MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe kciukasy zaciśnięte! Przytulaski przed wszystkim :-*
Ja mam dziś znowu bardzo zły dzień...aż żal o tym mówić
Inso co do imion to masz świętą rację. U mnie będzie Sophie, ale to z tego względu, że w arabskim kraju ciężko jest znaleźć coś co będzie odpowiednikiem polskiego imienia. Ale i tak mówimy wszyscy na mała Zosia. Chodzi głównie o pisownię, że jest inna. Ale my nie mamy polskiego nazwiska . Więc może nie będzie tragedii.
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Pamiętacie miłośnika cewników w moim i Anet szpitalu?
Koleżanka właśnie napisała, że ma nocny dyżur
I powiedział do położnych "coś mało dzisiaj tych cewników"iNso87, lkc, Reniferra, kehlana_miyu, Butterfly 83, Katia89, Kleopatra, teverde, Pikcia, Sana lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Butterfly co sie stalo???
Makowe kciuki trzymamy i powodzenia!
Reniferra to nic juz zapisane )
Kleopatra szacun! No ja jestem za bardzodrobiazgowa chyba i dokladna i za duzo mysle.. ;p takze w szal bym wpadla zeby cos nie tak poszlo z pakowaniem hahaMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Ehhh Inso, najchętniej bym siadla i płakała, choć już łzy poleciały dziś same.
Poza tym najlepiej zastrzelcie mnie- mam taka zgage ,że chyba umrę za chwilę! Aż wymiotuje kwasem. A to przez to że nie wzięłam tabletki na czczo. Chciało mi się mocno gazowanego ,wzięłam dosłownie 2 lyki oranzady. Więc mam teraz cudowne popołudnie o wieczór. I nie daj Boże noc !
Norbi- 16.08.2003
Hejka my też planujemy wakacje z dziećmi. Ja wolałabym zagranicę ale to się okaże...
Co do imion to powiem że takie jak Kostek, Kosma, Zoja mi się podobają ale Dżesiki, Barjany i Kewiny Demisy odpadają.
Zresztą sama mam TolęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:52
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Reniferra prosze
Butterfly ja lacze sie z Toba w bolu co do zgagi,bo ja od dluzszego czasu mam juz tez codziennie i to taka ostra... no ale coz,jakos to musimy przetewac. Ja tabletek na to zadnych nie biore,bo juz i teraz przecierpie te 6dni co zostaly.
I nie placz Kochana,napewno wszystko sie ulozy i nie przezywaj;) bedzie dobrze. Mysl o sobie i swoich potrzebach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:52
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
mayka wrote:Hejka my też planujemy wakacje z dziećmi. Ja wolałabym zagranicę ale to się okaże...
Co do imion to powiem że takie jak Kostek, Kosma, Zoja mi się podobają ale Dżesiki, Barjany i Kewiny Demisy odpadają.
Zresztą sama mam Tolę -
Butterfly, współczuję, naprawdę Ale jak pisze Reniferra-to już naprawdę sama końcówka, naprawdę niedużo Ci zostało :-*
A w kwestii samych stresów-niech Ci wreszcie odpuszczą... Tym bardziej, że też mogą wywołać zgagę Więc masz never ending storyPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Kochane trzymajcie kciuki. Tak od 16 mam skurcze, mniej więcej co 20-15min. Niektóre nawet trochę bolesne i częściej. Boję się iść pod prysznic, żeby sprawdzić czy przejdą . Niech to się rozwija!
Butterfly 83, kehlana_miyu, Kleopatra, lkc, Katia89, patuniek86, teverde, Bluberry, Malutka_27, Parsleyek, Sana, iNso87, enka90, Makowe Szczęście, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Mayka ale Tola to polskie imie i jest "normalne" tak wg mnie
Teraz będzie albo Lech lub Eryk albo Lidiaangella908, iNso87 lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Makowe kciuki!
Co do imion to ja też wolę te rzadsze typu Tola, Kosma czy Zoja niż te z pierwszej 5 czy 10 najpopularniejszych...choc Dżesika zdecydowanie odpada ale to rodzice wybierają i to im ma się podobać
A wakacje też planujemy, pewnie jakieś ciepłe morze z piaseczkiem żeby synek się wyszalał
Reniferra kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 21:22
Reniferra, Makowe Szczęście, teverde lubią tę wiadomość
-
No masz rację Patuniek86, stres też robi swoje.
Ale co zrobić, jak wszystko się obraca przeciwko mnie...
Trzeba przeżyć. Dlatego chciałabym mieć już Zosie przy sobie przytulać się i zapomnieć o całym świecie i wszystkim co złe...
Norbi- 16.08.2003
Mnie tez co jakiś czas coś pobolewa ni to w szyjce, ni to w dole brzucha, ciezko określić. Nie wiem jaka jest regularnosc i czy jest, ale te bole takie dość krotkie sa, po kilka sekund wiec chyba to nic zwiastujacego porod
Aa toalete już kilka razy odwiedzilam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 21:46
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019