MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ayleen ogromne gratulacje! ❤️
Ja dziś byłam u fryzjera a siostra zorganizowała mi baby shower
kehlana_miyu, iNso87, Reniferra, nick nieaktualny, patuniek86, Butterfly 83, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie przez całą ciążę do słodkiego nie ciągnęło, wolę ostrzejsze smaki ale w III trymestrze sporadycznie jakaś zachcianka na słodkości dopada np wczoraj sama prawie litr lodów zjadłam tylko potem chyba za dużo cukru bo kanapką z chrzanem musiałam smaki przełamać.
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
A my po usg, Hania jednak wcale nie jest duża jak wszyscy do tej pory mówili bo wyszło 3200, a w poniedziałek na usg na IP 2600 No żeby w szpitalu mieli taki niedokładny sprzęt bo ten wczorajszy na pewno jest najwyższej klasy. Dziewczyny cały czas byłam nastawiona na duże dzieciątko i nakupiłam sporo ciuszków 62 a teraz to juz sama nie wiem bo jak jeszcze sie w szpitalu napatrzyłam na te kruszynki to mam wrażenie ze te moje 62 to jako kombinezon mogło by sie nadać, poradzicie plissssSisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
A i zapomniałam sie pochwalić pierwszy raz zobaczyliśmy buźkę Hanusi
lkc, patkaaxx90, Sana, iNso87, nick nieaktualny, patuniek86, Marza89, kehlana_miyu, Kleopatra, Ulv15, nick nieaktualny, Anet85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Sisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
Witam sie i ja. Lena nie dala dluzej pospac eh:)
Mamy weekend i zaraz kolejny tydzien..jeszcze jeden i marzec szok!:d
Jak patrze na swoj suwaczek to mam wrazenie,ze odlicza mi do testowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 06:52
Marza89, Butterfly 83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny:-) u mnie nic w miarę, ciśnienie na lekach się unormowało. Trochę spalAm tak na raty, bo kontrolera RR tętna dziecka...
Zrobilyscie mi smaka na czekoladę, ale może rodzynki mi wystarczą
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)

Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny

A u mnie słodkie musi być codziennie niestety... Raz zdarzyło się że zjadłam 2 czekolady na raz a tak to jedna jem tylko jeden pasek dla męża idzie;) Ja nie wiem jak się odzwyczaje od słodyczy po porodzie a będę musiała żeby zrzucić co nieco.
Sisi chyba musisz dokupić parę ciuszków 56 ale też nie ma co szaleć. Zobaczysz jak się mała urodzi i wtedy najwyżej dokupisz jeszcze więcej. Teraz to nie problem zamówić w necie
Sana w sobotę do labu tak wcześnie? O nieeee... Ja ostatnio w sobotę wyrobilam się aż na 9
-
Sisi ja też się mysle o ubrankach, bo mało mam takich 56,a tu szykuje się malutki Skarbek...Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)

Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Moja Emilka urodziła się mierząc 58cm. I najlepiej pasowały na nią pajace z F&F newborn, one wychodzą jakoś na rozmiar 50cm. W większych się topiła i wściekała. Ciuszki na 62 zaczęła nosić jak skończyła jakoś 5 tyg(z tego co widzę po zdjęciach
) i to też nie wszystkie od razu, bo jej najpierw rósł tułów, a potem dorastały nóżki, więc często było tak, że w bodziakach przeskoczyliśmy już rozmiar, a w spodenkach dobre 2 tyg jeszcze chodziła 
Jakie zamawiałyscie kolory Cocobelta?
Mi już od czasów Emilki marzył się Aztec, ale że mojemu mężowi się nie podobał, to zamówiłam różowy i miętowy
-
Dzień dobry!
Powiem Wam, że ja przy synku miałam bardzo mało ciuszkow 56 i ponieważ schodziło mi 3 zestawy dziennie, bo mi przesikiwal pampersy, bo chyba za duże te jedynki były na niego, to już po 2 dniach nie miałam dla niego ciuszkow i musiał się topić w 62. Teraz już sobie kupiłam więcej sztuk. Poszłam na szmaty, dałam 1 zł za sztukę, więc choćby w nich nie chodziła nie będzie szkoda. -
Mój synek przespał po raz pierwszy całą noc w swoim pokoju, bez przychodzenia do nas!!! I to z własnej inicjatywy
Sam poprosił, żeby uśpić go w jego łóżeczku, a jak się raz obudził w nocy to zamiast przyjść do nas zawołał mnie, żebym przyszła do niego i pomogła mu zasnąć z powrotem tam
Nie liczę, że tak będzie już zawsze, ale pierwsze koty za płoty
bbeczka91, Ulv15, iNso87, Butterfly 83, nick nieaktualny, Anet85, nick nieaktualny, Sana, mimoza, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja mam czarny z brązowym. Taki uniwersalny żeby mąż też nosił ;p
Sisi ciężko powiedzieć. Moi starsi synowie urodzili się 4 kg i 4,2 i nigdy 56 nie ubrali. Teraz mam trochę ciuszków na 56 i najwyżej dokupię w miarę potrzeby.
I u mnie dziś kolejny tydzień.