MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Chasia gratulacje! dobrze, że jesteście już razem. Regeneruj siły :-*Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeatrix_ wrote:Chasia gratulacje!!!
Czy Wasze maluszki tez Wam tak mocno naciskaja na pecherz?
U mnie główka jest dość niziutko i przez to też dużo sikania czasem aż tak że mam wrażenie że nie utrzymam i kłucie bolesne teżWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 15:29
-
Dziewczyny, czy Mka się coś odzywała? Bo u niej coś się zaczynało dziać i od tamtej pory cisza, to już sporo dni temu-bynajmniej tak mi się wydaje, mam nadzieję, że jej nie pomyliłam z nikim...
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Chasia gratulacje ogromne! A myślałam, że będę przed Tobą
Zazdroszczę, że już jesteście razem, chyba muszę zacząć wprowadzać przyspieszenie porodu hahah
Cieszcie się sobą i odpoczywajcie :* -
Jestem po ktg-skurcze co 6 minut, nadal do 60. Więc położna wzięła mnie na badanie. I co? Nadal 2 luźne palce i szyjka pół centymetra. Nic się nie zmienia
Więc mówię, że może wyjdę już do domu-teraz to nie wolno!
Mąż przyjechał, po raz pierwszy chyba mnie totalnie rozkleiło. Bo to nie idzie w żadną stronę. Szyjka nic, skurcze też nie ustępują. Tylko takie zawieszenie I trochę mi się pochlipało
Wybaczcie smęcenie, już się stawiam do porządku Sushi zjadłamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 16:47
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek naprawde przykro mi,ze spotkala Ciebie taka sytuacja:/ faktycznie mogliby puscic Ciebie do domu..wtedy moze cos by zaczelo sie dziac. W kazdym badz razie oby zlecialo Tobie blyskawicznie do 37+0 i wtedy to sama idz i powiedz Lekarzowi,ze nie masz zamiaru dluzej czekac i maja przyspieszac jak masz tam lezec..