MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
lkc wrote:Patuniek co dzisiaj mialas dobrego na obiad?
O postępy w rozwarciu nie pytam ..
Ja już od razu dziękuję za jedzenie Mogę chodzić, więc poszłam do baru szpitalnego Śniadanie i kolacje mam swoje
A ponieważ skurcze się nie nasilają, ja nie czuję też większego bólu-no cóż, rozwarcie raczej nie postępuje
Ale cytując lekarza, jestem "w gotowości porodowej"Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 18:29
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja dziś nowe stresy i akcje, z moim eks,o syna. Ale już nie będę o tym truć.
Za to od popołudnia boli mnie brzuch jak na @ ,plecy trochę też.
Marza wszystkiego naj naj. Teraz zobaczysz jak czas leci od magicznej 30tki hahaha życzę szczęśliwego i szybkiego rozwiązania:-*
PATUNIEK86 nie ma to jak być w gotowości hehe, ciekawe jak długo będzie wychodził z takiego założenia, bo Pola zrobić go może w jajo
Gdybym się nie odniosła do wszystkiego to przepraszam. Ale dziękuję Wam wszystkim za każdy akt troski o mnie i Zosie , no i za życzenia zdrowia dla mamy :-*
Jesteście kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 19:23
Marza89, patuniek86 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Dziewczynki właśnie oglądałam pogode i Horczyczak mówił że w przeciągu kilkunastu dni temperatury beda sięgały 17-20 stopni! Haha a ja się obkupilam w zimowe czapki i kombinezony, dobrze że spiworka i mufki do wózka nie kupiłam... Na głowie bym to nosiła
Ale z drugiej strony fajnie że będzie taka ładna pogoda... Będzie można spacerowac z wózkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 20:05
Marza89, Butterfly 83, kehlana_miyu, Sana lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny! :* :*❤️
Macy, mąż kupił kwiaty, torta i szampana wiedziałam, że z czymś wróci choć prosiłam żeby nic nie robił jakoś ta 30stka mnie przybija haha dostałam też perfumy a na obiad poszliśmy na miasto, ot dzień zleciał!
Mała tak mi się wierci, że zaczynam się bać czy nie chce już się przywitać
Katia ja właśnie muffki wrzuciłam do kosza w wózku, myślę na pewno się przydadzą a tu wiosna pełną parą, z czego oczywiście się cieszę bo ja jestem ciepłolubna
Spokojnej nocki laseczki ❤️Macy, Katia89, kehlana_miyu, teverde lubią tę wiadomość
-
Mam zawał, jutro 7:15 mam być już na bloku. To wszystko takie nierealne, na razie walczę ze sobą żeby nie ryczeć z tego nadmiaru emocji. Na pewno dzisiejsza noc znów będzie nieprzespana...
Makowe Szczęście, lkc, Marza89, Butterfly 83, kehlana_miyu, teverde, Sana lubią tę wiadomość
-
bbeczka91 wrote:Mam zawał, jutro 7:15 mam być już na bloku. To wszystko takie nierealne, na razie walczę ze sobą żeby nie ryczeć z tego nadmiaru emocji. Na pewno dzisiejsza noc znów będzie nieprzespana...
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Marzą wszystkiego najlepszego!
Bbeczka mnie też powoli ogarnia strach, szczególnie o pierwszą noc z dwójka maluchów
Jak dojdziesz do siebie napiszMarza89, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza jeszcze ja przyłączam się do urodzinowych życzeń, wszystkiego najlepszego
Butterfly oby to juz był koniec Twoich zmartwień na dziś i nie tylko. Spokoju życzę i oby sprawy się dobrze potoczyły.
bbeczka91 ale zazdroszczę powodzenia! I trzymam kciukiMarza89, Butterfly 83, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Ja się Wam przyznam, że głównie siedzę i leżę. Mam jakieś wyrzuty sumienia przed spacerowaniem... Niech jeszcze posiedzi, chociaż już bym wolała wyjść, a i spać się nie da. Każdy dzień dłużej jest dla niej dobry...
Więc staram się naprawdę nie rozkręcać skurczy...
Ale z drugiej strony naprawdę już wolałabym mieć wszystko za sobą...patkaaxx90 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Patkaaxx, zobacz, jakie cuda się tu dzieją. Hipotrofie, znikające nerki...
A wszystko jest dobrze.
Niech lekarze dmuchają na zimne, a Ty bądź spokojna. Chociaż wiem, że łatwo powiedzieć. Ja wiem, że u Ciebie będzie dobrze :-*patkaaxx90 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Patuniek zrobilabym wszystko żeby tak było... do tego córeczka moja przebiegła do mnie i mówi ze mnie kocha i ze będzie tęsknić za mną..Ale wie że jadę po jej braciszka...A i dowiedziałam się ze jestem jej najlepszą przyjaciółką..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 21:32
Butterfly 83, patuniek86, kehlana_miyu, Salsefia, mimoza, Bluberry, bbeczka91, Sana lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Hej
Nadrabiam, bo dziś znów w rozjazdach byliśmy i nie było kiedy napisać
Chasia, gratulacje. Witamy na świecie Oliwierka. Dochodźcie szybko do siebie i poznawajcie
Marza i ja dołączam się z życzeniami. Wszystkiego najlepszego
patuniek, Ksiazka, trzymajcie się dzielnie w szpitalu. Jeszcze troszkę i będziecie tulić Dzieciaczki
Ayleen, jak Twoja rana? Byłaś sprawdzić?
Butterfly, współczuję tych nerwów i stresu Nie dość, że chora, to jeszcze Ci ciśnienie podnoszą. Trzymaj się i oby to już był koniec problemów.
Macy, super, że już masz gotową łazienkę
bbeczka, patkaa, jutro Wasz wielki dzień - weźmiecie w ramiona Wasze Dzieciątka. Z niecierpliwością będziemy wyczekiwać wieści od Was
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich postów, ale już padam ze zmęczenia
Dobrej nocyButterfly 83, patuniek86, Marza89, Macy, bbeczka91 lubią tę wiadomość