MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:Piwrwsza beta 53079 a druga 75243.Tak,jutro mam wizyte na nfz do babki ktora miala pierwszy wolny teemin
A może to bliźniaki będą? Staraj się nie stresowąc (choć wiem że łatwo się mówi) ale trzeba wierzyć i być dobrej myśli trzymam kciuki za dobre wieści jutro
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
misiak17 wrote:Tak, robią mi się siniaki. Tragicznie to wygląda. Nie wiem juz jak je robić żeby ich nie było.
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Reniferra wrote:Przy zaśniadzie rośnie zazwyczaj za bardzo.
Ja wizytę będę miała po 28 dopiero. Moja teściowa (=prowadząca) wraca wtedy z urlopu. Trochę się stresuję, że tak późno, ale też rozumiem, bo na tym urlopie nie wypoczywa, Mam po prostu nadzieję, że wszystko będzie ok.
Jak bardzo za bardzo rośnie przy zaśniadzie? Mi przez 5 dni urosło że 170 do 2100 :oReniferra lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Acilya wrote:Będzie ok
Jak bardzo za bardzo rośnie przy zaśniadzie? Mi przez 5 dni urosło że 170 do 2100 :o -
Reniferra dzięki w normach laboratoryjnych też się mieści więc spoko, w sumie tak patrzę że przyrost też nie taki ogromny więc jest ok raczej. Jutro się okaże.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Podczytuję Was, ale chciałabym się w końcu przywitać. Mam dwa poronienia za sobą i Aniołki w niebie. 13dpo beta 37.9 , 15dpo 119 i dzisiejsza betka z 19dpo 1926 . 18go mam wizytę i zobaczymy Ciąża na heparynie, encertonie, acardzie oraz duphastonie - ale czego się nie zrobi dla takiego Cudu
Reniferra, ksiazka, Marza89, Panna_Justyna, iNso87, M@linka, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Tippy gratulacje
A ktoras z was zamierza cwiczyc w ciazy? Ja mam postanowienie odnosnie spacerow ze codziennie 3 kilometrowy spacer musi byc. Podobno kobieta w coazy powinna robic 10 tys. krokow dziennie. Zimą zamierzam chodzic na bieznieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 23:49
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 6tygodniu
tak na szybko. Nie mam jak Was dobrze nadrobić. Potem Mala poloze spac to usiądę i poczytam dokładniej co napisalyscie;)
Witam nowe Mamusie! She Wolf, Tippy na kiedy macie termin?
Chasia juz wpisuje:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 07:21
-
klamka wrote:Ja tak miałam i byłam pewna, że się nie udało. Zaczęło się w 7dpt, i trwało 2-3 dni. A teraz w 5 tygodniu znów się zaczęło, dziś zaczęłam 6 tydzień i nadal plamie w kolorze cappuccino. Dostałam zwolnienie, ale na usg było widać ładny pęcherzyk z zarodeczkiem. Kolejna wizyta 18go,to będzie 7 tydzień. Mam nadzieję, że będzie widać już serduszko.
-
Elcia89 wrote:Gratuluje wszystkim pozostalym dziewczynom rosnących bet i pozytywnych testow:)
Ja badalam dzisiaj bhcg i moj wynik 11 dpo to 42. Mysle ze standardowy wynik na tym etapie. Zbadam jeszcze za dwa dni.
Ostatnia miesiaczka 16 czerwca i wg kalkulatorow termin porodu to 23 marca.
Jak mozna to zapiszcie mnie.
Tez uwazacoe ze marzec to dobry termin na porod? Bo ja synka rodzilam w grudniu i w srodku zimy nie polecam. -
Cześć Kochane ❤️
Miłego dnia ❤️
Poniedziałkowa beta 20 dpo - 4228Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 07:34
patuniek86, iNso87, M@linka lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Witam się w 6tygodniu
tak na szybko. Nie mam jak Was dobrze nadrobić. Potem Mala poloze spac to usiądę i poczytam dokładniej co napisalyscie;)
Witam nowe Mamusie! She Wolf, Tippy na kiedy macie termin?
Chasia juz wpisuje:))
Odpowiem na to pytanie 18lipca owulacja przesuneła mi się na ok. 21dc więc nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 07:53
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Panna Justyna Ja też mam zastrzyki Clexane od 6 dni. I na 6 zastrzyków tylko 1 zrobił mi się siniak, ale tak malutki. Zastrzyki robi mi mąż, na leżąco, ja zbieram skórę blisko pępka, a mąż się wbija. Robisz wszystko zgodnie z instrukcją?
Tippy Ja też mam ciążę prowadzoną na heparynie, Acardzie, Encortonie i Duphastonie. Do tego jeszcze Luteina i metylowany kwas foliowy i kompleks witaminy B. Najgorsze te zastrzyki... Ale czego się nie robi dla dzieciątka. -
iNso87 Ja urodziłam syna 3 lipca i jeszcze nie było tak źle. Wcześniej nie było ogromnych upałów, choć na poporodowym była tragedia. 4 kobiety z dziećmi i skwar z nieba. Ale już lepsze to niż całe wakacje w ciąży Choć patrząc po pogodzie (jadę właśnie do pracy w dżinsach, płaszczu i szalu) to w maju i czerwcu teraz jest lato, a lipiec i sierpień to już schyłek lata... Tak czy inaczej nasz marzec jest chyba spoko Choć na pewno łatwiej rodzić latem pod względem doboru ciuchów ciążowych. A tutaj pewnie będzie tego więcej