MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w piątek zamawiam resztę rzeczy
Kurczę, chcę czuwać, ale muszę iść spaćOczy mi się zamykają, a rano trzeba wstać...
Lwie, myślę o Was bez przerwy :-* Zapewne nawet mi się przyśnisz
Trzymaj się ciepło :-*Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
U mnie kryzysu ciag dalszy, ale jakis wew. głos mi podpowiedział aby wejsc na forum i zobaczyc jak sytyacja czy przypadkiem ktoeas z was nie rodzi. Jednak nasza intuicja jest niezawodna.
Gdyby nie przeczucie przegapilabym nasze pierwsze maleństwo!
Ależ jestem podekscytowana
Lwie już za chwile utulisz maluszkaButterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Elcia nie martw sie, tydzien temu tez jeszcze nie mialam i szlo mi to bardzo mozolnie. W sumie nadal nie wiem czy juz wszystko mam. A co do herbatki tez pierwotnie chcialam zaczac juz ponad tydzien temu ale jakos tak ciagle odsuwam to wszystko od siebie
ale najwyzszy czas zaczac
w sensie zaczac za 4 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 00:18
-
O 23.45 urodził się
niestety musieli mnie uśpić
, bo o 20 bralam zlecane i nie mógł wbić w plecy. Jesy w inkubatorku. Widzialam tylko chwilkę - śliczny i ciepły. Kocham go i nie mogę się doczekać aż go przytule. Boli mnie cholernie brzuch po cięciuButterfly 83, patuniek86, Madziakk, Macy, Reniferra, lkc, patkaaxx90, mimoza, Ulv15, kehlana_miyu, iNso87, Katia89, bbeczka91, india, Parsleyek, mamakropka., Anet85, Ksiazka1, Izziee, Sana, Makowe Szczęście, Salsefia, Malutka_27, 83xxx, Marza89, Kasialudek, Ankakaranka87, Kleopatra, klamka, enka90 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Moja dzielna!!! Ale bedziesz go tulać niedługo!!! Mów niech dają Ci coś od bólu. Ale się cieszę że już jesteście po. Wszystko jest i będzie dobrze. Często dziś się budzę i zaglądam czy już po jesteście. No i LWIE, przede wszystkim MOJE GRATULACJE :-*
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Lwie kochana gratulacje! Dałaś radę Twoje maleństwo jest już z Tobą. Szkoda tylko że nie możesz go jeszcze przytulić ale to pewnie już niedługo. Nie powinni długo trzymać w inkubatorze przecież wcześniakiem już Nie jest.
Najgorsze już za wami teraz będzie tylko coraz lepiejWow pierwsza marcoweczka już urodziła jakoś nie dochodzi do mnie że to już!
Trzymaj się zdrowo i modlę się za Was żebyś szybko utulila synka.Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny, kochane jes teście!
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Lwie Serce ogromne gratulacje jesteś dzielna mama .. Maluszek odpocznie i przyjdzie do Ciebie pewnie już dzisiaj... aż się poplakalam... te hormony...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 05:19
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Nie wiem dokładnie ile waży bo jak mi mąż mówił to nieogarnieta bylam jeszcz3, ale około 3700 i 56 cm. Ja go widzialam naprawdę z 5 sekund.
mąż porobił mu zdjęcia to teraz oglądam. Jest śliczny, podobny do siostry ale męska wersja:) ma dużo włosów:) na 8 przyjedzie z powrotem mąż to mam nadzieję że wtedy go dostaniemy. Masakra, tak szybko wszystko sie dzis potoczyło. Mam nadzieję że ma się dobrze na neonatologii. Mąż mówił że był taki nieogarniety na początku, biedny nie wiedział co się dzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 05:56
Reniferra, patkaaxx90, iNso87, kehlana_miyu, patuniek86, bbeczka91, Butterfly 83, Parsleyek, Anet85, Madziakk, Ksiazka1, Sana, Salsefia, Makowe Szczęście, Malutka_27, Marza89, Ulv15, Ankakaranka87, Kleopatra lubią tę wiadomość