MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje Wam dziewczyny! Tak Wam juz zazdroszcze tych wszystkich bobasow! i tak sie ciesze ze wszystko przebiega ok U nas pelnia wiosny 17 stopni dzisiaj i niebo bez chmurek. A ja juz taka zmeczona... A ktos wspomniaj 5S to jest seks,spacery, sutki, schody?,..? Co jeszcze?
-
Ja dziś o 9 wyjechałam z domu i przed chwilą wróciłam. Normalnie nóg nie czuję zawiozłam dzieci do szkoły i pojechałam do centrum handlowego. Kupiłam chłopca bluzki, bluzy, kurtki, buty, sobie koszulki do karmienia i buty. Byłam w KFC i na lodach. Na cpn i umyłam auto na myjni smoobslugowej. Pojechałam po dzieci, do teściów, do Lidla, odebrałam dzieci z angielskiego i właśnie jedzą obiad. Kluski na parze na słodko bo już nie mam siły ale to był dobry dzień
Alisssa, lkc, Butterfly 83, kehlana_miyu, Malutka_27, Macy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patka, bbeczka - gratulacje dziewczyny! Witamy Miłoszka, Milenkę i Michałka dużo zdrowia dla Was, odpoczynku, no i sprawnej pionizacji
Katia mmm, domowe hamburgery, pycha!
Kleopatra ale intensywny dzień
Ja odebrałam dziś fotelik jest świetny
Ostatnia tura ubranek dla małej właśnie kończy się prać, jutro prasowanie i koniec
Pozostanie spakować torbę do szpitala, podjechać po wanienkę, odebrać wózek i odliczać dniReniferra, patuniek86, Butterfly 83, kehlana_miyu, Ulv15, Katia89, iNso87, Makowe Szczęście, teverde lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Dzien dobry,
Bbeczka, Patka ogromne gratulacje!!!! Piekne wagi
U mnie pogoda mega wiosenna od tamtego czwartku, jest pieknie, slonecznie.
Moje samopoczucie natomiast nie idzie w parze z pogoda.
Zle sypiam, mam jakis refluks, wszystko mi sie cofa, jem w malutkich ilosciach ale nic nie pomaga...
Wczoraj wieczorem zjadlam kolacje o 20, calkiem mala, a i tak sie po niej ruszac nie moglam i do 2 nie spalam bo mi ciągle niedobrze bylo, w koncu usnelam, na siedzaco... po 4 dopiero moglam sie położyć normalnie. Rano wstalam, zawiozlam syna do szkoly i odsypialam do 12...
Straszna ta koncowka... -
Hej! Melduje sie! Potem nadrobie,napisze tylko jak po wizycie.
Kurde tak mnie gin ponaciskal na tym usg..myslalam,ze juz tam bede haftowac...do teraz brzuch i zoladek mnie boli:/ masakra tak zle sie czuje. No ale wazne,ze z Lidia ok. Termin zostaje na 5go,mam sie zglosic na 14 i po 15 pewnie ciecie Skomentowal oczywiscie po recznym badaniu,ze nie powinnam wczesniej urodzic hahhaa jakiez bylo moje nie-zdziwienie :p Szacunkowa waga teraz to 3720g. Lozysko mam na prawej,bocznej scianie hehe dziwnie to brzmi. Afi 11.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 18:17
patuniek86, Sana, patkaaxx90, Butterfly 83, kehlana_miyu, Bluberry, Katia89, Kleopatra, Marza89, Ankakaranka87, Reniferra, Makowe Szczęście, Parsleyek, teverde lubią tę wiadomość
-
Inso lubię za wszystko oprócz przebiegu badania. Już zaraz Lidzia będzie z Wami oby faktycznie grzecznie poczekała do terminu
Przypomniało mi się, jak miałam 27.07.2015 o 17:00 wizytę u ginekologa - stanowczo stwierdził, że tu do porodu jeszcze długa droga. O 21 zaczęły mi się skurcze, 28.07 o 9:57 moja córka była już po drugiej stronie brzuchalkc, Butterfly 83, Ulv15, Katia89, patuniek86, iNso87, Reniferra, Makowe Szczęście, klamka, teverde lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana wrote:
Ja odebrałam dziś fotelik jest świetny
Ostatnia tura ubranek dla małej właśnie kończy się prać, jutro prasowanie i koniec
Pozostanie spakować torbę do szpitala, podjechać po wanienkę, odebrać wózek i odliczać dni
Sana, a jaki wózek i fotelik wybraliście?
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015