MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
India, super! pisz do nas jak najczęściej, wszystkie jesteśmy ciekawe co tam u Was słychać
Patuniek, w końcu pośpisz we własnym łóżku
Teverde, myślę że to moje pierwsze i ostatnie dzieciątko zaraz po połogu umawiam się na zalozenie wkładki antykoncepcyjnej na 3 lub 5 latteverde lubi tę wiadomość
-
Teverde my planujemy drugie dziecko, ale spokojnie, niech będzie między nimi 2 lata różnicy
Katia, Laura piękne❤️ wiadomo to już chyba 5 Laurka u Nas ❤️Katia89, iNso87, Macy, teverde lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteverde wrote:Mam zalecenia z mojej szkoły rodzenia: od 37 tc
* herbata z liści malin 1x dziennie
* kapsułki z wiesiołka 3x2 dziennie.
Też brałam wiesioła na owulkę, więc niech się jeszcze przyda. Ciekawa jestem czy będę jeszcze go brała starając się o numer 2. A Wy macie jakieś plany na dalsze potomstwo?
My planujemy jeszcze trzecie.iNso87, Macy, kehlana_miyu, teverde lubią tę wiadomość
-
India super, że jesteście już w domu i że kp tak fajnie Wam idzie oby żółtaczka szybko Poli minęła &&
Mayka podziwiam że tak długo dajecie radę w tej niewiedzy niespodzianka będzie świetna. Ja u Ciebie na córeczkę stawiam
Smile świetne wieści
Mamakropka, kehlana - dołączę do Was, bo i ja tak mam. Z jednej strony chciałabym już być po, z drugiej trochę się boję i w sumie cieszę się, że jestem jeszcze w dwupaku.
Patuniek ekstra! W domu najlepiej teraz do szpitala tylko na poród!
Kleopatra gratulacje dla szwagierki
Katia klamka jeszcze nie zapadła, ale coś czuję, że jednak Laura będzie to teraz całkiem podobne typy mamy, bo u nas Lena albo Laura i choć sama nie umiem do końca zdecydować, to gdzieś tam w głębi chyba bardziej "czuję" Laurę
teverde mi się marzy na 30 urodziny synuś haha ale zobaczymy jak ogarniemy rzeczywistość z dwójką dzieci, czy faktycznie jeszcze trzecie będzie nam chodziło po głowieteverde lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Ja pewnie na 3 bym sie nie zdecydowala,zeby nie roznica wieku miedzy Laura a Lena Zebym miala roznice tylko 2-3lat to nigdy w zyciu albo zeby Laura byla biologiczna mego Malza, tez pewnie na dwoch dziewczynach by stanelo Dlatego 4 stanowcze Nie! Never! Za zadne pieniadze i skarby swiata :d Lidie wychowam jak swoje i potem po 40tce szaleje z Malzem!:p hehehhe
teverde lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestescie niesamowite ,juz planujecie kolejne dzieci.Super! Ja po tym planowanym cc chyba pasuje ,nie dla mnie takie przezycia....
Tak dzisiaj stwierdzilam ze z druga dzidzia to zupelnie nowy wymiar macierzynstwa...no jest super.Jestem bardzo szczesliwa!
iNso87, kehlana_miyu, Butterfly 83, teverde lubią tę wiadomość
-
Kurde mnie dzieci dzis pytaja gdzie pojedziemy na wakacje..czy jak w tamtym roku nad morze czy zagramanice Ja zwiesilam,bo nie wyobrazam sobie jechac z niemowlakiem.. i psikus w tym roku bedzie na wies ;p hahaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 15:36
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Katia89 wrote:O właśnie, przypomniało mi się,
Sana, macie już imię dla małej? mąż ostatnio wymyślił żeby zamiast Laury była Lea... Ale nie dam się, nie podobają mi się imiona trzyliterowe
Edit.
Mi osobiscie nie podobaja sie te imiona wymyslne. Tym bardziej w naszym kraju,w Polsce. nie czaje tych imion wlasnie Lea, Zoja Zoe, a Dzesika i Brajan to wiadomo haha nie wiem czy Janusz i Grazyna nie lepiej juz by bylo ;p hahaaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 15:41
Katia89, lkc, Butterfly 83, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Inso, jutrzejszą wizytę sobie odpuszczam, tym bardziej, że to nawet nie u mojego prowadzącego
Ale na usg się w piątek przejdę, bo w końcu czemu nie
Ja na 3 się nie zdecyduję, chociaż nie wiem, co na to mój mąż I tak warunków nie mamy na 5 osobę w domu, ale to zawsze można przecież zmienić. Ale wolę raczej myśleć o wyjeździe poza Polskę, niż o poszerzeniu rodziny
Właśnie dostałam wypis Jak mi dobrzeKatia89, iNso87, Butterfly 83, teverde, enka90 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Parsleyek wrote:Macy! U mnie mąż też teraz zaczął palić po około 1,5 roku i też mamy remont tzn. kończymy nowe mieszkanie. I też ja chcę się wprowadzić jak najszybciej... Ahh Ci faceci. Również mam nadzieję że i u nas to chwilowe i rzuci przede wszystkim jak urodzi się mała bo fajki tak śmierdzą
A co do suwaczka to ja widzę u Ciebie 35+5
Parsleyek, widocznie taki zestaw do dla nich za duzo. Slaba plec. -
Makowe dobrze pamietasz ze w UK:)
U mnie szyjka niby krotka ale czy to cos znaczy.
India gratuluje takiego sukcesu:)
U nas dzisiaj tak cieplo, 18 w cieniu a niebo bezchmurne. Siedze na podworku, pije herbatke i zazywam witamine D. A dokladnie rok temu padal snieg.iNso87, Makowe Szczęście, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Inso, u mnie Jula też bardzo chce jechać na wakacje. W tamtym roku byliśmy blisko Zakopanego - bardzo cicha i spokojna okolica, 2 minuty od domku rzeczka, przed domkiem basen, w dodatku za płotem kozy i koń właściciela, więc młoda była zachwycona i koniecznie chce jechać w tym roku też tam no zobaczymy, ja w sumie bym chętnie pojechała
iNso87 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bbc4ac4eaf3.jpg
Tu moje 102cm w sweterku z lidla :p. Powiedzcie, że jest nisko, błagam :piNso87, Sana, patuniek86, Katia89, lkc, Ulv15, Pikcia, Macy, Bluberry, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Parsleyek, Kleopatra, Marza89, teverde, enka90 lubią tę wiadomość