MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mayka znam ten ból zaraz moich biorę na spacer niech się trochę wyszaleja ;p kiedyś czytałam że sprzątanie przy dzieciach jest jak mycie zębów podczas jedzenia czekolady i święcie się zgadzam ;p
patuniek86, iNso87, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Chasia, gratululacje
Marza, wszystkiego najlepszego!!! :*
Patuniek, jak się czujesz? Jak skurczybyki?
Inso, ciekawe jak to się U ciebie rozwinie, trzymam kciuki żeby jednak było po Twojej myśli i nie będziesz musiała iść do publicznej placówki!
Butterfly, jak nie urok to sr....ka. Nie możesz na spokojnie przeżyć ostatnich dni ciąży tylko ciągle coś... Współczuję. A koleżanka no cóż, trochę niepowazna. Niektórzy nie rozumieją że ktoś nie życzy sobie gości przez cały dzień tym bardziej że jesteś wysoko w ciąży i potrzebujesz odpoczynku.
Nie wiem czy ktoś coś jeszcze pisał, ciężko Was ostatnio nadrobić jak coś przegapilam to przepraszam.
Ja dzisiaj czuję ból hmm jakby na wzgórku lonowym? Przy chodzeniu i wstawaniu. Czy któraś odczuwa coś takiego? To normalne?iNso87, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Oglaszam wszem i wobec,ze ..wszystko odpuscilo takze zapomnijcie,ze tu jakas akcja wogole sie rozgrywala A jutro jestem ustawiona do wizyty..wstaje i leze do 15:20 Malz idzie 3-11 do pierwszej roboty a potem odrazu do drugiej i wraca przed 15,zeby sie ogarnac i jedziemy na wizyte. Laura jutro na 8:50 do szkoly,przyjezdza moj Tata,podrzuca Ja do szkoly i zabiera Lene do siebie. O 12 jedzie z moja Mama i Lena na kontrol. Mam wizyte w razie wu umowiona,a Lena co jakis czas mimo,ze juz dawno po chorobie,kaszle mokro. Tata mi o 15:20 odbiera Laure ze szkoly takze spokoj caly dzien leze! mam nadzieje,ze nie ciesze sie zbyt wczesnie
A Tesciowa niedawno dzwonila,zebysmy przyjechali na pyzy nawet teraz(to bylo jakos po 12). Okazuje sie,ze gosci miec nie bedzie..zachorowali. Za to oczywiscie w sluchawce wisk mlodego Siostruni Malza bylo slychac..wiec kazalam po cichu zapytac czy te dzieci zdrowe? Tak,tak zdrowe..po czym mowi,Mala ma tylko katar..ale to pewnie od zebow hahaha (2letnie dziecko..) Takze nie wybieram sie nigdzie. A Malz ma pojechac po pieczywo to powiedzialam,ze jak bedzie chcial to zajdzie jak nie to nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 13:08
patuniek86, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, poczytuje Was czesto, gdyz tez planowany termin mam na marzec. Chcialabym Was zapytac jesli macie zaplanowany termin CC to czy dodatkowo macie jakieś zaswiadczenie bo co jesli malemu zachce sie wczesniej wyjsc a moj lekarz nie.bedzie mial dyzuru? Ktos moze stwierdzic ze jednak SN.Rodze w Poznaniu.
Ps. Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mam. Ja zaczynam sie juz bac:(...
Pelna nadziei -
Marza, wszystkiego najlepszego .
Pelna nadziei, ostateczną decyzję odnośnie cięcia podejmuje się zawsze na oddziale. Wynika to z tego, że odpowiedzialność ponosi lekarz, który to cięcie wykona. Natomiast pewnie o zaświadczenie ze wskazaniem warto się postarać.Marza89 lubi tę wiadomość
-
Reniferra wrote:Marza, wszystkiego najlepszego .
Pelna nadziei, ostateczną decyzję odnośnie cięcia podejmuje się zawsze na oddziale. Wynika to z tego, że odpowiedzialność ponosi lekarz, który to cięcie wykona. Natomiast pewnie o zaświadczenie ze wskazaniem warto się postarać.
Ahaaaa dziękuję. No to musze z malym gadac ze nie ma wyjscia i musi jeszcze czekacc do CC. Dzieki i pozdrawiam.
Ps. A ktoras z Was moze jest z Poznania i zamierza tutaj rodzic?Pelna nadziei -
Marza wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! A przede wszystkim szczesliwego rozwiazania:)
Daj znac jaka niedpodzianke maz zorganizowal:)
Patuniek trzymaj sie tam, sama nie wiem czego ci teraz zyczyc, niech bedzie po teojej mysli:)
Butterfly wspolczuje problemow, caly czas cos masz.
Ja sie podziele moim szczesciem ze lazienka prawie skonczona i moglam juz wziac prysznic po 3 tyg. Mycie na siedzaco bylo bardzo meczace i trzeba bylo uwazac zeby nie nachlapac. Jeszcze jest duzo sprzatania ale juz jestem spokojniejsza:)
Inso, jak masz chwile to mozesz mnie wpisac na jutro na wizyte, zaczynam maraton o 14:45 u poloznej a potem w szpitalu o 16, tam pewnie zejdzie z 2 godziny.lkc, iNso87, patuniek86, Marza89, Reniferra, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Marza wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Macy uff! Super że łazienka już prawie gotowa
My już po Ikei, BoboWózkach i obiedzie, byczymy się teraz u mojej mamy. Wózek wybrany jutro potwierdzimy czas oczekiwania, mam nadzieję, że nie trzeba będzie długo czekać.
No i jutro odbieramy foteliklkc, Macy, patkaaxx90, Marza89, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Pelna nadziei wrote:Czesc dziewczyny, poczytuje Was czesto, gdyz tez planowany termin mam na marzec. Chcialabym Was zapytac jesli macie zaplanowany termin CC to czy dodatkowo macie jakieś zaswiadczenie bo co jesli malemu zachce sie wczesniej wyjsc a moj lekarz nie.bedzie mial dyzuru? Ktos moze stwierdzic ze jednak SN.Rodze w Poznaniu.
Ps. Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mam. Ja zaczynam sie juz bac:(... -
Byłam sama z moja 3 na placu zabaw, lodach i pizzy. Umieram ale naprawdę dziś pięknie u nas a to już ostatnie chwilę co Hehe mogła poświęcić tylko synka na jakiś czas
lkc, Macy, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
My byłyśmy dzisiaj na pierwszej rowerowej przejazdzce w tym sezonie, tempo bylo zabojcze, ale pogoda tez u nas boska, wiec zal bylo nie iść
Macy, patuniek86, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019