MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso dziękuję w imieniu starszaka
Bluberry, a coś Ty. Bynajmniej ja nie wiem nic o tym haha. Mój szczypior raczej ostrożnie z dziewczynami. Jeszcze chyba nie do końca wykazuje większe zainteresowanie, nadal za to uwielbia PlayStation i komputer.iNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly 83 wrote:Mayka ,Egipt, wyspa niedaleko Hurghady; jakieś 30 min statkiem ode mnie
Ta akurat wyspa przypomina bardzo wyspę jak na Karaibach,tak też jest określana w necie. Aczkolwiek samo miasto też jest ładne i plaże u nas. Zapraszamy jakby coś
Właśnie w zeszłym roku byliśmy w Makadi Bay teraz polecano nam właśnie coś z piękna radą , ale zapomniałam.Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Przygotowaliśmy łóżeczko itp. Można rodzić ;p jeszcze tylko porządki, zakupy, kąpiel i można rodzić ;p
Fajne dzieciaki później spróbuję wstawić moje brojeiNso87, patuniek86, lkc, kehlana_miyu, Reniferra, Sana lubią tę wiadomość
-
Jeju tez chce juz rodzic..jakos dzisiaj wyjatkowo. Ciagnie mi sie ten tydzien,naprawde. Jutro moze szybko zleci dzien,ktg mam popoludniu i do wieczora pewnie u rodzicow posiedzimy moich. W sobote badz niedziele moze do Tesciowej podjedziemy jak nie bedzie Siostruni Malza z dziecmi...i juz po ndz akcja musi sie dziac;D
patuniek86, Makowe Szczęście, Butterfly 83, Sana lubią tę wiadomość
-
To i ja się moim maleństwem pochwalę
Wyższa o 10 cm (ma 173 cm), waży 50 kg, a stopkę ma na rozmiar 43
W trakcie oglądania ubranek
Zdjęcie już usunęłamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 15:09
Makowe Szczęście, iNso87, Marza89, lkc, Katia89, Ulv15, Pikcia, Bluberry, kehlana_miyu, Kleopatra, Madziakk, Salsefia, Malutka_27, Butterfly 83, Ankakaranka87, Reniferra, Sana lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Piękne i jakie duże już dzieci!
Cholera to ja się tak późno zabrałam za rozmnażanie hahaiNso87, patuniek86, Butterfly 83, enka90 lubią tę wiadomość
-
To jeszcze i moja Mloda malo mam Jej fotek,bo Ona nie bardzo lubi jak Ktos Jej fotki robi ale juz sama sobie jak na telefonie selfie wali albo na tik-toka jakies gowienka wstawia to juz co innego hahha
fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 16:45
Marza89, lkc, patuniek86, Katia89, Ulv15, Pikcia, Makowe Szczęście, Bluberry, kehlana_miyu, Kleopatra, Salsefia, Malutka_27, Butterfly 83, Ankakaranka87, Reniferra, Sana lubią tę wiadomość
-
Inso, mam ten sam problem ze zdjęciami
Na swoim telefonie Młoda ma masę selfików, ale żebym ja jej mogła zrobić zdjęcie, to tylko po autoryzacji
Na szczęście żaden tiktok czy inne "cosie" nie wchodzą w gręiNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Jeej, ja tez juz chce rodzic! Super macie dzieciaki To w jakim wieku bylyscie jak urodzilyscie swoje pierwsze? Ja poczulam zew natury na poczatku zeszlego roku Wczesniej jakos wiedzialam ze chcialabym miec kiedys dzieci ale jeszcze nie byl czas, a przynajmniej tego nie czulam. Teraz mam 26 i to bedzie pierwsze.
iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Ale macie śliczne dzieciaczki, a jakie już duże
Ja dosyć długo nie mogłam zajść w ciążę bo prawie 3 lata. Byla w planach wizyta w klinice, już w sumie umówiona a nawet gotowość na invitro. Pamiętam że kilka dni przed wizytą test ciążowy wyszedł pozytywny... Jakie było moje zdziwienie i radość no i wizytę musiałam odwołać :p więc to moje pierwsze dziecko, w październiku bede miała 30 lat
Patuniek, oby spirometria w końcu się udała, trzymam kciuki!patuniek86, iNso87, Ulv15, Butterfly 83, teverde, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Ulv będziesz miała tyle lat co ja gdy mojego pierworodnego urodzilam.
Kurde a jak tak patrzę na te Wasze zdjęcia i mi smutno, że mój mały Antoś będzie taki duży... Dopiero jak się kuzynowi dziecko urodziło i je porównałam z synkiem zobaczyłam jak bardzo urósł. Noi ostatnio kąpie go w wanience dla Zosi, ktora on miał dawniej i w niej leżał i miał sporo miejsca, a teraz siedzi i ma nogi na długość wanienki!
Ja to się cieszę, że mi wreszcie ta zgaga minęła. Też co noc musiałam renni brać, bo inaczej bym nie zasnęła. Wczoraj za to jakiś atak mdłości miałam i wylądowałam nad kibelkiem...
Szybkiego rozwiązania dla rodzących dzisiaj.
Mi się dzisiaj coś 8 marca śnił i nie wiem czy to nie jakiś znak...Ulv15, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Ja Adasia urodziłam mając 31 lat. Wcześniej najpierw nie było dobrego momentu życiowego, a później starania zajęły nam 1,5 roku ze względu na 2 poronienia po drodze Więc też wyszło dość późno, biorąc pod uwagę, że jednak kusi to trzecie dziecko... A chciałabym różnicę około 3 lat pomiędzy Samim a ewentualnym trzecim, więc miałabym już 37 lat w takim wypadku.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
A ja coś czuję, że urodzę tego jedynego dnia, kiedy naprawdę nie chcę rodzić Wszystkie pozostałe dni mi pasują, tylko ten jeden dzień w marcu, urodziny mojego pierwszego męża. Teściowa natychmiast by rzuciła coś, że to jakiś znak itp... A nie chciałabym, żeby mój mąż miał jakieś źle myśli w związku w tym.
Ale wiadomo-to Pola decyduje
No dobra-pora się zbierać Zaraz wróci Młoda, a na 13.40 badanie
A ja jeszcze w łóżku
Serio, zasnęłam przed 23, rano pobudka i śniadanie, a potem znowu spać Z przerwami na siusiu spałam do 11, tak mnie ten szpital wymęczyłPola Róża