MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
chwile mnie nie było, a tu juz 3 bobaski na swiecie. Chasia, Camila, Patkaax - serdeczne gratulacjeCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Patka super, gratulacje!
Ja ostatnio mam jakieś zachcianki hehe, przez całą ciąże raczej nie miałam a teraz co rusz mam ochotę na jakiegoś smaczka. Obecnie naszla mnie chęć na Hamburga i co? Zbieram się do sklepu po bułeczki i mięsko i będę robić, mniaaamReniferra, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla dzisiejszych mamusiek. Ja dzisiaj robię pranie moich rzeczy do szpitala i jutro pakuje torbę. Chyba już najwyższa pora. A za tydzień sex! Taką mam ochotę, ale po ostatnim miałam pełno skurczy i jednak wolę już poczekać do bezpiecznego terminu.
Macy lubi tę wiadomość
-
8:02 Michałek 55cm, 3080g, 10p,
8:03 Milenka 55 cm, 2980g, 10p.
Czuje się nawet ok, maluszki ciumkają cycusie i coś tam nawet leci
Butterfly 83, Katia89, patuniek86, Ksiazka1, Macy, Reniferra, patkaaxx90, lkc, Beatrix_, Pikcia, Madziakk, Parsleyek, Kleopatra, Izziee, Sana, Bluberry, Alisssa, guarana, Makowe Szczęście, kehlana_miyu, mamakropka., iNso87, Ankakaranka87, Marza89, mimoza, enka90, klamka, Kasialudek, teverde lubią tę wiadomość