MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ayleen ogromne gratulacje! ❤️
Ja dziś byłam u fryzjera a siostra zorganizowała mi baby showerkehlana_miyu, iNso87, Reniferra, Ksiazka1, patuniek86, Butterfly 83, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie przez całą ciążę do słodkiego nie ciągnęło, wolę ostrzejsze smaki ale w III trymestrze sporadycznie jakaś zachcianka na słodkości dopada np wczoraj sama prawie litr lodów zjadłam tylko potem chyba za dużo cukru bo kanapką z chrzanem musiałam smaki przełamać.
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
A my po usg, Hania jednak wcale nie jest duża jak wszyscy do tej pory mówili bo wyszło 3200, a w poniedziałek na usg na IP 2600 No żeby w szpitalu mieli taki niedokładny sprzęt bo ten wczorajszy na pewno jest najwyższej klasy. Dziewczyny cały czas byłam nastawiona na duże dzieciątko i nakupiłam sporo ciuszków 62 a teraz to juz sama nie wiem bo jak jeszcze sie w szpitalu napatrzyłam na te kruszynki to mam wrażenie ze te moje 62 to jako kombinezon mogło by sie nadać, poradzicie plissssSisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
A i zapomniałam sie pochwalić pierwszy raz zobaczyliśmy buźkę Hanusi
lkc, patkaaxx90, Sana, iNso87, Ksiazka1, patuniek86, Marza89, kehlana_miyu, Kleopatra, Ulv15, Bluberry, Anet85, klamka lubią tę wiadomość
Sisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
Witam sie i ja. Lena nie dala dluzej pospac eh:)
Mamy weekend i zaraz kolejny tydzien..jeszcze jeden i marzec szok!:d
Jak patrze na swoj suwaczek to mam wrazenie,ze odlicza mi do testowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 06:52
Marza89, Butterfly 83, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny:-) u mnie nic w miarę, ciśnienie na lekach się unormowało. Trochę spalAm tak na raty, bo kontrolera RR tętna dziecka...
Zrobilyscie mi smaka na czekoladę, ale może rodzynki mi wystarcząCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
A u mnie słodkie musi być codziennie niestety... Raz zdarzyło się że zjadłam 2 czekolady na raz a tak to jedna jem tylko jeden pasek dla męża idzie;) Ja nie wiem jak się odzwyczaje od słodyczy po porodzie a będę musiała żeby zrzucić co nieco.
Sisi chyba musisz dokupić parę ciuszków 56 ale też nie ma co szaleć. Zobaczysz jak się mała urodzi i wtedy najwyżej dokupisz jeszcze więcej. Teraz to nie problem zamówić w necie
Sana w sobotę do labu tak wcześnie? O nieeee... Ja ostatnio w sobotę wyrobilam się aż na 9
-
Sisi ja też się mysle o ubrankach, bo mało mam takich 56,a tu szykuje się malutki Skarbek...Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Moja Emilka urodziła się mierząc 58cm. I najlepiej pasowały na nią pajace z F&F newborn, one wychodzą jakoś na rozmiar 50cm. W większych się topiła i wściekała. Ciuszki na 62 zaczęła nosić jak skończyła jakoś 5 tyg(z tego co widzę po zdjęciach
) i to też nie wszystkie od razu, bo jej najpierw rósł tułów, a potem dorastały nóżki, więc często było tak, że w bodziakach przeskoczyliśmy już rozmiar, a w spodenkach dobre 2 tyg jeszcze chodziła
Jakie zamawiałyscie kolory Cocobelta?Mi już od czasów Emilki marzył się Aztec, ale że mojemu mężowi się nie podobał, to zamówiłam różowy i miętowy
-
Dzień dobry!
Powiem Wam, że ja przy synku miałam bardzo mało ciuszkow 56 i ponieważ schodziło mi 3 zestawy dziennie, bo mi przesikiwal pampersy, bo chyba za duże te jedynki były na niego, to już po 2 dniach nie miałam dla niego ciuszkow i musiał się topić w 62. Teraz już sobie kupiłam więcej sztuk. Poszłam na szmaty, dałam 1 zł za sztukę, więc choćby w nich nie chodziła nie będzie szkoda. -
Mój synek przespał po raz pierwszy całą noc w swoim pokoju, bez przychodzenia do nas!!! I to z własnej inicjatywy
Sam poprosił, żeby uśpić go w jego łóżeczku, a jak się raz obudził w nocy to zamiast przyjść do nas zawołał mnie, żebym przyszła do niego i pomogła mu zasnąć z powrotem tam
Nie liczę, że tak będzie już zawsze, ale pierwsze koty za płoty
bbeczka91, Ulv15, iNso87, Butterfly 83, Ksiazka1, Anet85, Bluberry, Sana, mimoza, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja mam czarny z brązowym. Taki uniwersalny żeby mąż też nosił ;p
Sisi ciężko powiedzieć. Moi starsi synowie urodzili się 4 kg i 4,2 i nigdy 56 nie ubrali. Teraz mam trochę ciuszków na 56 i najwyżej dokupię w miarę potrzeby.
I u mnie dziś kolejny tydzień.