MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly Sophie piękne imię, mamy już jedną.
Z tą 10stką najpopularniejszych macie rację- co za dużo do niezdrowo
Renifera powodzeniaReniferra, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Makowe trzymam kciuki! Reniferra tez za Ciebie zeby sie rozwinelo.
Co myslicie o tym wozku dla chlopca? Czy uwazacie ze kolor mietowy jest bardziej dla dziewczynki bo moj maz tak uwaza.
https://sklepurwis.pl/wozki-dzieciece/1734-tutek-grander-play-eco-3w1-bialogranatowy-rbialoczerw.html?utm_source=google&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=tutek-grander-play-eco-3w1-bialogranatowy-rbialoczerw&gclid=EAIaIQobChMIyq2T3vLZ4AIVA0kYCh2CFQcHEAkYAyABEgJQl_D_BwEMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Elcia, niemowlakowi kolor wózka nie zrobi różnicy Ważne, jak Ty się z tym czujesz. Dla mnie miętowy to neutralny kolor. Ale ja zamierzam nosić synka w różowej chuście, bo uważam, że to mój gadżet a nie dziecka, więc chyba ogólnie mam lekkie podejście w tej sprawie.
lkc, patuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Elcia, tak jak dziewczyny mówią - bardzo neutralny kolor. Dla mnie nawet z lekkim wskazaniem na chłopca.
Makowe, Reniferra - kciuki!
Czyli większość już odpuszcza dalszą produkcję Ja jestem sama ciekawa co powiem jak młody będzie już po drugiej stronie brzuchaMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Makowe kciuki zaciśnięte
Reniferra życzę Ci aby to nie był fałszywy alarm. Trzymam kciuki !
Elcia my dla naszego synka zrobiliśmy pokój szaro-mietowy ale uważam tak jak dziewczyny że tylko róż jest dla dziewczynek a reszta to rzecz gustuMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
nick nieaktualnyReniferra działasz i Ty powodzenie!
Butterfly współczuję ciągle coś/ ktoś zakłóca Twój spokój trzymaj się a na zgage może mleko pomoże? Taki uniwersalny sposób.
Co do imion ja lubię te starsze, syn ma Jan, a córa będzie miała Marysia.
Co do koloru wózka syn jeździł w ciemnym fiolecie a teraz młodej przeszło w spadku. Miętowy ładny kolorButterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Reniferra powodzenia! Oby nic się nie wyciszyło tylko się ładnie rozkręcało
Butterfly tulę mocno! Biedna jesteś kochana, ciągle pod górkę ale już zaraz, za momencik przytulisz Zosię i wszystko inne przestanie mieć znaczenie
Bluberry Jan i Maria - jak mój ś.p. dziadek i moja babcia piękne imiona.
Elcia bardzo ładny wózek, uniwersalny, choć ja bym go właśnie prędzej dla chłopca wzięła niż dla dziewczynki
Ja dziś miałam okropny dzień, ciągle mi się brzuch stawiał, każdy ruch powodował ból. Położyłam córkę wcześniej spać, wzięłam kąpiel, zaliczyłam depilację "w razie w", no ale po kąpieli wszystko przeszło jak ręką odjął, tylko brzuszkowa się rozbudziła no, jeszcze troszkę do donoszonej ciąży, także niech tam sobie siedzi grzecznie.
Przegapiłam przez to wszystko najnowszy odcinek Diagnozy, także idę nadrobić a zaraz później spać
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Reniferra i jak sytuacja?? A chcialam wczesniej napisac czy rodzisz ze mna we wtorek:D hehehe w koncu ten sam tc u nas
Pewnie,ze kolor mietowy jest i dla chlopca i dla dziewczynki takze smialo kupuj co Tobie sie podoba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 23:00
Reniferra lubi tę wiadomość
-
Sana :-* No właśnie nie wiem czy ktoś mi tak źle życzy, czy jak, że ciągle jest tak byle jak... I jak mówisz, jak już będzie Zosia, to wszystko inne nabierze innego znaczenie... wymiaru, stanie się wręcz nieistotne-i na to bardzo czekam.
Reniferra? Co u Ciebie? Jakiś postęp? Informuj nas, jesteśmy z Tobą :-*
Salsefia dziękuję za ciepłe słowa co do imienia, bardzo miło mi się zrobiło, tak cieplutko w środku
Bluberry, mi niestety mleko nie pomaga. Dziewczyny co są aktywne od początku naszego wątku, już znają historię moją i mojej ulubienicy- zgagi. Nie działa na nią nic, nk i żeby nie tabletki to bym chyba już dawno umarła od tego jarania przełyku.
Elcia, ja też jak dziewczyny, uważam, że miętowy kolor jest bardzo uniwersalny. Mój wózek jest biało szary z dodatkiem mięty,bo teraz Zosia będzie się wozić, a gdyby za niezbyt długi czas trafiło się kolejne dziecko i np chłopiec to też śmiało mógłby przejąć karoce.
A poza tym to Twoje dziecko i Twój wybór, także nie patrz co ludzie obok powiedzą. Kieruj się swoim gustem i tym co Ci się podoba i co chcesz dla swojego maleństwa.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
India cudownie, że już jesteście w domu.
Patuniek, ufff. Obyś teraz dłużej posiedziała w domku ;p
Makowe trzymam kciuki!
Reniferra również kibicuję!
Elcia, też uważam tak jak dziewczyny- kolor dość uniwersalny
Butterfly spójrz na to z innej strony, lepsza zgaga niż jakaś inna "poważniejsza" dolegliwość.
Ja zawsze chciałam mieć dwójkę więc pewnie za jakiś czas machniemy sobie drugie, o ile z Laurką nie będzie źle Gorzej, że mąż nie chce drugiego ale co on może wiedzieć. Mam nadzieję, że będzie tak zakochany, że aż sam wpadnie na ten pomysł ^^Makowe Szczęście, patuniek86, teverde lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Enka,oczywiście masz rację, że zgaga lepsza niż jakby miało być coś nie daj Boże innego, poważnego. Ale uwierz mi, jak masz walczyć ze zgaga każdego dnia, dosłownie od niespełna 4 miesiąca ciąży, to żyć ci się odechciewa. Dosłownie!
A jeśli chodzi o Patuniek86, to ja Wam powiem jedno, jeszcze będą jaja,jak donosi nie tylko do terminu, ale urodzi po!!! i ona i Pola to dwa uparciuchy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 23:37
patuniek86 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Wiem, że to okropne i bardzo Ci współczuję bo to na pewno odbiera całą radość z wyczekiwania maleństwa To już ostatnia prosta! A powiedz- te leki, które brałaś przestały działać czy je odstawiłaś? Bo pamiętam, że kiedyś pisałaś, że się poprawiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 23:51
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Butterfly nie dziwię się wcale, raz jak złapie zgaga to jest okropne a co powiedzieć jak ty się tak meczysz
My mamy właśnie drugie ktg, zaraz podadzą nam pierwsza tabletkę i spać Mąż przed chwilą pojechał do domu.Butterfly 83, patuniek86, teverde, Katia89, Ulv15 lubią tę wiadomość
.