MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj pisałam, że nie zobaczę małego do 28/07. Dzisiaj jednak wynikła taka sytuacja, że pojechaliśmy na izbę. Miałam epizod takiego lekkiego plamienia niby nie krwistego, ale lekko brązowego. Trzeba było to sprawdzić. Na szczęście wszystko w porządku. Jest zarodek i jest serduszko . Tak ślicznie pikało. Aż żałuję, że mąż nie był ze mną w gabinecie.
Najedliśmy się jednak trochę strachu. Mam nadzieję, że to już się nie powtórzy.
A to nasze dziecko i jego pęcherzyk żółtkowy .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b9edb7d204c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 19:08
Panna_Justyna, patuniek86, Marza89, M@linka, iNso87, maarta80, BitterSweetSymphony, Ulv15, bbeczka91, She Wolf, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Chasia wrote:Reniferra Pięknie
Masakra jak ja wytrzymam do 20go ? Dziewczyny a czy 20 lipiec to nie za późna pierwsza wizyta u ginekologa? (to bedzie 6 tydzień) -
patuniek86 wrote:Ja mam 26 Przynajmniej będziesz bardziej pewna, że zobaczysz pulsującą kropkę, zamiast się za wcześnie denerwować
Byłam dzis u lekarza rodzinnego bo moja endokrynolog jest na urlopie i dałą mi wieksza dawke Letroxu Do mojej endokrynolog pojde 24 lipca
I zbadała mi brzuch lekarka poniewaz mówiłam jej o tym bulu ale powiedziała że wszystko ok -
Ja też byłam dzisiaj u lekarza, endokrynolog. Zleciła kolejne badania za miesiąc, zwiększyła euthyrox, zleciła jod lub suplementy z jodem Też zbadała, powiedziała, że jeśli ból brzucha się utrzyma lub faktycznie będzie się pogarszać, to mam iść do ginekologa- Czyli nihil novi
Jak leżę/siedzę, to nic mi nie jest. Tylko chodzić nie mogęPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Ja też byłam dzisiaj u lekarza, endokrynolog. Zleciła kolejne badania za miesiąc, zwiększyła euthyrox, zleciła jod lub suplementy z jodem Też zbadała, powiedziała, że jeśli ból brzucha się utrzyma lub faktycznie będzie się pogarszać, to mam iść do ginekologa- Czyli nihil novi
Jak leżę/siedzę, to nic mi nie jest. Tylko chodzić nie mogę
a Jak bardzo cie brzuch boli? -
Eh no te bóle brzucha stresa nam robią. Mówi się, że jeśli nie są jakieś bardzo regularne/ mocne i nie towarzyszy im plamienie, to jest to norma... ale i tak w naszych głowach różne rzeczy siedzą . Chciałabym, żeby był już 12tc. Może wtedy trochę się uspokoimy wszystkie.
-
Jak zaczynam chodzić, to najpierw gorąco, a potem kłucie. Tylko prawy jajnik. Ten, co mam zawinięty, więc jest wrażliwszy. Nie boli ciągiem, jak grzecznie siedzę jest ok Nie mam tylko kiedy porządnie odpocząć. W sobotę obiecałam jechać z rodzicami na mega zakupy. Już powiedziałam, że nie będę nic dźwigać. A jechać muszę, bo mam zniżkę do sklepu. Potem mam im pomóc w domu. Wrócę w sobotę dosyć późno. Niedziela spokojniejsza, tylko dziecko po południu odbieram
Jutro w pracy po prostu siedzę na tyłku, nie będę nigdzie biegać, jak dzisiaj...Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Jak zaczynam chodzić, to najpierw gorąco, a potem kłucie. Tylko prawy jajnik. Ten, co mam zawinięty, więc jest wrażliwszy. Nie boli ciągiem, jak grzecznie siedzę jest ok Nie mam tylko kiedy porządnie odpocząć. W sobotę obiecałam jechać z rodzicami na mega zakupy. Już powiedziałam, że nie będę nic dźwigać. A jechać muszę, bo mam zniżkę do sklepu. Potem mam im pomóc w domu. Wrócę w sobotę dosyć późno. Niedziela spokojniejsza, tylko dziecko po południu odbieram
Jutro w pracy po prostu siedzę na tyłku, nie będę nigdzie biegać, jak dzisiaj... -
Chasia wrote:Reniferra Pięknie
Masakra jak ja wytrzymam do 20go ? Dziewczyny a czy 20 lipiec to nie za późna pierwsza wizyta u ginekologa? (to bedzie 6 tydzień)
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Panna_Justyna wrote:Kochana, też mam na 20-ego i nie mogę już się doczekać. Będę wtedy miała 6 tydz 1 dzień i mam nadzieję , że już będzie widoczne piękne serduszko obie wrócimy że zdjęciami naszych bąbelków
-
Chasia wrote:oo to widze że obie miałyśmy ostatnia mesiączke 7 czerwca
Miałam 8 czerwca, ale cykle 27 dniowe heh jedziemy na tym samym wózku ;*
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny