przez Ciebie dzisiaj się zabrałam za prasowanie ubranek
Makowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Inso wlasnie z tego co pamiętam to tych pasow wewnątrz fotelika mozna używać do 18 kg. I raczej ciężko doradzić coś na odleglosc, nie wiadomo do jakiego auta ma pasować, czy na isofix, ile corka ma wzrostu itp.. moze spróbuj w sklepie jakimś
iNso87 lubi tę wiadomość
Patuniek ważne że Polcia ładnie waży i ze jesteś po kontrola. Wytrzymajcie jeszcze z 2-3 tygodnie - mały łobuz z niej skakała skakała i narobiła- tak jej się śpieszy. Jesteś w szpitalu na Zwirki?
patuniek86 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Patuniek86 rozdarcie na 2 PALCE !!! O matko ! ;-( oby udało im się wyciszyć skurcze i niech Pola się tak nie pcha na świat;-) zaciska nogi kochana !
Ale dziś wiadomości...az obawiam się o swoją jutrzejsza wizytę co usłyszę ;-(
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzepatuniek86 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Prasuje dzisiaj te ciuszki, dzwoni moja matka:
-co robisz?
- prasuje ubranka
- stoisz czy siedzisz?
- siedzę, a co za różnica?
- moze wyprasuj tylko to co bedziesz jej ubierala?
- a myslisz, ze co prasuje? Obicie wozka?
- moze nie prasuj, przyjade to Ci wyprasuje w weekend.
- jak będę prasowac po godzinie, 1.5 to i na weekend jeszcze Ci zostanie...
- a gdzie Ty ukladasz?
- noo w szafie.. przecież komody nie mam jeszcze.
- to moze nie prasuj? Później wyprasujesz!
- kiedy, w marcu?????
- no tak dziecko.. prasuj.
Jesuuu prawie jak w czubachKleopatra, Makowe Szczęście, Marza89, patuniek86, Katia89, Ulv15, kehlana_miyu, Reniferra, Ksiazka1, Anet85, enka90 lubią tę wiadomość
Jeeeny, no co Wy dziewczyny! Miało się nikomu nie spieszyć! Patuniek86 Ty dawaj znać co tam będą robić i co decydują.
Jezu jaka Ty pozytywna, ja jak Makowe przerażona ale z obiadu się uśmiałam.
PATUNIEK86 ja od mojego postu straciłam łączność ze światem bo upłynął miesiąc i musiałam zasilić konto ,leciałam teraz jak poparzona do sklepu zasilić konto i zobaczyć co u Ciebie I Poli.
LWIE, jak się czujesz i synek? Odezwij się, bo chyba nie pominęłam żadnej Twojej wiadomości???
PIKCIA,jak na razie to nadal czuje się byle jak Ale też liczę na moc czosnku! Gardło boli niestetyMakowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualny
-
Nie wierze w to go czytam, Patuniek Ty masz termin 4 dni przede mna...To jeszcze nie czas.
Zaczynam sie stresowac...
Ale przynajmniej Pola ma ladna wageMoj syn urodzony w 37 tyg mial mniejsza.
Trzymam kciuki, żeby udalo im sie to wstrzymac.patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Ksiazka1 wrote:Patuniek trzymam za Was kciuki
Inso mam pytanie o tą torbę co zamówiłas do wózka, ta większą. Ona jest taka sztywna czy raczej miękka?nie wiem czy wiesz o co mi chodzi? Ona jest taka polsztywna no inaczej tego nie nazwe
Edit.
Jak przyjdzie to wrzuce foto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 14:29
Ksiazka1 lubi tę wiadomość
-
Patuniek ja lubię za pierwszą część wieści a nie za rozwarcie i leżenie na patologii...
Ważne, że jesteś pod opieką lekarzy! Trzymam mocno kciuki za Was, dziewczyny ❤️
Robi się gorącopatuniek86 lubi tę wiadomość
-
Leżę sobie i mam nie łazić
Mąż przyjechał, ale go już wysłałam po zakupyTorbę przywiózł, potem ją rozpakuję- ale gdzie bułeczki, ciastka, migdały, woda?
No to poleciał zakupy zaopatrzeniowe robić
Przy okazji przywiezie moją poduchę do spania, bo na tych nie idzie wytrzymać
Lekarze ogólnie mówią, że powinno być wszystko ok, jestem w sumie na granicy kiedy podaje się sterydy i wycisza skurcze. Dostałam już wielką strzykawę z czymś, dostałam pompę infuzyjną na 48 godzin. No i odkąd się położyłam, leżę pod ktg.
Anet, leżę na Żwirki, zajęłam ostatnie łóżko na patologii ciąży
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wsparcie
Naprawdę nie wierzę, że coś się będzie działo przed czasem, jeszcze pewnie urodzę po terminie
Ktg n izbie jednak szybko zrobili, a jak już zrobili to i szybko mnie ogarneliKsiazka1, Makowe Szczęście, Reniferra, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm