MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ankakaranka87 wrote:Patkaax i bbeczka gratulacje duże dzieciaczki
Zazdroszczę że już macie dzieci po drugiej stronie brzucha. Ja jeszcze się bujam w dwupaku. Dzisiaj 11 osób pytało czy urodziłam... oszaleć możnaiNso87, lkc, patuniek86, Marza89, Makowe Szczęście, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
-
Butterfly no też się zdziwiłam
Ok 18 poczułam że przesadziłam dziś ale od 20 leżę i już jest lepiej. Czas do spania.
Devilla fajnie że jest szansa na obrót.
Bribrami kciuki jutro!
Inso dobra waga jużBribrami, iNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Jeju normalnie jak zabita spalam od tej ok.21.. no ale przeciez siku sie zachcialo:/ ja nie wiem,bo koniec ciazy to kazda jak susel powinna sie wysypiac.
Post zagadka
Domyslalam sie,ze to Marzenka4,bo widze,ze konta juz takiego nie ma..
Bribrami to czekamyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 00:12
Bribrami lubi tę wiadomość
-
Kleopatra ,Inso
Tak zerknelam na pierwsza stronę i w naszej grupie była Marzenkaz nickiem Marzenka 4,ale niestety zasiliła grono Aniolkowych Mam [*] ,może to ona... zresztą, ktokolwiek by to nie był, to życzę jej by mogła też tulić swoje dzieciątko w jak najszybszym czasie.
Bribrami powodzenia jutro! Odezwij się jak poczujesz się na siłach po wszystkim.
Makowe kochana moja ,powodzenia i samych dobrych wieści jutro na wizycie. Może się okaże w końcu że metoda ESEK zadziała :-*
No i co Patuniek86? Mówiłam,że Pola wypnie się na wszystko i na wszystkich i. He he
Jesteście zuch dziewczyny! Mam nadzieję, że Buziaki dla wszystkim już rozpakowanych :-***Bribrami, patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
No to myślimy tak samo Inso, tylko jak Ty edytowalas swój post, ja tworzyłam mój poemat he he
Nie wiem jak Wy, ale ja jakoś nie do końca pozytywnie odebrałam ten post. No chyba że jestem przewrażliwiona.iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Bribrami - dzisiaj wielki dzień- trzymam kciuki
Babeczka - gratulacje, spore te Twoje pociechy-piekna wagaCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Kciuki.
U mnie już wszyscy w szkole i pracy więc korzystam z ostatniego wolnego dnia. Jutro już mąż ma wolne żebyśmy przygotowali łóżeczko itp. Nadal w nim śpi Miki więc narazie nie mamy gdzie położyć małej ;p a w czwartek po 7 na oddziałiNso87, patuniek86, Butterfly 83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Bribrami kciuki!
Wczoraj się trochę bałam, że dziś będę miała zakwasy giganty a tu nic z tych rzeczy
Dziś umyję wanienkę niech będzie czyściutka
Na mnie metoda 5s nie działa
o 11 wizyta Położnej a później ostatnia wizyta u Gina jeju ale to brzmi
Kleopatra, patuniek86, Butterfly 83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
. -
Bribrami, powodzenia!
Ja już zaliczyłam laboratorium, musiałam zostawić mocz, sprawdzamy czy leukocyty idą w dół czy w górę po furaginie
Delvila, trzymam kciuki żeby obrót się udał
Patuniek, wychodzicie dzisiaj do domu?
Idę zrobić sobie kawkępatuniek86 lubi tę wiadomość