MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Nie wchodziłam od wczoraj na forum, a tu takie emocje
Lwie Serce, gratulacje. Dzielna jesteś. Synek ma na pewno najlepszą opiekę, jeszcze tylko chwilka i będziecie się cieszyć sobą i poznawać
patuniek, Izzie, Salsefia, kciuki za Wasze wizyty &&&
Sana, też mam koszule z Dolce Sonno i mi sięgają przed kolano (a mam 158 cm). Brałam S i raczej takie dopasowane są
Izziee lubi tę wiadomość
-
AAAA!!! Nie było mnie jeden wieczór na forum a tu takie informacje ! Nadrabialam Was z zapartym tchem ! LWIE Gratuluję synka !
ciąża była donoszona więc pewnie maluszek da sobie świetnie radę
3700 to już ładna waga więc nie martw się kochana na zapas. Jesteś bardzo dzielna kobieta i myślę za szybko odzyskasz siły by móc chodzić do synka
Patuniek86 odezwij się jak po wizycie ! I czy faktycznie sprzęt był wadliwy odnośnie tętna Małej
Salsefia trzymam kciuki za wizytę! Daj znać czy wszystko w porządku z maluszkami
No to i u nas się worek otworzyłA to dopiero początek lutego !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:25
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
No żesz cholera! Zrobiło się miło, a tu Patuniek86 skierowanie do szpitala. Daj Patuniek86 znać co u Was i co powiedzą lekarze.
Ale ja wierzę w to,że Pola ma takie tętno, bo Ty już pewnie nerwy, a to też ma wpływ. Będzie dobrze. No musi być dobrze! Nie ma innej opcji!
Pozostałe dziewczyny wizytujace, dajcie znać, jak już będziecie po, please.
MAKOWE, trudno, zjem ten czosnek, bo zawsze mi pomagał,a mleko odpada, bo bardzo nie lubię
Nie pije mleka odkąd skończyłam rok czasu, jedynie trochę do kawy, i to nie za dużo, bo jak jest za bardzo mleczna to odruch wymiotny.
Także zaraz zrobię sobie śniadanie i na kanapki czosnek, wyjścia nie ma.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Lekarz mi powiedział, że tętno może wynikać właśnie ze skurczy. Na razie bez stresu, jakoś tak nie wierzę, że coś złego może się dziać. Po prostu jadę do szpitala upewnić się, że wszystko jest dobrze
india, kehlana_miyu, Reniferra, patkaaxx90, bbeczka91, Kasialudek lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Lekarz mi powiedział, że tętno może wynikać właśnie ze skurczy. Na razie bez stresu, jakoś tak nie wierzę, że coś złego może się dziać. Po prostu jadę do szpitala upewnić się, że wszystko jest dobrze
Ja też myślę, że to nic poważnego. Mi położna powiedziała też, że nawet jeśli jest 180 to jest górna granica normy, a jak dziecko jest aktywne, to też może skoczyć.
Ale jedź i sprawdź, niech to będzie proforma! I wracajcie bezpiecznie do domku. Coś o szyjce mówił lekarz?
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Lwie Gratulacje! ❤️ O matko! Nie wierzę
cudowne wieści mamuśka ❤️ zdrówka dla Was!
Dziewczyny powodzenia na wizytach!
Patuniek na pewno wszystko będzie dobrze! Pola to twarda zawodniczka ❤️ -
No dobra, siedzę w metrze, mogę pisać
Jeśli to kwestia skurczy, to może dadzą coś innego, niż niedziałająca no spa
Szyjka w miarę ok, ok 25 mm. Nic nie mówił o rozwarciu, tylko od razu dał skierowanie do szpitala, tym bardziej, że brzuch i tak miałam twardy w trakcie badania.
Wracam na chwilę do domu (bo metrem, więc szybciej), na wszelki wypadek szybko przepakowuję torbę do szpitala, żeby mąż mógł ją przywieźć. Ale raczej nie będą mnie tam trzymać, serio w to nie wierzęPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm