MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe Szczęście wrote:A planujesz pić tydzień i później robić tydzień przerwy?
No właśnie też tak uważam, może nie zadziała a może bardzo pomożeOby
Mi wisiołek bardzo pomagał w staraniach i mam trochę w zapasie, więc planuję go brać. Krwawić pewnie i tak będę mocno w połogu, bo i miesiączki miałam mocne.w sensie będę piła 3 dziennie do końca, a przynajmniej taki jest plan. A z planami to różnie u mnie wychodzi, ale się postaram
Co do wiesiołka to kupiłam go w zeszłym roku i plan był żeby od kolejnego cyklu zacząć go brać i nie zdążyłam xD -
Ja mam dziś twardniejacy brzuch jak nigdy...
Do tego dziecko się zaczęło jakos dzis bardziej ruszać niewiem dlaczego tak?
Przypomnijcie lwie ma mieć cc czy sn?Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Jestem na porodowce na obserwacji. Ktg robia. Chcą czekać aż zaczną się skurcze zeby dziecko mialonsygnal ze się zaczyna i bylo lepiej przygotowane. Najgorsze że ja je czuje trochę boleśnie A one się nie piszą. Mysle ze najpóźniej rano zrobią cc. Troszkę jestem przerażona.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
mayka wrote:Ja mam dziś twardniejacy brzuch jak nigdy...
Do tego dziecko się zaczęło jakos dzis bardziej ruszać niewiem dlaczego tak?
Przypomnijcie lwie ma mieć cc czy sn?
Miała mieć cc, ale to za 2 tygodnie. Teraz to nie wiem, co lekarze zdecydują. Ale na pewno wszystko dobrze się skończy
Nasza pierwsza marcówkaPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Lwie! teraz przeczytałam!!! Trzymam kciuki, tak jak dziewczyny piszą będzie dobrze. Patrzę na Twój suwaczek - 37tyg - donoszona!
Ostatnio byłam na śniadaniu ze znajomą która w 35 tyg urodziła i chłopiec super, bo z nim przyszła - 4 mies ma teraz. Szykowała się do pracy, myła zęby i nagle poczuła jak wody odeszły... mówiła że nic nie miała spakowane i kompletnie nieprzygotowana była na to.
-
LWIE, kochana moja,będzie dobrze. Jak zobaczyłam Twoj post serce zaczęło mi walić i łzy same poleciały. Od razu się za Was pomodliłam! :-*
Czekam na zdjęcie słodziaka, jak już będzie po I się lepiej poczujesz i na siłach. Wiem, że nie wszystkie tu jesteśmy wierzace itp,ale dla Ciebie LWIE i dla maluszka "powiem" krótko Jezu Ty się tym zajmij. Jesteś dzielna kochana i będzie WSZYSTKO DOBRZE
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Ayleen wrote:Aaaa Lwie otwierasz nasze marcówki!
Dużo siły dla Ciebie, żeby wszystko przebiegło bez komplikacji. Trzymaj się tam kochana!
A my chyba nie zaśniemy dziś z tych emocji
Ja właśnie to samo napisałam do mamy,że dziś chyba nie zasnę z emocji.
A do męża aż zadzwoniłam, że LWIE nam rozwiązuje worek. A to oznacza tylko jedno-która następna?! o_O
Norbi- 16.08.2003
Lwie, ale szok! To już! Zaczęło się!
Będzie dobrze! Trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo! Na pewno będzie silny i zdrowy a poród szybki i łatwy! -
Marza89 wrote:Butterfly dokładnie! To już tak blisko ❤️
Aaaa!!! A ja w proszku. Idę kupować koszulę bo mi brakuje jednej i szlafrok. Bo zbijam mąki że wszystkim, jakby to conajmniej 2 msc a nie 2 tyg, do donoszonej ciąży były.Marza89 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Butterfly 83 wrote:Aaaa!!! A ja w proszku. Idę kupować koszulę bo mi brakuje jednej i szlafrok. Bo zbijam mąki że wszystkim, jakby to conajmniej 2 msc a nie 2 tyg, do donoszonej ciąży były.
Butterfly, ja mam prawie 3 tygodnie i też się jakoś niepewnie poczułamMarza89, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Butterfly, no już nie ma żartów, to się zaczęło już na poważnie!
Cholera, chyba czuje stres! Haha
Jutro ostatnie prasowanie pieluch i ciuszków, więc torba do szpitala gotowaButterfly 83, patuniek86 lubią tę wiadomość