MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Chasia gratulacje!!! Fajnie ze juz jestescie razem
Patuniek trzymam kciuki, niech sie w koncu ruszy, bo sie zameczysz.
Wiem jak to jest lezec w szpitalu i czekac. Ja tak lezalam po porodzie juz z synkiem, bo nie mial odruchu ssania i byl karmiony sonda, nie moglismy wyjsc dopóki sie nie nauczyl jesc. A tak bardzo chcialam juz byc w domu... tez mialam takie chwile, ze ryczalam z bezsilnosci.
Dziewczyny, piekne brzuszki. Ja niby w obwodzie 95cm, wiec niewiele, ale do moich gabarytow to wyglada na olbrzymi. Wszyscy, co pamietaja moja poprzednia ciaze sa w szoku, ze taki wielki tym razem no coz duza dziewczyna sie nam szykuje -
Reniferra możesz też smarować bolące miejsce patyczkiem do uszu zamoczonym w dentosepcie
Sisi ja właśnie niedługo zaopatrzę się w jakieś staniki. Też długo zwlekałam z tego powodu co piszesz A co do seksu, u nas jest ok. Nie ograniczamy się chociaż już mnie pomału bierze stres, że może warto już odpuścić bo co jak co ale wcześniejszy poród nie jest nam na rękę
Chasia ale zaskoczenie, gratulacje!
teverde do ZUSu polecam dzownić bezpośrednio do placówki w Twoim mieście. Ta infolinia na całe województwo czy jeszcze lepiej to jakieś nieporozumienie
Szkoda, że nie załapałam się na wystawę brzuszków, Twój teverde super zgrabny
Patuniek, strasznie współczuję, że masz takie przygody To musi być naprawdę frustrujące.
Mnie za to co raz częściej ciągnie podbrzusze. Zwłaszcza po spacerze i to wcale niezbyt długim ;/ A z absurdów- dzisiaj śnił mi się poród. Urodziłam ... jaszczurkę! Był wielki dramat bo przecież miało być dzieckoUlv15, patuniek86, Katia89, Ksiazka1, teverde, lkc, Reniferra, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Chasis gratulacje
Co do naciskania na pęcherz to u mnie od kilku dni regularnie od 23 jak sie położymy do łóżka Klara zaczyna grzebać, cisnąć i nie wiem co jeszcze ale wiem jedno- boli. Dziś zaczęłam spacerować więcej, nie korzystałam z windy. Kasjerka znów w sklepie zwróciła uwagę, że już bardzo blisko i rozpoznała, że dwa a w obwodzie ciagle 112cm -
Chasia, gratulacje!
Katia, no właśnie nie wiem bo przy Julce mi nie odszedł a przynajmniej tego nie zauważyłam
Beatrix oj tak, albo tak się wypycha przy pępku że mam wrażenie, że mi go rozerwie
Patuniek nie przepraszaj, co Ty, chyba każda na Twoim miejscu już by miała dość. Eh no
Mała mi dzisiaj naprawdę chyba chce brzuch rozerwać. Tak się wypycha, że aż boli. Byliśmy z tatą na pizzy, zjadłam dwa małe kawałki i miałam dosyć. Teraz siedzimy u mamy. Plan na jutro - Ikea i Bobo Wózkikehlana_miyu lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
iNso87 wrote:A ja 2h temu poszlam sie wykapac..posiedzialam w wannie chyba niecala godzine i wyszlam ze skurczami teraz siedze i tak mmie jak na @ napieprza eh.. no coz. Zobaczymy co to bedzie. Ale dosc mocny bol szczegolnie wlasnie uda prawego..
Inso?! Czy Ty zamierzasz się właśnie rozsypać?
Kuźwa no, toż za 10 dni dopiero!
EDIT: dawaj znać kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 19:54
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualnyMiałam ostatnio pytać dziewczyny czy ból rozciąga się Wam w okolice uda jak chwytają Was skurcze z bólem okresowym ale dziś czytam że tak właśnie niektóre też macie... Mnie dotąd bolał tylko brzuch ale ostatnio w nocy w toalecie nagle dostałam takiego silnego jak nigdy i też w udo szło.
iNso czyżby i u Ciebie coś ruszyło? -
Dziękuję enka Chyba faktycznie zadzwonię, bo przesadzają i to grubo!
Jaszczura mnie rozbawiła na maxa
Gratuluję Chasia!
