MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla, gratulacje . Fajny taki ekspresowy poród.
Sisi, ja bym się nie upierała tak nad powrotem do domu. Nie wiem, co Ci napisać. Chodzi nie tylko o dobro dziecka, ale też Twoje. Z takimi sytuacjami nie ma żartów. -
Camilla gratulacje z też bym sobie życzyła takiego szybkiego porodu! zdrówka dla synka i dla Ciebie!
Ja w nocy się męczyłam trochę, bo bolał mnie brzuch, i to ból brzucha mnie obudził,ale nie brałam nawet tel do ręki bo bym się rozbudziła całkowicie i byłoby po spaniu. Ale widzę, że sporo Was było aktywnych nocą.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
iNso87 wrote:Bbeczka a ile Tobie wyszly PLT??
-
bbeczka91 wrote:101tys. Wczoraj dostałam zastrzyk, który miał zahamować dalszy spadek, ale wynik poznam dopiero na sali operacyjnej, bo dopiero miałam pobierana krew.
Bbeczka powodzenia, już niedługo maluszki będą z Tobą. Ale fajnie
Norbi- 16.08.2003
bbeczka91 wrote:101tys. Wczoraj dostałam zastrzyk, który miał zahamować dalszy spadek, ale wynik poznam dopiero na sali operacyjnej, bo dopiero miałam pobierana krew.
-
iNso87 wrote:Ojej to rzeczywiscie malo,bo mi tez spadly mimo,ze hemoglobina podskoczyla do 11,7. Dlatego zapytalam bo sama cc bede miala i nie wiedzialam,ze przy malej ilosci jest inne znieczulenie. Na poczatku ciazy mialam 272, 7.02 mialam 222 a teraz pare dni temu 204 przy widelkach 150-400 takze tez nie jakis wlasnie szal.
U mnie też takie ooo wyniki...
Hemoglobina 11.5- norma pod 11.2
A płytki 200, norma od 180.
Ale jednak w normie
EDIT
Powodzenia na wizytach
Troche dziś Was jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 06:55
Norbi- 16.08.2003
Witajcie kochane!
Patka i Babeczka trzymam kciuki za was! Już dziś powitanie wasze maluszki.
U nas pomału się odnajdujemy w nowej sytuacji z maluszkiem. Filipek jest taki kochany że brak mi słów. Jedyne co to pomylił sobie dzień z noca... W dzień pięknie śpi je i nic to więcej nie interesuje A w nocy urządza nam imprezy... 21-2 rano nic tylko by ma piersi wisiał jak nie to płacz w nieboglosy. Mam nadzieję że to przejściowe bo czuje się już jak zombie...
Wczoraj była u nas położna Filipek już pięknie przybiera na wadze. Karmienie piersią jakoś nam idzie hehe. Jedyne co to używam kapturki na sutki bo mały mi je tak poranil że brak słów. Mam nadzieję że za parę dni uda się je zdjąć.
W ogóle to mały ma zotkaczke, taki biedak żółty jest... Mam nadzieję że szybko to paskudztwo mu zejdzie. A tak to uczymy sie siebie nawzajem i z dnia na dzień jest coraz lepiej. Kocham go ponad życie!
Straszak super przyjął brata ciągle by tylko patrzył na niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 07:10
patuniek86, iNso87, Marza89, Kleopatra, Reniferra, kehlana_miyu, Ankakaranka87, Ulv15, teverde, Makowe Szczęście, Parsleyek, Pikcia lubią tę wiadomość
-
Butterfly 83 wrote:U mnie też takie ooo wyniki...
Hemoglobina 11.5- norma pod 11.2
A płytki 200, norma od 180.
Ale jednak w normie
EDIT
Powodzenia na wizytach
Troche dziś Was jest. -
INSO, ja to nie ogarniam tego, jak jest w normie ,to jest i tego nie roztrzasam hahaha
Madziakk, ale super się czyta takie posty. Nie mogę się doczekać kiedy utule swoją Zosienke
A po południu pojadę do córci na cmentarz. Pogoda trochę lepsza,to jej posprzątam.
Norbi- 16.08.2003
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Camilla1983, gratulacje
Patka, Bbeczka - powodzenia dziewczyny trzymam kciuki za Wasze porody
Madziakk super wieści, oczywiście oprócz żółtaczki, ale na pewno Filip szybko się z nią upora.
Macy, Sisi, iNso, Elcia - powodzenia na wizytachiNso87 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Camilla gratulacje, super taki ekspresowy poród
Dziewczyny powodzenia dzisiaj! Już niedługo będziecie tulić maluszki
Sisi podejrzenie hellp to jednak poważna sprawa...wydaje mi się, że lepiej jednak rozwiać wszystkie wątpliwości w szpitalu...chociaz leżenie tam faktycznie do przyjemnych nie należy ale tu chodzi o zdrowie twoje i Hani :*
Ja mam wizytę dopiero w czwartek
-
Badania wszystkie pobiorę w środę a w piątek mam wizytę u swojej gin, a ta lekarka na izbie mi powiedziała kilka razy bo pytałam ze bedą mi tylko mierzyć ciśnienie, które mam w normie i pobiorą badania jak poprzednio wiec 4 dni w szpitalu po nic bo ja dokładnie to samo zrobię w domu.
Napiszcie jak to jest z tymi bolącymi pirsiam?Sisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
Butterfly, ja tak ostatnio czasami miewam. Na szczęście bez wymiotów, ale mdłości, zgaga lub ból żołądka po większości posiłków U mnie to wynika chyba z tego, że żołądek mam ściśnięty przez maluszka, strasznie mi się ostatnio rozpycha pod zebrami
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015