MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny- pewnie często będziemy się spóźniać do zerówki, co zrobić.
Izieeże mamy identycznie z tymi maluszkami, mój chyba się najada, bo jak zje to śpi i śpi musZe go sama wybudzać na karmienie, a to nie jest łatwe. Teraz pohadl i śpi mi na klatce piersiowej, tak mają żabka z podwiniętymi nóżkami.
Mimoza, to jednak dziwne są w szpitalach praktyki, co innego robili a co innego wpisują. Zadzwonię w pon do sekretariatu i popytam.
Słońce pięknie świeci , szkoda że jeszcze jest tak zimno, możnaby pójść na spacerekIzziee, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
A to mój brzucho:
Opadnięty czy nie? Bo ja tego kompletnie nie widzę.. A też mam bóle jakby na okres codziennie.. No i przy okazji widzicie na jakim etapie mamy remont. Strach się bać!!!iNso87, kehlana_miyu, patkaaxx90, Sana, lkc, Kleopatra, Butterfly 83, Alisssa, Katia89, Makowe Szczęście, Anet85, Marza89, Reniferra, Ksiazka1, bbeczka91, Ulv15, Pikcia, enka90 lubią tę wiadomość
-
Anett no u mnie to stosowali to takie wypychanie na siłę dziecka, zapomniałam fachowej nazwy, ale podobno już się nie powinno tego stosować, więc pewnie i tak by nie wpisali.
Mój synek jak w zegarku jadł co 3h. Nie musiałam na zegarek patrzeć by wiedzieć która godzina. -
Witajcie! Patuniek ale Ty masz bidulko akcje z Pola! Trzymam kciuki żeby jednak dziecko zdecydowało się wyjść bo tak że skurczami dwa tygodnie się bujać to nie chciałabym być w twojej skórze. Trzymam kciuki za Ciebie!
Co do karmienia to mojego Filipka muszę często budzić bo nie zawsze budzi się sam na karmienie. Do tego szybko zasypia przy piersi i muszę to cały czas drażnić żeby ssal A nie spał. Ma lekką zoltkaczke i słyszałam że dzieci z zoltaczka są takie bardziej ospale. My dziś idziemy do domu jak Wszystko będzie ok przy końcowym badaniu maluszka.
Czuje się już znacznie lepiej ale jednak po drugiej cesarce trochę dłużej się dochodzi do siebie niż po pierwszej.iNso87, Kleopatra, Butterfly 83, Marza89, Izziee, kehlana_miyu, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
-
Madziakk to obyscie dzis juz wyszli
O widzisz a ja mam odmienne zdanie na temat cc. Ja po pierwszej gorzej a po drugiej jak Mlody Bog co cc to inaczej i co organizm. To zycze szybkiego dojscia do siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 12:48
Madziakk lubi tę wiadomość
-
Inso ja identycznie. Po pierwszej CC słabo a po drugiej super.
Katia ja słyszałam że wpisują to za co mają więcej kasy. U mnie np po pierwszej porodzie też się nie zgadza.
Inso nie widziałaś mojego brzucha. Zaraz się postaram coś zdziałać.
U mnie na karmienie też trzeba było wybudzac. Zwłaszcza ostatniego synka bo też miał żóltaczke. Cudowalam żeby nie spał a jadł ale to tylko taki początek. Zaraz się wszystko unormuje i zazwyczaj dziecko je efektywnie 15-20 min i potem najwyżej cyca cyca ;p narazie wzbudzać żeby maluchy jadły i przybierałyiNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Kleopatra no cos Ty;D moj wiekszy ile masz w obwodzie ? Ja wlasnie zmierzylam i bylo 114,potem 112 teraz 115:| wtf!;p
-
Madziak super, że dziesiaj wychodzicie, nie ma jak w domu – człowiek od razu czuje się inaczej i dziecko też.
Może faktycznie tak jest, ze wpisują to za co maja wicej kasy z NFZ, z ciekawości zadzownie w poniedziałek i dopytam. Poproszę też aby wysłali mi na a-mail wniosek o ksero dokumentacji medycznej, bo taka informacja ze porod był indukowany to powinna jednak byc
Niesamowite, jedna z nas piszą już o maluszkach, karmieniu a drugie o czopach , skuczach, porodzie, forum nabiera rozmachu
Madziakk lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ja wzięłam się za sprzątanie. Robię na raty ,ale robię
Byłam na herbatce u siostry;po powrocie zrobiłam pranie -zostało mi tylko jedno- sprzatnelam łazienkę. Zostały mi 3 pokoje i kuchnia o_O
W sypialni nie ma dużo i jeden pokój taki mało używany, więc kurze i podłogi. No ale salon i kuchnia to wyzwanie
Ale zaparze sobie kolejną herbaciure bo ulgę tylko to przynosi.
Jutro ma koleżanka mnie odwiedzić, ogólnie znam ja długo i to dobry człowiek, ale jak przyjdzie to nie wie kiedy wyjść. Możesz ziewac, nie słuchać jej itp A i tak siedzi i siedzi
No i jakby mogła to by ciagle gadała o sobie, powtarzając wszystko chociażby i po 10 razy.
Średnio się cieszę na to spotkanie. No ale...
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Hejj dziewczyny :-*
Przepraszam ze sie nie odzywalam ale wczoraj juz bylam wyczerpana a dzis od rana odwiedziny dopiero terAz sobie pijemy i odpoczywamy
O 2 w nocy w piatek odeszly mi wody. Skurcze mialam lekkie rozwarcia brak. Zadecydowali o kroplowce z oksycotyna po 6h meczarni rozwarcia brak... zadecydowano o cedaarskim cieciu i o 20 poszlam pod noz.
Oliwierek urodzil sie 22.02.2019 o 20:30 przez cesarskie ciecie waga 2680g i 54cm 10 pkt wszystko jest ok powoli dochodzimy do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 15:01
lkc, bbeczka91, Ksiazka1, Anet85, iNso87, Parsleyek, Alisssa, Makowe Szczęście, Ankakaranka87, Butterfly 83, Katia89, Kleopatra, patuniek86, Reniferra, Marza89, kehlana_miyu, mimoza, patkaaxx90, enka90, Pikcia, Salsefia, Ulv15, teverde, Izziee, Kropeczka85, Madziakk, Kasialudek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny