MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso ale masz nisko brzuch. I wydaje się ogromny. Mój ciągle wysoko chociaż mama i mąż mówią że opadł.
Patuniek współczuję. Dobrze że nie masz małego dziecka, wtedy byś się sfrustrowala.
My dziś jedziemy do mojej babci na 86 urodziny. I zaczęłam 39 tydzieńlkc, iNso87, Reniferra, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inso! Jest się czym pochwalić . Rzeczywiście już bardzo nisko jest. Mój to maleństwo. Pani położna, kiedy nam porodówkę pokazywała tydzien temu to się zdziwiła, że ja po 35t.c. już jestem . W obwodzie stoję na 102cm już od kilku tygodni.
A teraz niespodzianka, wstałam i zwymiotowałam :oiNso87 lubi tę wiadomość
-
Inso jaki fajny domek Lidusi rzeczywiście , już jest nisko.
Reniferra a to dopiero niespodziewany początek dnia, aż się pierwszy trymestr przypomina czyżby oczyszczanie przed porodem?
U nas nocka ok. Starszak spał 12 godzin, wiec jest w dobrym humorze. A Antoś to złote dziecko, nie placze, nie marudzi, jeśli jest cycuś to jest przeszczęśliwy. Wczoraj zważyłam go i osiągnął wagę urodzeniową, więc powoli zaczynam wierzyć, że moje karmienie się uda. Już dwie doby obyło się bez dokarmiania mm.Reniferra, lkc, iNso87, Kleopatra, Sana, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
iNso imponujący brzuszek. Mój w dniu porodu miał 97 cm więc mały...
Renifera-ale miałaś poranek...
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Butterfly 83 mam nadzieję, że czujesz się lepiej po antybiotyku
patuniek86 zaglądam na pierwszą stronę, żeby sprawdzić ile waży Pola a tu nic, czytam że Wy jeszcze w dwupaku
Inso Dziękuję za wpisanie na listę wizyt. Z tego wszystkiego zapomniałam, że o tym pisałam. Brzuszek masz śliczny i teraz już widzę, że mojemu to daleko do opadnięcia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2ea0dfdab30.jpg
A tak wyglądają moje spuchnięte łapki. Jestem jak mały balonik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0f8f3876e3f.jpg
Wczoraj po raz pierwszy czułam kilka bolących skurczy. Bolał podczas nich brzuch i ból tak rozchodził się na wewnętrzną stronę ud. Jak siedziałam to się pojawiały, wróciliśmy z Mężem z kolacji i wzięłam cieplutki prysznic i położyłam się i powoli przeszły.Katia89, iNso87, teverde, bbeczka91, Reniferra, Anet85, Butterfly 83, Marza89, Salsefia, Kleopatra, Sana, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
. -
Patuniek, cieszę się że masz dobre towarzystwo na sali no i życzę Ci, żeby Pola w końcu się zdecydowała czy chce już zobaczyć mamę czy jeszcze nie PS. Nic mi się dzisiaj już nie śniło, haha
Inso, jaki śliczny duży brzuszek, jeszcze trochę i zostaną po nim tylko wspomnienia
Pięknie świeci słońce, ale zakupy się same nie zrobią niestety... Więc lecę w ten dziki tłum
Makowe, śliczny brzuszek mi też coraz ciężej z obrączka, jednak jeszcze na siłę noszę :pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 09:28
iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Makowe Szczęście szczerze podekscytowana i przerazona... no i czop mi odchodZi galaretkowaty... A zadecydowały o terminie okropne obrzęki na nogach jak je zobaczyła tak odrazu mówi ze.do.poniedziałku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 09:34
Makowe Szczęście, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Inso, brzuszek super
Makowe, a Twój taki zgrabniutki bez pierścionka dłoń w ogóle nie wygląda na opuchnięta
Reniferra, może i Ty się oczyszczasz przed porodem Ja wczoraj na izbie, potem na przedporodowej co chwilę prawie wymiotowalam-wszystko mi się cofało. Położne mi mówiły, że to znak, że szyjka się skraca No chyba jednak nie Ale oby u Ciebie...
Ayleen, ale masz dzisiaj dobry dzień Będzie cudowny
Patkaaxx, już w poniedziałek wyściskasz maleństwo
A'propos obwodów brzucha... 2,5 tygodnia temu miałam 102 cm, tydzień temu 104, wczoraj znowu 102 Brzuch mi opadł A to widać nawet po tym, gdzie muszą przykładać ktg-prawie na kości łonowej Wyżej nie słychać
No i wczoraj nie mogli zmierzyć główki, jest tak nisko. Z 10 minut lekarka walczyła
Mąż mi dzisiaj dowozi spodnie... Nie wzięłam nic, bo przwciez jechalam do porodu Podpasek zwykłych też brak, bo jechałam do porodu...
Z plusów, bo po tylu miesiącach ze mną chyba już wiecie, że ja nie z tych wiecznie załamanych Ubezpieczyciel przeze mnie zbankrutuje A dopiero wypłacił za poprzedni pobyt
Godzinę temu leżałam pod ktg, skurcze 60 co 8 minut. Akurat kończył się jeden, wchodzą położne. A w wejściu stoi facet, słowem się nie odezwał i wyszedł. Tak. To był... obchódiNso87, Makowe Szczęście, teverde, Reniferra, Butterfly 83, Kleopatra lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patkaxxx wow! To juz! tylko weekend Was dzieli super,powodzenia!
Makowe piekny masz brzuszek moj to tak jak pisałam juz na dole rozciagniety dlatego pewnie tak wisi A jak spojrzałam na Twoja dlon to nawet bym nie powiedziala,ze spuchnieta serio
A ja zaglądam i zaglądam na ten czop u siebie i dupa nic nie chce wyjść...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 09:41
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowe faktycznie nie widać żeby ręką była opuchnieta, ale pewnie dlatego zdjęcie jest z pierścionkiem, a brzuszek bardzo ładny
Mi czop odchodzi ale coś dużo tego, mam nadzieję że niedługo się skończy.
Patkaxx dobrze ze jak widzieli potrzebę to zmienili termin cc
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
patuniek, co się przebudziłam w nocy, to myślałam o Tobie - czy już urodziłaś A tu Pola znowu psikusy robi i jeszcze siedzi w brzuszku
iNso, Makowe, piękne macie brzuszki
patka, jeszcze dwa dni i utulisz swoje Maleństwo
U nas pięknie świeci słoneczko, więc koło południa pewnie pójdziemy na spacer.Makowe Szczęście, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Inso, ja miałam czopa nie mieć już podczas poprzedniego pobytu Lekarz tak mi powiedział
I co? Od rana krwawa masa Ale taka ogromna ilość, tylko brązowa, a nie różowa Jakby była różowa, to poród byłby kwestią godzin, max dnia czy dwóch...Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm