MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Zaraz nadrobie ale widze,ze Lwie urodzila????
ooooo ja Cie! GRATKi! Juz nadrabiam koniecznie
Ja dzis sie wyspalam z Mala! Uff walnelam sie po 20 to jednym ciagiem do teraz.. o 22:30 tylko budzik mnie obudzil zeby antybiotyk Malej podac. I dalej w kime,nawet na siku nie chodzilam. A jak chrapalam !Reniferra, patuniek86, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Sana ja kupowalam jeszcze z Lena ta koszule granatowa z szarym duzym sercem,po bokach normalne guziczki. Bylam wtedy 10kg grubsza...takze L kupilam wtedy i byla ok i na dlugosc i wszerz
Katia mam taki sam tylko ze slonikamifajne sa. Nowy kupowalas czy uzywke??
Sana lubi tę wiadomość
-
To Lwie mam zaszczyt zapisac Ciebie jako pierwsza na Naszej Liscie
w razie co do poprawki bedzie waga i dlugosc Malego
Jeju nie wierze normalnie
Edit.
I Prosze o ImieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 06:48
patuniek86, Butterfly 83, Makowe Szczęście, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Wow alez ta nasza strona zdecydowanie lepiej teraz wygalada
a jak wszystkie wskocza na liste to juz wogole.
Tez wlasnie mowie do Malza,ze jedna z Nas juz tuli Malego. I mowie,zebym tez zaczela rodzic w 37tc to juz za tydzien.. wywalil oczy hahahapatuniek86, patkaaxx90, Ksiazka1, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Lwie, o 3 tylko polubiłam, bo zajrzałam jednym okiem na forum
Gratulacje Mamusiu
Jeśli jeszcze nie teraz, to już za chwilkę zaczniesz się cieszyć resztą życia z tym Nowym Człowiekiem
Aaaaaaaaaaa!!!Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
iNso87 wrote:Wow alez ta nasza strona zdecydowanie lepiej teraz wygalada
Tez wlasnie mowie do Malza,ze jedna z Nas juz tuli Malego. I mowie,zebym tez zaczela rodzic w 37tc to juz za tydzien.. wywalil oczy hahaha
Ja mojemu dzisiaj to samo z nadzieją, że dotrzeWczoraj tylko "acha", dzisiaj "A to spoko, jeszcze przecież 3 tygodnie". I weź tu dotrzyj do takiego
iNso87, Ulv15 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
LwieSerce gratulacje kochana
Ehhh, właśnie jedyne czego się obawiam w związku z nagłą akcją, że wezmę w niedługiej przerwie neoparin i będą musieli mnie usypiać :/poza tym no stress. Muszę w końcu się zabrać za pranie i prasowanie ciuchów, ale to dopiero początkiem przyszłego tyg, bo brakuje mi kilka ubranekMiłego dnia wszystkim
-
Jeeeny,a ja j al wariatka ,siedzę, czytam Wasze posty i rycze haha
INSO, No pierwsza strona to Ci powiem... mucha nie siada!
No i wgl dziękuję Wam wszystkim za porady co do przeziębienia
MAKOWE:-***
Ale niestety gardło mnie boli i mam nieduży katar ,ale ogólnie nie jest źle. Ha też zawsze jem czosnek, ale kurczę cały tydzień mam coś do załatwienia, jakieś wizyty itp i trochę mi głupio , że pójdę i będę walić czosnkiem.iNso87, patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Lwie Serce dzielna jesteś! Serdecznie gratuluję - będziesz już tulic swoje maleństwo. Nie mogłam długo usnąć bo myślałam o Was... Najważniejsze, że synek jest na świecie całkiem spory chłopak:-)Staraj się odpocząć po tym cięciu, wiem że boli, dadzą Ci przeciwbólowe, a później będą uruchamiać. Ważne aby podpierać sie na rękach i na wydechu...Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Tez wlasnie mowie do Malza,ze jedna z Nas juz tuli Malego. I mowie,zebym tez zaczela rodzic w 37tc to juz za tydzien.. wywalil oczy hahaha
INSO ja w nocy dzwonię do mojego męża i mówię że jednej dziewczynie z grupy odeszły wody i że rozwiązała worek. Ze teraz to już będzie szło jak domino. A on"o Boże, to już? Jak?Przecież to dopiero luty"
I weź tłumacz chłopu, że data porodu ,to data umownaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 07:52
patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
INso dobrze, że trochę odespalas - córcia pewnie już lepiej..
Patuniek jak noc? Nadal miałaś tyle skurczy ? Powodzenia na wizyciepatuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ja też swojemu to uświadamiam, ale on jakoś tak na spokojnie. Choć ostatnio zauważyłam, że z większą chęcią słucha np. o porodach na lutówkach. Coś go tam zaczyna ruszać, ale widzę że nastawia się bardziej na rolę ostoi spokoju. Spytał czy się boję troszkę, to powiedziałam, że no wiadomo to taki strach przed nieznanym, ale nie jest to na pewno coś czego nie da się przejść. To wszystko fizjologia itp. A on, że no właśnie tak mam myśleć i przejdziemy wszystko na spokojnie. Dzięki temu nie stresuję się, że mi tam zeświruje na porodówce... choć kto go tam wie ostatecznie :ppatuniek86, lkc, iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość