MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie z innej "beczki" widziałyście moze jakiś kod promocyjny na abonament w ovufriend? W tamtym roku udało mi się z jakiejś promocji skorzystać i już za parę dni mi się kończyCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet ale masz zgrabny ten brzuszek, chyba dużo nie przytyłaś
Patrząc na Twój suwaczek ostatnia szansa na diete pączkową
Reniferra Śliczny jestmój cały czas w kartonach stoi i czeka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 18:17
Reniferra, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Reniferra, boski wózek
Jak to dobrze, że nie tylko ja będę mieć niebiesko-granatowo dla dziewczynki
Anet, brzuszek śliczny
Miałam badane tętno Poli, jest 160Więc ok
Skurcze się pojawiają mocno pojedyńcze, głównie w trakcie jej aktywnościJuż wiem na pewno, czyja to "wina"
Widzę również, że zaktywizowałam większość z Was do szybszego ogarnięcia tematu przygotowańChyba sama zaczęłabym odrobić, gdyby któraś z Was... Tfu, tfu!!!
Ja po powrocie do domu też się zabieram za ostateczne przygotowania
W niedzielę przyjeżdżają teściowie, Młoda w wraca sobota/niedziela. Do tego czasu raczej mnie nie wypuszcząChociaż jeśli skurcze i tachykardia u Poli się nie powtórzą, to może, może...
Reniferra, Butterfly 83, Katia89, Anet85, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek86 oby wszystko skończyło się po Twojej myśli i Pole powitała w marcu
teraz odpoczywajcie aby wrócić jeszcze do domu.
Ja natomiast miałam ponad 1,5 godziny opóźnienia i nie zdążyłam na prywatna wizytę. Mąż dojechał do szpitala do mnie ale już wtedy byłam pokłócona z pielęgniarka, weszłam prawie jako ostatnia a przede mną kobiety z późniejszych wizyt. Już miałam wyjsć. Na szczęście trafiła się ginekolog, która nie zbyła nas po 5 minutach. Poprosiłam o zmierzenie szyjki i jak było ponad 4 cm teraz Ok 3. Dzieci główkami do dołu, a liczyłam że Klara pójdzie mi na rękę i bedzie twardo siedzieć na pupie
Tylko waga mi sie nie podoba, niby na 75 i 65 centyl jak dobrzr zrozumiałam, ale ledwo po 2kg, na wizycie sprzed 2 tygodni było 2100 gram u jednego. Jak porównałam inne wizyty to 9 stycznia miały po 1478 i 1520 prawie miesiąc i pół kilo tylko wiecej. Nie wiem, które pomiary brać pod uwagę. Przepływy, łożyska w normie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 18:42
-
Dziewczyny, czy LWIE, coś pisała, czy umknęło mi to?
PATUNIEK86, co do jedzenia szpitalnego, to pamiętam rok temu, jak leżałam na terapii płodu w Matce Polce. Jeny, to był hardcore! Jedzenie było ohydne, typowe jak dodaja na fb na stronie jedzenie szpitalne czy jakoś tak. Położne i cała reszta pracowników-fantastyczne, ale żarcie tragiczne.
RENIFERRA,Ale wozio piękny!
Już się nie mogę doczekać kiedy będziemy chodziły na spacerki
INDIA ,a Ty jak się czujesz ? Minęły rozterki i kryzysy?
ANKARANKA,a jak Twoje samopoczucie? Do kiedy będą Cię trzymać?
patuniek86, Reniferra, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
SALSEFIA, ale chyba w ciazach bliźniaczych, taka waga nie jest zła, gdyby było coś nie tak to by dzieci nie były w tym centylu. A poza tym mają jeszcze troszkę czasu żeby "przytyć"
Oj tak PATUNIEK86, zmobilizowalas,a na pewno mnie! Zamówiłam zestaw dla małej do wozeczka i prześcieradła;do tego trochę flanelowych pieluch,koszule dla siebie i szlafrok cienki. Także kolejny krok do przodu ,ooo
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Patuniek trzymam kciuki żeby skurcze się wyciszyły i żebyście zaraz wyszły jeszcze w dwupaku ze szpitala.
Reniferra fajny wózeczek
Salsefia weź pod uwagę błąd pomiaru, może trochę inaczej zmierzyli maluszki. No i skoro są na takim centylu to myślę, że nie masz co się martwić.
U mnie na ktg wszystko super. Skurcze się nie zarejestrowały pomimo że lekko mi brzuch twardniał i serduszko w normie. No i na tyle dobrych wieści.. Szyjka zgładzona i rozwarcie na 1 palec, także doktor już mógł dotknąć główki. Za tydzień mam kolejne ktg, a nie będzie mojego lekarza i powiedział, że ma nadzieję że się jeszcze zobaczymy przed porodem..Reniferra, patuniek86, Ksiazka1, Kleopatra, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Laura
-
Patuniek jeszcze z dwa tygodnie moze sie uda jakos wytrzymac trzymam kciuki! Dobrze ze dzidzius juz w miare duzy. Moja bratowa z 2 cm rozwarcia chodzila z trzy tygodnie i miala twardnienia brzucha caly czas i potem w 38 odeszly jej wody.
Ja od dzisiaj na diecie cukrzuyvowej -
Butterfly dziękuję, dzis lepiej :* obudziłam soe w lepszym nastroju, w koncu nic mnie nie boli, slonko świeciło i nawet na krótki spacer poszłam.
Ale po ostatniej wizycie na IP jakos nke moglam odzuskac równowagi psychicznej, zresztą wyjatkowo mocno stresuje sie przwd wizyta. Mozliwe, ze hormony juz robia swoje. A jak do tego dochodziły te wszystkie bole, ta bezradnosc i uzaleznienie od innych to juz w ogole kirpsko...
Salsefia maluchy maja ładna wage. Może rzeczywiscie nie jest to jakis ogromny wzrost od ostatniwgo pomiaru ale jakis blad tez może wyniki zaburzyc. Tym bardziej, ze dwojke pewnie jeszcze trudniej pomierzyc niz jedno.Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Izzie pewnie miała na myśli, że przez szyjkę czuć. Jeśli jest zgładzona to tym bardziej, a nie że tam włoski czy coś
. Mąż, kiedy mnie wtedy badał to też mówił, że czuć- jakbym miała kamień tam jakiś i że dało radę ją odepchnąć trochę, a to znaczy, że nie była przyparta do wchodu miednicy, jak się dzieje już przy zgładzeniu.
patuniek86, Izziee, iNso87, Ksiazka1, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
India, jeśli skurczy nie ma, rozwarcie nie postępuje, to idzie się do domu
Jeśli szyjka jest krótka i jest rozwarcie a główka naciska z drugiej strony, to jak najbardziej można ją poczuć
Ja W sumie nie wiem, czy i u mnie takie atrakcje lekarz i położna wyczuliAle palce mieli 2
india lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm