MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniferra wrote:Slodycze!
Reniferra, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
bbeczka, gratulacje. No i super waga Dzieciaczków
iNso, to u Ciebie też się kluseczka szykuje PS. Czy w razie gdyby jednak coś się zaczęło wcześniej, to masz ustalony plan działania?
patuniek, jak sytuacja u Ciebie?iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie skurcze coraz słabsze I rzadsze
Wprawdzie podbrzusze boli, ale to nie poród Więc ja już wiem, że jutro wyjdęiNso87, Katia89, Reniferra, mimoza, Butterfly 83, Makowe Szczęście, lkc, kehlana_miyu, Kleopatra, Anet85 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patka i Bbeczka ogromne gratulacje! ❤️ Zazdroszcze Wam!
Patka piękna waga! Bbeczka jak Ty kochana dałaś radę z brzuszkiem, ja narzekam na moje około 3 kg haha ❤️ podziwiam :* -
Patkaaxx, bbeczka gratuluje Dzidziusiow!
Bluberry zaraz sami chlopcy wyjda to na dole napewno rozowo bedzie hahaha nie ma innego wyjscia przy tak licznych Kobietkach na liscie
Ikc, Bribrami teraz w grafiku na jutro
Pikcia tak,moze byc 4kg Klocuszka ja stawiam tak na 3940g a tak sobie wage wymyslilam Najlepsze jest to,ze brzuszek to ma az poza centyle..na jakis 41 tc,reszta w normie, prawie sie zgadza z dzisiejszym tc albo 2/3 dni +/-. Smialam sie,ze po Tatusiu bebzon bedzie ;p
Jak cos wczesniej bedzie sie dzialo to smialo przyjezdzac mam. Bez zadnego ale przyjma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 19:53
patuniek86, Reniferra, Pikcia, lkc, Bluberry, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Ulv15 wrote:Serio slodycze?! To chyba najfajniejsze zadanie jakie zostalo mi dane Czyli juz nie mam wyrzutow sumienia z powodu nutelli i dzisiaj nie zamierzam sobie zalowac (oczywiscie tylko zeby nie przekroczyc linii wywolania zgagi :p )
Mnie nic nie ruszyło póki co . Sutków tylko nie masowałam jeszcze sama . Słodycze wpieprzam, bo zgage i tak mam potężną, czy je jem czy nie.
Dla zainteresowanych jest nowa książka napisana przez położną. Nazywa się "Rodzić można łatwiej". Wchłonęłam ją w 1 dzień. Fajnie w głowie układa i nastawia pozytywnie do porodu. Oprócz tego akcent cielesny też jest w niej poruszany. Idealna na wieczór przy herbatce . Poleciła mi ją położna ze szpitala, w którym mam rodzić.
Makowe Szczęście, patuniek86, lkc, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
bbeczka91, patkaaxx90 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!
Inso ale super już tak nie długo, niesamowicie jest widzieć, że zostało już tylko 7 dni!
patuniek86 super wieści najważniejsze, że wszystko jest z Wami dobrze i jest po Twojej myśli i Pola posłuchała Mamy i czeka grzecznie do marca
Reniferra dzięki za polecenie książki, muszę jutro poszukać. Masz ją w ebooku czy wersji papierowej?
Dziś miałam dzień pracujący, pomyłam okna, rolety zewnętrzne. Cały taras, już jest gotowy na sezon jeszcze nie wyjmowałam poduszek i dekoracji w prawdzie. Poczekam i zobaczę czy pogoda już zostanie taka piękna Skończyłam i wciąż miałam tyyyyle energii, jeszcze łazienkę tak generalnie wyczyściłam jutro może uda mi się między wizytami kupić bratki i posadzić w donicach W powietrzu już czuć wiosnęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 21:02
lkc, patuniek86, Reniferra, Butterfly 83, kehlana_miyu, iNso87 lubią tę wiadomość
. -
nick nieaktualny
-
Gratulacje dziewczyny!
Ja dzisiaj też po konsultacjach. Będzie druga próba obrotu! W przyszłym tygodniu. Jeżeli się uda, wyjdę i będziemy mogli rodzić w domu, jeżeli nie wyjdzie prawdopodobnie już tam zostanę na cięcie.kehlana_miyu, patuniek86, Reniferra, Butterfly 83, Kleopatra, iNso87, lkc, Marza89, Makowe Szczęście, Sana, teverde lubią tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Nie mam sil was czytac juz dzisiaj ale gratulacje wszystkim ktore urodzily!
Ja po wizycie dzidzius 2900 gram w 36 tyg i 2 dniach wiec zapowiada sie mniejszy niz poprzedni synek. Troche ginekolog mnie zmartwil bo ze wzgledu na cukrzyce ciazowa chce zebym byla w szpitalu pod obserwacja od 39 tygodnia. No zobaczymy. W kazdym razie 11 marca kolejna wizyta i wtedy sie dowiem co konkretnie robimy. W tym czasie bede sie starac rozkrecic akcje sama ale zaczne juz tak na serio od soboty.
Kleopatra, patuniek86, Makowe Szczęście, Katia89, teverde lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje!!!!! Coraz więcej naszych dzieciaczków już na świecie:)
Ja wieczorem zostałam przyjęta do szpitala, na ktg piękne skurcze, położna się dziwiła, ze tak słabo je czuje. Często mam jeszcze mocniejsze ale nieregularne. Nie badali mnie ginekologicznie żeby nie przyspieszyć porodu;)))
Planowo jutro 6 rano pobudka, prysznic i nawodnienie i o 9 cięcie! No chyba ze akcja się rozwinie to będą ciąć w nocy.
Trzymajcie kciuki bo powoli łapie stresa!!
Jeszcze żeby było ciekawie katar całkiem mi nie przeszedł i dziś znów zaczęło bolec mnie gardło, nie mogę się wyleczyć od środy:(Butterfly 83, Ulv15, Kleopatra, kehlana_miyu, iNso87, lkc, Reniferra, patuniek86, Parsleyek, Makowe Szczęście, Sana, Salsefia, Katia89, teverde lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
nick nieaktualny