Kąpiel powinna rozluźniać a nie powodować skurcze, kurde. Oby przeszły iNso!
A Ty patuniek trzymasz sje bardzo dzielnie. Ja bym beczała ewrydej, nienawidzę zawieszenia! -
Patuniek86 , ja się nie dziwię, że miałaś chwilę słabości i uroniłaś łezkę. Dobrze, że masz wsparcie w mężu i ukojenie w jego ramionach.
Mój by mówił, że tak pewnie musi być bo w końcu jestem w ciąży i to nas pewno normalne.
Jak się czujesz teraz wgl? Jakiś postęp?
Najgorsze to, że trzeba tam leżeć jak dureń. No ale jak mówiła położna, pewnie nie puszcza.
Przytulam mocno :-*
Norbi- 16.08.2003
Bluberry wrote:Miałam ostatnio pytać dziewczyny czy ból rozciąga się Wam w okolice uda jak chwytają Was skurcze z bólem okresowym ale dziś czytam że tak właśnie niektóre też macie... Mnie dotąd bolał tylko brzuch ale ostatnio w nocy w toalecie nagle dostałam takiego silnego jak nigdy i też w udo szło.
iNso czyżby i u Ciebie coś ruszyło?
Mi się rozlewał wczoraj na wewnętrzną stronę ud.
INso dawaj znać jak się czujesz. -
Aktualnie ostatnie na dzisiaj ktg. 6-7 minut i skurcz.
Tylko cały czas te słabsze. Te hiper skurcze po 4 minuty mam na półleżąco... Takie najgorsze, gdzie nogami nie mogę ruszać, bo pachwiny mam jak sparaliżowane z bólu
Lajf is brutal end ful of zasadzkas
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy-jesteście niezastąpione :-*
Inso, a Ty w ramach solidarności też wychodzisz przed szereg? Oby nie-w końcu szpital państwowy u Ciebie teraz odpada, musi być prywatny... Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 20:11
iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Poki co zagonilam Malza do golenia.. mialam jutro przed wizyta sama ale jednak pomyslalam,ze tego nie bede odkladac Bol jest taki sam. Malz za 10min wychodzi do drugiej pracy. Ma byc tam 2-3h i wrocic. Ja zamierzam isc spac,nie rodze! Nie ma mowy! Jest luty.. i wlasnie nie pojde do szpitala panstwowego tym bardziej lezec gdzies na korytarzu:|
Reniferra lubi tę wiadomość
-
Bluberry wrote:Miałam ostatnio pytać dziewczyny czy ból rozciąga się Wam w okolice uda jak chwytają Was skurcze z bólem okresowym ale dziś czytam że tak właśnie niektóre też macie... Mnie dotąd bolał tylko brzuch ale ostatnio w nocy w toalecie nagle dostałam takiego silnego jak nigdy i też w udo szło.
iNso czyżby i u Ciebie coś ruszyło? -
lkc wrote:Butterfly jak gardlo?
Dziękuję lkc, że pytasz :-*
I powiem Ci szczerze, że nadal do D***Y
Ale licze na to,że za dzień czy dwa będzie lepiej, bo to dopiero 3 tabl przyjęte. Chyba w końcu coś musi na mnie zadziałać. Zosia musi siedzieć na razie ,dopóki matka się zdrowotnie nie ogarnie
Norbi- 16.08.2003
patuniek86 wrote:Aktualnie ostatnie na dzisiaj ktg. 6-7 minut i skurcz.
Tylko cały czas te słabsze. Te hiper skurcze po 4 minuty mam na półleżąco... Takie najgorsze, gdzie nogami nie mogę ruszać, bo pachwiny mam jak sparaliżowane z bólu
Lajf is brutal end ful of zasadzkas
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy-jesteście niezastąpione :-*
Inso, a Ty w ramach solidarności też wychodzisz przed szereg? Oby nie-w końcu szpital państwowy u Ciebie teraz odpada, musi być prywatny... Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 20:27
lkc lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/5dbb199de54e.jpg.html
Macie fajne brzuszki. Moj ma niby 95 cm w obwodzie a w stosunku do bioder jest duzy. Kurcze musze juz rodzic niedlugo bo chyba sie nie uda naturalnie przy tych moich biodrach:/
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44e05a239949.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 20:34
Reniferra, Ksiazka1, Makowe Szczęście, Marza89, iNso87, Katia89, lkc, enka90, kehlana_miyu, Pikcia, Kleopatra, Butterfly 83, teverde, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny