MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa, no i ciągle piszę te posty i za każdym razem zapominam o najważniejszym!!!
Bardzo Wam dziękuję Dziewczyny za wsparcie :-* Jesteście nieocenioneJakoś tak też raźniej z myślą, że gdzieś tam jesteście
Ulv15, Makowe Szczęście, Marza89, Anet85, bbeczka91, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
LwieSerce ogromne gratulacje!!! Jednak mialas przeczucie ze juz jak zostaniesz w szpitalu to urodzisz. Duzo zdrowka dla Was:)
Patuniek powodzenia, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.
Ja mojemu tez powiedzialam o Lwie to reakcja podobna do waszych i mowie mu ze ja zaczynam 37 tydz za tydzien a my w takim proszku, remont lazienki trwa, balagan w calym domu. Jeszcze sie nie moge zdecydowac na dostawke czy chicco uzywana czy drewniana nowa, cenowo podobnie ale chociaz lozeczko take normalnej wielkosci maz wczoraj kupil od kolegi z pracy tanio. To chociaz tyle. Ale jeszcze materac posciel.
W przyszlym tyg mama mi wysle paczke z wozkiem, bo ja ciagle cos domawiam na allegro zeby dorzucic do tej paczki i teraz czekamy na kurierow.
Dzisiaj moze spakuje torbe, powinnam prawie wszystko miec tylko to poukladac i przymierzyc do tych toreb co mam. Taka mobilizacja dzieki Lwie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:59
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Patuniek , kciuki zaciśnięte! Oby s okazalo ze Pola ma takie tętno tylko podczas wzmożonej aktywności.
W dalszym ciągu dziękuję za gratulcje i miłe słowa. Jeszcze ni nie wiem i bardzo tęsknię do niegoListopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Patuniek86 wielki szacun za Twoje opanowanie i podejście do sytuacji, Ja już po prostu bym miała sraczkę i bym uprawiała czarnowidztwo! Dzielna nasza :-*
LWIE ,A jak Ty się czujesz? Boli bardzo? Mąż dotarł już do Ciebie? Ale się wzruszyłam, jak napisałaś jak bardzo tęsknisz za synkiem. Imię już wybraliście? Jak mąż porozmawia z lekarzami to daj znać. Ale jest na pewno dobrze, tylko się chłopak wygrzewa ooo :-*
MAKOWE clip super, się posmialam. Właśnie zjadłam śniadanie i dodałam czosnek. Mąż jak usłyszał mnie przez tel,boże co się stało z Twoim głosem,także ten...Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Lwie serce gratulacje
jesteś bardzo dzielna.
Ja niestety wczoraj też trafiłam do szpitala. Jakoś "domowe" sposoby nie poradziły sobie z grypa. Jestem na oddziale i dostałam antybiotyk.
Poza tym zbadali mnie, Gabi waży już 3200 g, szyjka miękka, około 2 cm ma długości i 1 cm rozwarcia. Zobaczymy kiedy mnie wypuszcza.
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Ankakaranka87 wrote:Lwie serce gratulacje
jesteś bardzo dzielna.
Ja niestety wczoraj też trafiłam do szpitala. Jakoś "domowe" sposoby nie poradziły sobie z grypa. Jestem na oddziale i dostałam antybiotyk.
Poza tym zbadali mnie, Gabi waży już 3200 g, szyjka miękka, około 2 cm ma długości i 1 cm rozwarcia. Zobaczymy kiedy mnie wypuszcza.
O masz Ci los! Co tu się u nas dzieje!
A jak się czujesz? Z Gabi wszystko ok? Wszystkie pomiary w normie? Przepływy itp? Wy dziewczyny już też prawie 37 tydz skończony,więc też ciekawe ile jeszcze się poturlacie. Życzę duzo zdrówka! :-*Ankakaranka87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny :* czuje się lepiej niż w domu. Kroplowki z paracetamolu mi podają, ktg robią. Wyniki mam w normie, tylko CRP podwyższone.
Z Gabi też dobrze, wody są ok. Rano tylko zrobił się popłoch bo pielęgniarka nie mogła znaleźć tętna małej na KTG. Najpierw jeden bok, drugi bok, na wznak i nic... tak się zestresowalyśmy. Ona już pobiegła po lekarza i przyjechała z wózkiem, ale przyszla drugą położna i znalazła tętno małej. Uff.. strachu napedzila mi z rana mała. -
Nie miałam jak wcześniej pisać bo byłam na pobraniu krwi , a teraz w kinie z córcia- obiecałam jej , że pojedziemy,, więc nasz ostatni taki wypad.
Patuniek bądź nadal dobrej myśli, ściskam mocno.
Ankakanarka dochodz szybko do siebie niech antybiotyk zadziała i wracaj jeszcze do domu.
Lwie za chwilę podjedziesz z mężem i usciskasz maleństwoAnkakaranka87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ankakaranka87 o matko ! Współczuję Ci stresu od rana ! ;-( ale się Mała "schowała"
zdrowiej szybciutko i odpoczywaj
ważne że jesteś pod stałą opieką ale wiadomo nie ma to jak w domu żywe własnym łóżku
Ankakaranka87 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Lwie ogromne gratulacje! Jednak dobrze, że trafiłaś do szpitala i cały czas byłaś pod opieką. szybkiego dojścia do siebie życzę, żebyś już miała maluszka obok
Patuniek koniecznie daj znać co tam u Poli!
Ankakaranka zdrówka życzę, dobrze że z Gabi wszystko dobrze
Ja się pewnie odezwę dopiero wieczorem i dam znać po ktg i lekarzu jak u nas.Ankakaranka87 lubi tę wiadomość
Laura
-
Patuniek, niecierpliwie czekam na wieści od Ciebie! Cieszy mnie Twoje spokojne podejście, Twoja Pola to mega wiercipięta, pewnie stąd to tętno
Anka, dobrze, że Gabrysia fajnie rośnie pomimo infekcji. Podleczą Cię i wrócisz do domu żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik przed porodem
Patrzę tak na Wasze suwaki, a tu w większości +36 tc. Nic więc dziwnego, że tyle się dziejeAnkakaranka87 lubi tę wiadomość
-
Ankakaranka to strachu trochę było rano... Najważniejsze, że wszystko jest już dobrze! Trzymam mocno kciuki!
Patuniek daj znać jak się czujecie!
Teraz to już kwestia czasu jak wszystko się u nas rozkręci
Właśnie zobaczyłam, że zaczynam 36 tc!Ooo matkoooo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 11:36
Ankakaranka87 lubi tę wiadomość
-
Jestem na ip, czekam na ktg. Obok siedzi 8 kobiet w ciąży... Mogę trochę poczekać
Spakowałam torbę do szpitala w ekspresowym tempie
Wzięłam ze sobą tylko książkę, jedną koszulę, szlafrok i klapki. Reszta rzeczy dla mnie jest w torbie w domu. Spakowałam do plecaka na kółkach Polę w całościWięc w sumie jestem spakowana już tak porodowo
A miałam to zrobić na spokojne
Anka-trzymaj się cieplutko :-* Z Gabi wszystko dobrze, Ty też zaraz będziesz się czuć lepiej :-* I jaka już duża z niej dziewczynka
Będę Wam dawać znaki, na pewno
Jakby co, to powtarzam-ja się nie poczuwam do miejsca na podium
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 11:29
Reniferra, Ankakaranka87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm