MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mayka może to znak że samo już się rozkręca
Mimoza łączę się w bólu, mojemu wychodzą wszystkie 4 na raz...dzis była 2 godzinna pobudka w nocy w ogóle ostatnio zrobił się jakoś wyjątkowo nieznośny ehh albo to ja już przestaje mieć do niego siłę Z jednej strony chce żeby mała już się urodziła, z drugiej wizja opieki nad taką dwójką coraz bardziej mnie przeraża
-
Wiecie jakos tak nie bardzo chce sama rozkręcać. Co innego jakby było 2 tyg po terminie, jak byłam z Leonem w ciążym chodz robiłam prawie wszystko i tak musiała nadejść jego pora, bo nawet kroplowki go nie ruszały.
Dziecko będzie gotowe to wyjdzie, nie widzę potrzeby jeszcze przed tp go wypedzać, jakoś mam takie opory.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 11:16
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Doczekałyśmy sie od wczorajszego popołudnia jesteśmy w domku. Pola wyszła z wagą 2320 jednak uparlam sie na karmienie piersią i to okazalo się sukcesem. Mała juz nie musiała byc dokarmiana sonda i nie męczyłam jej butelka. Z ta piersią tak naprawde zrobiłusmy z położonymi eksperyment. Podobno zgrany z nas duet bo takie wczesniaczki trudno utrzymac na samej piersi. Nam sie udało i mała ładnie zaczela przybierać niestety nadal meczy ja żółtaczka. Czekamy na wizyte poloznej. Msm nadzieje, ze juz teraz wszystko bedzie dobrze
patuniek86, Kleopatra, Izziee, Ankakaranka87, Parsleyek, kehlana_miyu, Katia89, Reniferra, Butterfly 83, Alisssa, Pikcia, Salsefia, teverde, Makowe Szczęście, lkc, iNso87, Ulv15, Bluberry, Marza89, Sana, Anet85, Kasialudek, enka90 lubią tę wiadomość
-
Mayka ale my tu wszystkie ciekawe płci haha.
Ja oglądam ,,kobiety które niosła śmierć,, mój mąż się nabija że sobie wybrałam program przed porodem
Współczuję tego palenia męża. Złamanie się to jedno ale kłamstwo to drugie. Musicie pogadać.Macy lubi tę wiadomość
-
Kurka co do tej płci to ja tez już ciekawa jestem. Raz przeczucie na syna raz na córkę. Wszyscy dookoła mówią, że lepiej by była dziewczynka, co mnie dodatkowo stresuje, bo zapewne będzie syn hahah
Najważniejsze by zdrowe było to wiadomo ale ciekawość jednak jest ogromnaMacy, teverde lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Dziewczyny, nie mam czasu nadrobić forum ale zajrzałam na pierwszą stronę (zawsze od niej zaczynam) i już tyle mamy dzieciaczków na świecie:)
Wszystkim Mamom serdecznie gratuluję !!! i życzę dużo zdrówka:)
U nas wszystko fajnie, malutka grzeczna i cudowna:)cycka je z apetytem także wszystko jest ok:)
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę powodzenia tym nierozpakowanymParsleyek, kehlana_miyu, Macy, Izziee, Reniferra, patuniek86, Pikcia, Katia89, Makowe Szczęście, iNso87, Kleopatra, Sana, Anet85, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Wiem ze maz sie stresowal bardzo ostatnio, bo wzial na siebie ten remont i to tak na ostatnia chwile wyszlo, a tu czas goni. Ja go poganiam. Dodatkowo w pracy juz ma dosyc, jest szansa ze niedlugo zmieni, ale jest juz tak napieta atmosfera ze nie wiem ile tam wytrzyma. A zaczelo sie od moich problemow ciazowych. Oby to bylo chwilowe i zeby chcial jednak rzucic. Pewnie wie jak bym sie zdenerwowala i dlatego nic nie mowi.
A moj suwaczek szaleje. Na komorce mam 37+2 a na komputerze widze 37+6. Dziwne. -
mamakropka. wrote:Mayka może to znak że samo już się rozkręca
Mimoza łączę się w bólu, mojemu wychodzą wszystkie 4 na raz...dzis była 2 godzinna pobudka w nocy w ogóle ostatnio zrobił się jakoś wyjątkowo nieznośny ehh albo to ja już przestaje mieć do niego siłę Z jednej strony chce żeby mała już się urodziła, z drugiej wizja opieki nad taką dwójką coraz bardziej mnie przeraża
Mamakropka, Mam to samo! Z jednej strony już coraz bardziej czekam na to, żeby mieć Samiego po drugiej stronie brzucha, a z drugiej strony strasznie się boję pierwszych tygodni ogarniania rzeczywistości z dwójką dzieci...
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Macy! U mnie mąż też teraz zaczął palić po około 1,5 roku i też mamy remont tzn. kończymy nowe mieszkanie. I też ja chcę się wprowadzić jak najszybciej... Ahh Ci faceci. Również mam nadzieję że i u nas to chwilowe i rzuci przede wszystkim jak urodzi się mała bo fajki tak śmierdzą
A co do suwaczka to ja widzę u Ciebie 35+529 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Wychodzę dzisiaj!!!
Będę przychodzić na ktg co tydzień
Rany, ale się cieszę
No i właśnie ta sama Pani Doktor, która mówiła, że mój poród może być szybki, jednak po wysłuchaniu po raz kolejny historii stwierdziła, że faktycznie moja szyjka może i miękka, ale może nie być podatna na rozwieranie
Jeny, pełnia szczęścia osiągnięta będzie po prysznicu w domu
Mąż przyjedzie około 17Pikcia, teverde, Katia89, Makowe Szczęście, Ulv15, Kleopatra, lkc, iNso87, Izziee, Sana, kehlana_miyu, Anet85, Reniferra, Butterfly 83, enka90 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Macy wrote:Dzieki dziewczyny za pocieszenie:) Ulzylo mi ze moglam sie z kims podzielic.
Makowe co do indukcji to oczywiscie nic nie wytlumaczyli. Mam wrazenie ze oni tu robia swoje i nie czuja potrzeby przedyskutowac tych spraw z pacjentem.
Macy lubi tę wiadomość
-
Mam zalecenia z mojej szkoły rodzenia: od 37 tc
* herbata z liści malin 1x dziennie
* kapsułki z wiesiołka 3x2 dziennie.
Też brałam wiesioła na owulkę, więc niech się jeszcze przyda. Ciekawa jestem czy będę jeszcze go brała starając się o numer 2. A Wy macie jakieś plany na dalsze potomstwo?
Co do remontów - są strasznie stresogenne. My wybuchamy średnio raz na dwa dni, potem się przepraszamy i dawaj od nowa.. Trzeba przeczekać..Marza89, Macy, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
india super wieści
Macy czy ja dobrze pamiętam, że mieszkasz w UK? z tego co czytałam u nas podchodzą podobnie jak w UK, czyli najpierw podają Prostin E2 (w celu zmiękczenia i skrócenia szyjki macicy) dowaginalnie a jak nie zadziała oxy.
patuniek86 odpoczniesz za chwilkę w domu
teverde powiem Ci czy planuję dalsze potomstwo po porodzie hahahha
teverde lubi tę wiadomość
. -
Kurcze dziewczyny moja szwagierka urodziła. Miała termin na 11.03 i dziś niespodzianka. Ale śmiesznie, a miałam być pierwsza ;p
Makowe Szczęście, lkc, patuniek86, iNso87, Sana, Ulv15, Reniferra, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
teverde wrote:Mam zalecenia z mojej szkoły rodzenia: od 37 tc
* herbata z liści malin 1x dziennie
* kapsułki z wiesiołka 3x2 dziennie.
Też brałam wiesioła na owulkę, więc niech się jeszcze przyda. Ciekawa jestem czy będę jeszcze go brała starając się o numer 2. A Wy macie jakieś plany na dalsze potomstwo?
Hehe absolutnie nie synek aktualnie tak nas pochłania i rozrabia, że nawet ostatnio z mężem stwierdziliśmy, że dobrze ze jestem w ciąży, bo gdybyśmy mieli w tej chwili decydować się na drugie dziecko pewnie zostałby jedynakiem
Kehlana damy radę! Mam nadzieję od początku się nastawialam, że łatwo nie będzie... A teraz chyba jeszcze dodatkowo ciążowe zmęczenie mi się udziela i stąd nastrój coraz gorszy ale wśród znajomych mam dużo takich z małą różnicą wieku między dziećmi, oni dali radę to my też
India, patuniek super wieścikehlana_miyu, teverde lubią tę wiadomość