MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ikc bardzo fajne zdjecia, tez bym sie jarala gdybym juz miala taka duza corunie
Tak samo myslalam ze oho Reniferra sie nie odzywa bo juz tam pewnie rodzi
Ja tez codziennie rano wchodze tutaj i czuje sie jak bym czekala na odcinek nowego serialu, zawsze z kawka i croissantem
Mnie dzisiaj po nocy juz tak cale plecy bola, i to na wysokosci zeber, pod zebrami tez, kark, krzyz chyba najmniej. Budze sie co chwila, jak nie na siku to po 3.00 z bolu nie moge spac. Moja macica to juz chyba sie w zebra wrosla Po nocy czuje sie mniej wypoczeta niz jak ide spac. A juz i okladam sie termoforem przed, masuje, yoga przed snem zeby sie rozciagnac. I nic juz mam tak dosc nocy ze szkoda gadac. Marze o tym zeby wreszcie polozyc sie spokojnie na brzuchu, albo tak dluzej na plecach... Ehh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 09:08
-
klamka wrote:Makowe, powodzenia!!! U mnie też skończony 39tc dziś, ale zero jakichkolwiek akcji. Myślę, że moja malutka to prawdziwa grecka krew, i urodzi się po terminie. Bo po co się spieszyć
Hehe,klamka skąd ja to znam. To chyba "urok" południowcówklamka lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Cześć dziewczyny ❤️
Ikc masz śliczną córkę!
Dziewczyny powodzenia na wizytach dzisiaj!
Patuniek powodzenia na spirometriteverde, Reniferra, patuniek86, Pikcia lubią tę wiadomość
-
Ikc sliczna dziewczyna! Ale jaka duza Ona na swoj wiek czy mi sie tak tylko wydaje?
To i ja pochwale sie swoja ponad 3latka
I w sumie bardzo chetnie reszte dzieciakow-starszakow zobacze Waszych
fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 16:45
lkc, teverde, Makowe Szczęście, Reniferra, klamka, kehlana_miyu, Kleopatra, Butterfly 83, Bluberry, patuniek86, Sana, Madziakk, Salsefia, Pikcia, Ankakaranka87, Marza89, Katia89, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Ja teraz mysle jaka będzie druga. Miniaturka tej czy zupelnie inny człowiek.
Inso raczej duza jest po tacie(on ma 192), 115 cm wzrostu, buty nosi 29-30, ubrania na 122 .. takie maleństwo.
Inso śliczna blondyneczka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 09:59
iNso87 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ulv, każdego dnia sobie powtarzam, że już niedługo. Za chwilę brzucha nie będzie, będziesz mogła się na nim położyć a mi w nocy biodra przestaną dokuczać. Hemoroidy i zgaga znikną, a w łóżeczkach przez nas przygotowanych będą leżeć najlepsze nagrody o jakich sobie możemy pomarzyć . Jeszcze tylko trochę... za miesiąc u nas już na pewno będzie po
teverde, kehlana_miyu, Butterfly 83, patuniek86, Salsefia, Ulv15, Sana lubią tę wiadomość
-
U nas spokój. O 6tej Położna powiedziała, że szyjka jest wygladzona i mięciutka. Boli mnie kręgosłup, Położna dała mi termoforek nie wiedziałam że to tak pomaga przyszła Pani Doktor pamiętała mnie z izby przyjęć jak miałam plamienia ja jej nie pamiętałam. Sciagnelysmy siare z Położna jestem mega szczęśliwa, że była kilka kropelek szczęścia i złota po odciaganiu czuję mocniejsze skurcze. Zobaczymy kiedy zaczynamy mamy 3 dni na rozbujanie akcji
kehlana_miyu, Butterfly 83, patuniek86, iNso87, Madziakk, Ulv15, patkaaxx90, Sana lubią tę wiadomość
. -
O dziewczyny jakie macie ladne corki. U mnie bedzie drugi chlopiecale chcialabym miec jeszcze dziewczynke. Marzy mi sie:) wiadomo ciesze sie ze bedzie drugi chlopiec bo moze dzieki temu ze jest roznica tylko dwoch lat beda ze soba zgrani, razem sie beda bawic i nie beda sie nudzic. ogolnie planujemy jeszcze trzecie czy nawet czwarte dziecko, moze bede miala jeszcze dziewczynke choc maz mowi ze beda sami chlopcy bo on sam ma 4 braci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 10:07
teverde, Oleśka11, iNso87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Inso , super dziewczyna. Piękne usta ma i duże ładne oczy. Będzie łamać serca.
Lkc bardzo ładna corunia, no i właśnie wysoka się wydaje. Ale lepiej wyższa niż karakan,jak np ja
A to mój"starszaczek" :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5c1788f4283.jpgpatuniek86, iNso87, Bluberry, Madziakk, Salsefia, Pikcia, Ankakaranka87, Kleopatra, Beatrix_, Makowe Szczęście, Marza89, Katia89, Ulv15, kehlana_miyu, Reniferra, Sana lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Inso mały aniołek usta ma całuśne
Ikc piękna córeczka I te oczy zawsze podobały mi się ciemne oczy u blondynek;-)
Butterfly przystojny będzie z niego mężczyzna;-) A jakie widoki....aaaaahhh !Butterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Malutka_27 wrote:Inso mały aniołek usta ma całuśne
Ikc piękna córeczka I te oczy zawsze podobały mi się ciemne oczy u blondynek;-)
Butterfly przystojny będzie z niego mężczyzna;-) A jakie widoki....aaaaahhh !
To może taki widok Was dziewczyny dziś rozgrzeje :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a07bc9eaf070.jpg
EDIT
nie wiem czemu jest do góry nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 10:43
lkc, iNso87, Bluberry, Makowe Szczęście, Marza89, Ulv15, Malutka_27, Reniferra, Sana lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Butterfly 83 wrote:To może taki widok Was dziewczyny dziś rozgrzeje :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a07bc9eaf070.jpg
EDIT
nie wiem czemu jest do góry nogami
Gdzie tak pięknie? Jadę tamOlaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Dzieki Dziewczyny za mile slowa
Ikc to spora jest, mamy rok roznicy miedzy Dziewczynami i widac,ze to naprawde duzo. Mimo,ze moja do malych tez nie nalezy U mnie ma 103cm, buty 28, ubrania roznie 116cm to najczesciej ale zdazaja sie jeszcze 110cm. Idzie u Niej wszerz troche wszystko no i waga prawie 20kg.
Butterfly wow jaki Przystojniak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 10:51
-
nick nieaktualny
-
mayka wrote:Gdzie tak pięknie? Jadę tam
Mayka ,Egipt, wyspa niedaleko Hurghady; jakieś 30 min statkiem ode mnie
Ta akurat wyspa przypomina bardzo wyspę jak na Karaibach,tak też jest określana w necie. Aczkolwiek samo miasto też jest ładne i plaże u nas. Zapraszamy jakby cośiNso87, patuniek86, Marza89, Anet85 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *