MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Kochane! Jestem mega wzruszona. Jeszcze nie wiem co z malenstwem, mąż powinien zaraz isc do niego na oddział i sie dowie. Okropna taka niepewność
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Butterfly, no jak zadzwoniłam do swojego pierwszego 20 kwietnia, żeby przywiózł torbę do szpitala, bo rodzę, to rzucił tylko "ale przecież Ty masz termin na 1 maja!". No i kicha, bo urodziłam 21 kwietnia, zupełnie nie w terminie
Anet, dziękuję, że pytasz :-* Miałam jakieś skurcze, o 3 obudził mnie nawet całkiem silny, ale bez paniki kładłam się spaćAktualnie w metrze (przemiła dziewczyna natychmiast się zerwała z miejsca, jak mnie zobaczyła
) i jadę! Wyszłam z domu po raz pierwszy od ponad tygodnia!
Zobaczę, ile przytyłam i jak szyjka, szyjeczka, szyjunia
Zmierzyłam się rano w pasie, o ile tak można nazwać ten mój bebzol
104 cmAnet85, Butterfly 83, Ulv15 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Patuniek trzymam kciuki za szyjke:) i żebyś mogla sie juz więcej ruszac:)
Izziee powodzenia;)
Zjadlam sniadanie, pije herbatę, musze dokończyć książkę, a potem chyba prasowanie, bo sprzatac nie muszę. Wczoraj igarnelam cala chate.Ulv15, Izziee lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Mój jak wczoraj mu powiedziałam to praktycznie bez reakcji, a że się wzruszyłam cała sytuacja to stwierdził tylko choć spać nie czytaj... a i tak nie mogłam usnąć bo synek rozrabiał. Rano mu napisałam to tylko odp. OK - mężczyźni to inny gatunek!!Uświadomiłam mu ze u mnie też 37 TC to on że przecież prawne wszystko mamy gotowe....niby tak ale dobrze by było aby poczekam do 16 wtedy zawieziemy córcie do teściów. Ehhhh te chłopy normalnie inna planeta, ale i tak dobrze że są
Ulv15 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Aż oniemiałam jak weszłam teraz na forum. Nadrobiłam wszystkie strony z zapartym tchem i złami w oczach. Może i dobrze, że przyjęłam wszelyskie informacje na raz bo tak bym się denerwowała
LwieSerce gratulacje, z Maluszkiem wszystko dobrze będzie. Teraz tylko żebyś Ty szybko doszła do siebie po cięciu i mogła w pełni cieszyć się synkiem.
Ale emocjejuż się zaczęło
Reniferra, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
LwieSerce gratulacje! Duży chłopak
na pewno wszystko z nim w porządku i zaraz będziecie się tulić
a Ciebie kiedy będą pionizować? Dużo sił kochana!
Patuniek, Izziee powodzenia na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 08:41
Izziee lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Ja już po położnej, czekam na wizytę
Standardowe lekkie opóźnienie, ale zobaczymy
Z nieco niepokojących wiadomości-do sprawdzenia tętno Poli, bo ma wysokie 175-190 uderzeń na minutę. Czyli bardzo dużo. Położna uspokaja, że to może sprzęt, ale... Przy czym ja z ciśnieniem 100/60...
Ale powodów do strachu jeszcze nie mam, w końcu zaraz obejrzy mnie lekarz
Z wiadomości dobrych. Nic nie przytyłam przez miesiąc, a teraz w 2 tygodnie 2 kiloTo jakiś mój osobisty rekord
I oznacza, że przytyłam w sumie 10,5 kg
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Sana, byla fizjoterapeuta i usiadłam i wstałam ale na sekundę wstałam bo jednak słabo mi sie zrobiło. Wydaje mi sie ze i tak dobrze mi poszło. Dziękuję Kochane za cieple słowa. Mąż był u malego na chwilkę, leży w inkubatorze. Położna mowi ze nie ma co się niepokoić, ale dopiero o 10 mąż dowie się konkretów od lekarza i kiedy do mnie przyjedzie. Ja muszę jak najszybciej stanac na nogi bym w razie czego to ja do niego chodziła.
Makowe Szczęście, Sana, Reniferra, Butterfly 83, Anet85, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Patuniek ile czasu mialas robione ktg? To tętno bylo caly czas na takim poziomie czy rosło?
Kciuki za wizytę i za PoleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 08:52
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Lwie!!!! GRATULUJĘ!!!! Witamy Twojego Synka na Świecie! Jesteś bardzo dzielna!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9110e91236e6.jpg
Pierwszy w naszej grupie urodził się chłopczyk
iNso dokładnie ja powiedziałam to samo mojemu Mężowi. Urodziła pierwsza z nas! W 37 a my dziś kończymy 36Niesamowite to jest
On twierdzi, że Nasza Córeczka jest gotowa ale jej dobrze w brzuszku i wyjdzie kiedy będzie chciała
Jak się czuje Twoja Córeczka?
Butterfly 83 a może gorące mleczko z miodkiem i czosnkiem (tylko nie można zagotować) ale po obróbce termicznej już nie pachnie się tak mocno czosnkiem
patuniek86 daj znać proszę co z tętnem Poli. Mam nadzieję, ze Położna miała rację i to coś ze sprzętem...
patuniek86, iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
. -
Lwie Serce gratulacje!!!!! To juz
jestes szczesciara, ze juz bedziesz go tulic
strasznie sie ciesze i wlasnie zdalam sobie sprawe, ze teraz pewnie sie nam posypie
A ja siedze w pracy...i nic juz nie robie, bo moje zastepczynie maja zajmowac sie wszystkim, ja mam tylko wkroczyc w razie kryzysu.Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LwieSerce ogromne gratulacje!! Powitaliśmy pierwszego dzidziusia z marcowej grupy
Wczoraj zabrałam na wizytę męża.. zapytał lekarza o termin porodu kiedy może się zacząć. Powiedział, że 3 tygodnie przed umownym tp lub 3 tyg. po umowną datą porodu. Mąż trochę był zaskoczony
Dostałam też zlecenie na badania do poroduRobi się poważnie