MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirometria się udała za pierwszym razem!
Ale wygląda na to, że pomimo leczenia, bez leków nadal ma łagodną obturację. Więc zostajemy na wyższej dawce leku. Ale opis będzie albo na koniec tygodnia, albo na początku przyszłego, dopiero z opisem będziemy mieć pewność.lkc, Marza89, Malutka_27, Kleopatra, teverde, Pikcia, Anet85 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Książka, gratulacje!!! Piękne imię wybraliście dla córeczki, zawsze mi się podobało imię Kaja
Teverde, kurczę, przykro mi Planują coś czy po prostu chcą Cię mieć na oku w tej sytuacji?
Patuniek, cieszę się, że spirometria wyszła! Choć szkoda, że leki zostają.teverde lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Butterfly 83 wrote:Na Makadi trochę nudnawo, najlepiej gdzieś blisko miasta. Żeby można było wyjść sobie, zobaczyć jak żyją lokalsi i wgl.
Piękna rata, bo dużo jeszcze dziewiczych plaż jest w Marsa Alam,ale to daleko od cywilizacji.
Aczkolwiek każdej miejsce ma swój klimat i urok i kwestia czego szukamy.
Odradzam Sharm, bo to blisko Synaju, średnio z bezpieczeństwem.Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Wiecie, z lekami da się normalnie funkcjonować. Zaraz będzie rok, jak walczymy z tym kaszlem. Dopiero ta jedna lekarka pochyliła się nad tematem i Młoda nie kaszle-a co za tym idzie, nie choruje co chwilę.
Więc osobiście stwierdzam, że leki są lepsze, niż brak leków i 2-3 godzinny kaszel przed zaśnięciem plus choroby...Reniferra lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ikc, faktycznie duża córcia bardzo fotogeniczna
Inso, blond aniołek moja Jula też już będzie miała troszkę ponad metr, buciki jak Twoja - rozmiar 28. No ale ja mam rozmiar 39,mąż 45/46, więc nie ma po kim mieć małej stopy
Laura też laseczka, śliczne masz córki
Makowe, cały czas zaciskam kciuki.
Butterfly, Twój syn będzie łamał serca fajny chłopak a widok? Bajka!!
Patuniek Twoja córka jest wyższa niż ja, haha widać, że świetna z niej dziewczyna
Super, że spirometria się udała.
Ulv, ja jak urodziłam Julę miałam skończone 23 lata
Pikcia kciuki za wizytę, no i obyś się lepiej poczuła. Rodzinne sesje uwielbiam
Madziakk ale przystojniaczki jakie mają fajne, ciemne włoski!
teverde oj trzymaj się tam w szpitalu!
Ksiazka gratulacje! witamy Kajępatuniek86, iNso87, Ulv15, Makowe Szczęście, teverde, Butterfly 83, Pikcia lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Czytalyscie wpis z pamiętnika jednej z lutowek? Opisała swój poród... Jesu, aż włos się jezy na głowie...jakby któraś chciała to wrzucam link
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/czasami-czlowiek-musi-inaczej-sie-udusi-4-ivf-i-naturalsik,357,2.html -
Katia89 wrote:Czytalyscie wpis z pamiętnika jednej z lutowek? Opisała swój poród... Jesu, aż włos się jezy na głowie...jakby któraś chciała to wrzucam link
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/czasami-czlowiek-musi-inaczej-sie-udusi-4-ivf-i-naturalsik,357,2.html -
Teverde trzymam kciuki! Powodzenia!
Książka jak super! Ogromne gratulacje! ❤️ Kolejny dzidziuś u Nas❤️teverde lubi tę wiadomość
-
Witajcie , na wstępie chciałam pogratulować rozpakowanym mamom: LwieSerce, Izziee, India, Ayleen, Anett85, Madziak, Smile, Chasia, Camila1983, bbabeczka91, pataaxx90 i Ksiazka1
Lista szybko się wydłuża
Dziewczyny te które pochwaliły się zdj swoich pociech..ładniutkie i jakie duże dzieciaki
Ja też chciałam rozpocząć produkcje w wieku 25-26 lat. Niestety nie trafiłam na miłość swojego życia i tak mi zeszło..
Później w wieku 30 lat okazało się, że to nie takie proste. Latanie od lekarza do lekarza, szukanie przyczyny itp...
Ale do sedna.. Nie odzywałam się tak długo (choć podczytywałam na tyle ile mogłam) ponieważ okazało się, że mam wapniejące łożysko - trochę zmartwiła mnie ta inf. i nie chciałam tutaj smęcić. Lekarz mówił, że to może od palenia papierosów (ha nigdy nie paliła, nie palę i nie będę palić) a może taka moja wewnętrzna uroda.
Teraz na dokładkę okazuje się po USG, że mam mało wód płodowych jak Tverde. Kolejne USG mam w nast. tyg.
Z pozytywnych wiadomości to Mała orientacyjnie waży 2790g
Aaa i bym zapomniała. Szyjka się skraca, główka ustawiona w kanale, bóle miesiączkowe są już od tygodnia i skurcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 15:54
iNso87 lubi tę wiadomość