MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mayka wrote:No tak 38+0 we wtorek. Niby powinnam być przygotowana ze w każdej chwili, ale jak pomyślę ogarnia mnie panika haha
Czy już Czy nie już, czy zdążę dzieci odwieść hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 18:04
Reniferra lubi tę wiadomość
-
Ayleen wielkie gratulacje!!!! Zdrowka dla Was obojga, tulcie sie jak najwiecej!
Anet, wszystko bedzie ok, synek szybko nadrobi, pamietam jak ja sie martwilam o mojego, gdy tez nie przybieral, po porodzie szybko nadrobil
Ja dzis bylam na scanie i u mnie okazuje sie, ze mala nie taka wcale mala34,5 tygodnia a ona juz wazy 2.7kg. W szoku jestem. Termin Cc ustalony na 19.03, wiec jeszcze troszke
Dzis bylam ostatni dzien w pracy, duzo emocji, prezentow, pozegnan... teraz czas troszke odpoczac przed pojawieniem sie Zuzanki
patuniek86, Reniferra, kehlana_miyu, Kleopatra, Anet85, Ksiazka1, iNso87, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Mayka Ty lepiej powiedz jakie zaklady w domu co do plci;) no i jakie imiona macie jak bedzie Dziewczynka a jakie jak chlopiec?
Haha wszyscy liczą na dziewczynkę będzie miała na imię Lidia
Ale przeczucie mi mówi że będzie chłopiec Lech albo Jerzy ...
Wczoraj lekarza chciałam podpytać i powiedział że jak już tyle wytrzymałam to dam rade do porodu hahaiNso87, Ulv15 lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Ayleen gratulacje! Odpoczywaj teraz.
Katia, tak chodziło mi o Anet. Już zakręcona jestem.
Anet dobrze że jesteś w szpitalu. Oby szybko coś wymyślili żebyś się nie musiała denerwować.
Ja dziś byłam że starszakami w jump city bo mają ferie. Przyszła mi też dostawka do wózka i pas do fotelika więc chyba mam wszystkopatuniek86, lkc, Anet85, Ksiazka1, iNso87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
mayka wrote:Haha wszyscy liczą na dziewczynkę będzie miała na imię Lidia
Ale przeczucie mi mówi że będzie chłopiec Lech albo Jerzy ...
Wczoraj lekarza chciałam podpytać i powiedział że jak już tyle wytrzymałam to dam rade do porodu hahazeby byla Dziewczynka ;d No to czekamy niecierpliwie chyba wszystkie
-
nick nieaktualny
-
Już mam czas aby poczytać...
Smail to mamy obie rezerwacje na przyszły tydzień
Patuniek dziękuję za taką przepowiednie .... I informacje. Co zrobić jak będzie opcja porodu naturalnego to zgodzę się na preindukcje, wszystko zniosę, aby tylko synek był zdrowy. Jestem znowu pod KTG, ok 20-30 min. Później obchód i zobaczymy czy coś będą decydować.Maja rozważyć czy mam nadal przyjmować Clexane bo to przeszkadza przy znieczuleniu.
Camila dobrze, że się odezwalas, niech synek wytrzyma jeszcze chwilę i wtedy będziesz spokojniejsza. Ja przeżywam pobyt w szpitalu, a Ty dzielnie już tyle dni jesteś... podziwiam.
Powiem Wam, że jakiś czas ciąży przeleciał mi tak szybko, mowie do męża libido miałam słabe, człowiek się bał sexu, żeby nic się złego nie działo z szyjka, we dwójkę wychodziliśmy tylko na kawę herbatę gdy córcia była na tańcach, jakiś myślałam, że dzisiaj zawiezie córcie, a my zrobimy sobie romantyczny wieczór. Chciałam aby poród zaczął się w domu, polezalam w wannie ,a tu niestety życie pisze inne scenariusze. Dobrze, że jednak mnie wspiera i sam mówi, że dziecko jest teraz najważniejsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 20:00
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet, jeszcze czeka Was wiele romantycznych wieczorów
. Lada chwila wspólnie przeżyjecie najpiękniejsze co można chyba przeżyć.
Mayka, umieram z ciekawości kto to u Ciebie będzie.
Ja już mam dość samej siebie z tym sprzątaniem. Półtorej godziny sprzątam łazienkę i jestem w połowie, a łazienka taka wiecie nie za duża, jak w bloku. Pucuję dosłownie każdy zakamarek. Naprawdę po porodzie mogłaby mi zostać chociaż 1/3 tego zapału.
iNso87, Ksiazka1, patkaaxx90, Anet85, Pikcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny sama umieram z ciekawości. Moze z tej ciekawości szybciej poród pójdzie.
Reniferra, patuniek86, Ksiazka1, Kleopatra, angella908, klamka lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Reniferra wrote:Anet, jeszcze czeka Was wiele romantycznych wieczorów
. Lada chwila wspólnie przeżyjecie najpiękniejsze co można chyba przeżyć.
Mayka, umieram z ciekawości kto to u Ciebie będzie.
Ja już mam dość samej siebie z tym sprzątaniem. Półtorej godziny sprzątam łazienkę i jestem w połowie, a łazienka taka wiecie nie za duża, jak w bloku. Pucuję dosłownie każdy zakamarek. Naprawdę po porodzie mogłaby mi zostać chociaż 1/3 tego zapału.
codziennie cos pucowalam, grama kurzu nie bylo. Potem juz jak Lena miala ok. Roku normalnie sprzatalam, a teraz w ciazy z Lidia to slabo mocy mam i domu nie poznaje...
haha Malz tez mnie nie poznaje
Reniferra lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj cały dZień sprzatalam tyle energii miałam.. na jutro zostało mi ugotować obiad i.z moja Honoratka będziemy się bawić cały dzień zapowiadają ładna pogodę to pewnie na dworze spędzimy dużo czasu...
Mayka podziwiam za czekoladę ja.nawet po kanapce zgage dostaje... A.nie powiem zjadlabym coś słodkiego....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 21:43
Miłosz
Honoratka
-
Idę odpoczywać, dobrze, że jestem na razie sama... Zaczęło się coś dziać z RR, wczoraj w nocy już czułam się inaczej teraz ciśnienie 150/90 dostałam dopegyt i zobaczymy jak dalej.
Ja niestety po słodkim mam jakieś odbijania masakra.
Pozdrawiam dziewczyny do jutra:-)Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
mayka ja na czekoladę miałam bardzo dużą fazę jakiś tydzień temu. Jak się zorientowałam, że coś dużo jej zjadam to od razu zrobiłam sobie kąpiel magnezową i zaczęłam podjadać orzechy. Ochoty momentalnie się zmniejszyły, więc zwyczajnie miałam niedobory magnezu.Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r.