MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
serena1989 wrote:iNso87 Ja urodziłam syna 3 lipca i jeszcze nie było tak źle. Wcześniej nie było ogromnych upałów, choć na poporodowym była tragedia. 4 kobiety z dziećmi i skwar z nieba. Ale już lepsze to niż całe wakacje w ciąży Choć patrząc po pogodzie (jadę właśnie do pracy w dżinsach, płaszczu i szalu) to w maju i czerwcu teraz jest lato, a lipiec i sierpień to już schyłek lata... Tak czy inaczej nasz marzec jest chyba spoko Choć na pewno łatwiej rodzić latem pod względem doboru ciuchów ciążowych. A tutaj pewnie będzie tego więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 08:20
Marza89 lubi tę wiadomość
-
Mayka04 wrote:Witaj u nas też 4 dziecko najmłodszą ma 17 miesięcy a najstarsze 7 lat
I jak nastrój? Planowana ciąża? -
I ja się dołączam. 06.07 test pozytywny i hcg 135. Dzisiaj powtarzam hcg.
Jestem mamą aniołka (poronienie w styczniu 2018).
z powodu mutacji MTHFR jestem na końskich dawkach suplementów, acardzie i heparynie.
Przewidywany termin 18 marca 2019 r.M@linka, inspeMama, iNso87, Izziee lubią tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Cześć dziewczyny, również witam nowe mamusie
Ja dziś robiłam badania krwi no i nie było to zbyt przyjemne. 3 razy byłam kłuta i w końcu się udało z nadgarstka, ale tylko 2,5 próbowki się udało więc nie wiem czy wszystko mi oznaczą
Inso87 a to nie jest jakiś mit, że różne zachcianki oznaczają dziewczynkę/chłopca?Laura
-
Izziee wrote:Cześć dziewczyny, również witam nowe mamusie
Ja dziś robiłam badania krwi no i nie było to zbyt przyjemne. 3 razy byłam kłuta i w końcu się udało z nadgarstka, ale tylko 2,5 próbowki się udało więc nie wiem czy wszystko mi oznaczą
Inso87 a to nie jest jakiś mit, że różne zachcianki oznaczają dziewczynkę/chłopca? -
Delvila wrote:I ja się dołączam. 06.07 test pozytywny i hcg 135. Dzisiaj powtarzam hcg.
Jestem mamą aniołka (poronienie w styczniu 2018).
z powodu mutacji MTHFR jestem na końskich dawkach suplementów, acardzie i heparynie.
Przewidywany termin 18 marca 2019 r.
Również biorę metyle jaki masz wynik kwasu foliowego ? -
Cześć. Ja już po wizycie, piękny pęcherzyk 6mm na dnie macicy, duże ciałko żółte, za tydzień kontrola. Na zapalenie pęcherza dostałam Monural a ketonami kazała się nie martwić. No i mam L4 do końca przyszłego tygodnia.
Panna_Justyna, Izziee, Reniferra, Marza89, M@linka, patuniek86, iNso87, ksiazka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Ja mam dwóch chłopców i słodycze jadłam garściami;)
Tez biorę zastrzyki Fraxiparine, mam kilka małych siniaczkow wielkości ziarna kawy ale nie odkryłam jeszcze kiedy one się tworzą a kiedy nie;) dziś ostatnia już beta i czekam na wyniki. W sobotę robię znów progesteron a we wtorek kolejna wizyta. Czasem tak sobie myśle jak super byłoby nie mieć tych wszystkich przeżyć ze stratami, nie robić bet sret i pójść do gina dopiero w 8 tyg na serduszko....
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Acilya wrote:Cześć. Ja już po wizycie, piękny pęcherzyk 6mm na dnie macicy, duże ciałko żółte, za tydzień kontrola. Na zapalenie pęcherza dostałam Monural a ketonami kazała się nie martwić. No i mam L4 do końca przyszłego tygodnia.
Niby ovu miałam szybciej a zobacz Twoja fasolka większa od mojej ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 11:11
-
Acilya wrote:Cześć. Ja już po wizycie, piękny pęcherzyk 6mm na dnie macicy, duże ciałko żółte, za tydzień kontrola. Na zapalenie pęcherza dostałam Monural a ketonami kazała się nie martwić. No i mam L4 do końca przyszłego tygodnia.
-
Tippy wrote:Również biorę metyle jaki masz wynik kwasu foliowego ?
Badania robiłam w końcówce maja i wtedy kwas foliowy wyszedł mi 17,4 (norma do 18,7), homocysteina 10,99, B6 50,4 (norma do 30), B12 339 (norma 211-911). Potem już zbadałam tylko homocysteinę, która spadła po solidnej suplementacji przez miesiąc do 8,45. Na razie jestem przed wszystkimi badaniami jeszcze.
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r.