MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Patuniek sofistikejted!:d ulubione slowo mojej baby z angola z liceum! Koniecznie na maturze ustnej trzeba bylo powiedziec to slowo opisujac obrazek hahaha
No to tak jak napisalam wczoraj, tak myslalam,ze ze wzgledu na Twoj tc nikt nie bedzie jeszcze pomagal.. no lipa. Chociaz zeby wody odeszly..to juz wyjscia by nie mieli..
Ja dzis jakas nijaka. Taka sobie noc choc spalam i raz na siusiu wstalam. Ale teraz glowa boli jakbym kaca miala. Malza znowu caly dzien nie bedzie prawie wrrr. Od 3-15 u siebie a potem na 20 idzoe do drugiej pracy na inwentaryzacje... nie lubie! Plus,ze urlop 2 tygodnie bedzie mial od 4.03.patuniek86 lubi tę wiadomość
-
No i mam zagwozdkę. Leżeć i starać się jak najbardziej wyciszyć skurcze? Czy chodzić, biegać itp żeby je rozruszać?
W domu zaczęłabym po prostu chodzić na spacery, na świeże powietrze... A tu? Na korytarz mogę wyjść...
Moje dziecko już mnie wkurza
A za oknem widok na położniczy... I maluszki w mydelniczkach
Wczorajszy PESEL dzieci: 192222 Dzisiejszy 192223
Ale tyle szczęścia nie mam, żeby dzisiaj urodzić...Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Inso, niestety taki "kac" trwa cały dzień Mi nigdy nawet drzemki nie pomagały-mam nadzieję, że dojdziesz do siebie :-*
Butterfly odrazu przypomnialo mi sie Twoje gardlo. Kurde mam nadzieje,ze cos lepiej na dniach bedzie.. -
Do cyfry dziesiątek w miesiącu dodajesz "2" Więc jeśli masz normalnie zero (praktycznie do września, 01-09), to wpisujesz "2" i wychodzi 21-29
Październik-grudzień (10-12) mają jedynki, więc robi się "3" 30-32iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Lwie przy schodzeniu z mm może przydałaby się pomoc jakiegoś doradcy cdl? Tutaj masz o prawidłowych przyrostach http://cnol.kobiety.med.pl/pl/ocena-skutecznosci-karmienia/ ale jeżeli chcesz walczyć o wyłączne kp to może dobrze by było żeby ktoś fachowy was zobaczył? Mój synek na początku też wydawało mi się,że za mało przybieral, ale poczytałam o tych wyznacznikach, wszystkie spełniał, więc dałam mu trochę czasu i ruszył A też był małym spiochem, że aż ciężko go było obudzić...ale to mu niestety minęło
Patuniek ciężka sprawa, faktycznie Pola denerwuje mamę od samego początku z jednej strony rozumiem, że masz już dość tych nocy, ale z drugiej dla niej to jednak lepiej te kilka dni dłużej w brzuszku...no mogłaby się sama zdecydować A pesele faktycznie super ale ja poczekam na marcowe
-
Reniferra wrote:Ja bym chyba robiła już wszystko, żeby urodzić. A nie sugerowali Ci np, żebyś wypisała się tak na własne żądanie? Oni Cię już nie mogą chyba puścić, ale tak mrugnąć okiem, że w sumie możesz działać w domu.
Lekarka na przedporodowej widziała mnie 2 razy, potem tylko położne. Tutaj lekarza jeszcze nie było. A pewnie po porannym ktg dopiero przyjdzie- jak będą skurcze, to tacy chętni raczej nie będą...
Kurde, skurcze do 3-4 minuty przez kilka godzin, plus co 10 minut przez kilkanaście! Już wieczorem regularnie co 5 minut i co?
Niby 2 poród, ale z Młodą tylko raz czułam skurcze... A potem faktycznie poród.
Tę ciążę jeszcze przenoszę, zobaczycie!Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Do cyfry dziesiątek w miesiącu dodajesz "2" Więc jeśli masz normalnie zero (praktycznie do września, 01-09), to wpisujesz "2" i wychodzi 21-29
Październik-grudzień (10-12) mają jedynki, więc robi się "3" 30-32patuniek86 lubi tę wiadomość
-
U nas noc masakryczna, synek nie spał od 2 do 4.30, a potem o 5.30 obudziły nas koty. Mąż warczy na cały świat (on z tych, co potrzebuje 10h snu, bo inaczej nie potrafi funkcjonować), ja trzymam się lepiej, ale tylko dlatego, że jestem przyzwyczajona do bezsenności. A dzisiaj idziemy na 9 na drzwi otwarte w przedszkolu, więc nawet nie ma jak rano odespać Oczywiście synek pełen energii
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dokładnie niech się dziecko określi ) a ja będę chyba dzisiaj dzwonić na IP bo w karcie wypisowej mam błędy już raz poprawiali bo nie wpisali mi Ckexane, a później nie czytałam tylko aby do domu. Nje ma info. Że poród był indukowany że dziecko owinięte pępowina, wpisali że miałam znieczulenie zzo, którego nie miałam tylko był entonox. Któraś miala taka sytuacje co można z tym zrobić??Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Foto
Moj duzy,opadajacy brzuchol 2.dni temu..
Kto sie jeszcze pochwali? ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 13:13
bbeczka91, Kleopatra, Butterfly 83, Reniferra, Alisssa, Makowe Szczęście, Anet85, teverde, Bluberry, Katia89, Ulv15, Marza89, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Inso, ale brzusio duży faktycznie już opada. Wyglądasz świetnie
Patuniek trzymam kciuki żeby Pola się zdecydowała. Jeśli nie masz jeszcze rodzić, to niech chociaż te skurcze się uspokoją żebyś coś odpoczęła przed porodem i nabrała sił.
Moja córka się urodziła 28.07.15, i pesel 152728
Ja dziś miałam sporo pobudek w nocy, ciężko było zasnąć, więc teraz czuję się jak na haju. No ale nie ma zmiłuj. Zaraz robię Julce śniadanie i biorę się za prasowanie rzeczy dla małej. Puszczę też kolejne pranie - już dwa prania poszły, a wygląda na to, że jeszcze 2/3 przed nami popołudniu jedziemy z moim tatą na urodzinową pizzę, bo ma dziś właśnie urodziny
Czekam na wieści od szpitalnych dziewczyn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 08:20
iNso87 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015