MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwie, trzymam kciuki za Was
Pochwalę się moja nowa zdobycza, mam nadzieję że mała będzie chciała się huśtac lub siedzieć w tym
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6773ef0fabaf.jpgpatuniek86, Makowe Szczęście, kehlana_miyu, Anet85, 83xxx, Reniferra, Marza89, Sana, Ulv15, Butterfly 83, iNso87, Alisssa lubią tę wiadomość
-
Lwie, dobrze, że dajesz znaki
Książka-2800 to już ładna wagaW 40 tygodniu może być 3500
A ja Wam pokażę coś, czym już powolutku zaczynałam się niepokoić. Ale od ostatniego skurczu cisza, sama z siebie. Pierwsze wywołała Pola, ale potem siedziała cicho, a kolejne skurcze przychodziły...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/759a7a2a2c61.jpgPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Marza89 wrote:Lwie trzymam mocno kciuki!
Ja mam dwie koszule z dolce sonno, jedna na zatrzaski a druga z maskowanymi rozcieciami na piersiach, długość dobra, wszystko zakrywa
Ja nie myślałam nad tymi herbatami, może spacery czy piłkę wykorzystam ale ogólnie wolałabym żeby bliżej terminu się urodziła haha ja na koniec lutego mam urodziny więc niech chociaż te dwa tyg będzie różnicy, nie obrażę się jeśli nawet kilka dni pomoże ciepłej będzie haha
herbata z liści malin nie jest na przyśpieszenie terminu porodumoże usprawnić działanie mięśni macicy aby poród trwał krócej
Marza89 lubi tę wiadomość
. -
patuniek86 wrote:Lwie, dobrze, że dajesz znaki
Książka-2800 to już ładna wagaW 40 tygodniu może być 3500
A ja Wam pokażę coś, czym już powolutku zaczynałam się niepokoić. Ale od ostatniego skurczu cisza, sama z siebie. Pierwsze wywołała Pola, ale potem siedziała cicho, a kolejne skurcze przychodziły...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/759a7a2a2c61.jpg
Nie strasz! częste masz te skurczeczy one są bolesne? może powinnaś jechać na IP? żeby sprawdzili jak szyjka się trzyma?
. -
Makowe, te skurcze bolą, ale nie aż tak. Bardziej je czuję z powodu zmiany tętna i uczucia gorąca. Gdyby nie mijały, to na pewno odezwałabym się do Was z IP. Tymczasem nagle zrobiła się cisza. Bez leków, bez niczego. Chciałam wziąć no spa i prysznic. Ale nie zdążyłam
Dlatego baaaaardzo się cieszę, że za niecałych 12 godzin nareszcie wychodzę z domu i jadę do lekarzaNiech mi powie, co z tą szyjką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:42
Makowe Szczęście, Reniferra lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dobrze, że jutro masz wizytę, ale faktycznie skurcze są częste....Uważaj na siebie
patuniek86 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ten dzień mnie wykończył, ale za to pozytywnie! Przyszła dziś wanienka ze stojakiem, odebraliśmy wózek (fotkę jutro Wam wrzucę), dotarł też laktator. Tak więc z grubych wyprawkowych rzeczy zostało tylko łóżeczko, ale najpierw trzeba definitywnie zakończyć remontowo-szafowe sprawy, bo nadal w sypialni wolnego miejsca jest tyle, aby przejść od drzwi do łóżka
.
Patuniek, też miewam takie serie, ale u mnie są niebolesne zupełnie zazwyczaj. Ewentualnie uderzenia gorąca przy tym. Dziś przy okazji byłam zbadana i nic się nie zmieniło, nie rozwarło, nie skróciło. Tak więc back to life. Dobrze, że jutro masz kontrolę.
Lwie serce, kciuki za Ciebie i maleństwo. Niech skorzysta z antybiola jeszcze rzeczywiście.
Z tych herbat nie będę korzystać raczej, ale zamowię w końcu tego aniballa, żeby za ten tydzień zacząć ćwiczyć. Dajcie znać, jeśli któraś z Was też planuje poćwiczyć. Wymienimy się doświadczeniami.
Tak w ogóle to położna jeszcze namawia mnie na TENS. Może to też nie głupie? Nie tylko do porodu, ale potem na bóle miesiączkowe, czy kręgosłupa mego męża, który to ma poznoszone krzywizny fizjologiczne.Makowe Szczęście, patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Makowe Szczęście wrote:herbata z liści malin nie jest na przyśpieszenie terminu porodu
może usprawnić działanie mięśni macicy aby poród trwał krócej
Patuniek kciuki za wizytę, kurde to na prawdę może się zacząć w każdej chwili
Katia89 śliczny bujaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 22:04
Makowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Odeszły mi wody. Pomódlcie sie proszę za nas. Boje się..
Makowe Szczęście, patuniek86, Ulv15, Butterfly 83, bbeczka91, Macy, Kasialudek, iNso87, 83xxx, Malutka_27 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
O matko !!! Trzymaj się dzielnie, ja się pomodlę. Musi być dobrze !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 22:13
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny