MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też po spaniu bo młody wstał. Ogólnie ja bym teraz mogła dużo spać i piersi się zrobiły bolesne więc widać że coraz bliżej ale mimo że 4 ciąża to nic specjalnie się nie dzieje
Zdrówka dla dzieci. Najgorsze co może być
-
iNso87 wrote:Kleopatra u mnie tak samo, chce mi sie spac praktycznie caly czas i tez cycki zaczynaja pobolewac.
Leze i znowu macica chyba cwiczy sobie,bo czuje w podbrzuszu jak cmi delikatnie jak na @.
Inso, nóżki na kokardkę proszę i leżymy!iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Reniferra wrote:Dziewczyny, jeszcze taka ciekawostka. Nie wiem, czy któraś z Was też tak ma czasem. Ja od wczoraj słyszę dźwięki wydobywające się z brzucha. Coś jak klikanie, pstrykanie, chlupanie . Najpierw myślałam, że mi się przesłyszało, potem zaraz sprawdzałam czy to pęcherz płodowy, ale teraz poszperałam i podobno nie jest to takie rzadkie. Jako jedyne sensowne wyjaśnienie znalazłam wypowiedź położnej, że jest to rozbijanie pęcherzyków powietrza w jelicie matki przez ruchy dziecka (rzeczywiscie dźwieki te słyszę tylko przy ruchach intensywnych). Spotkałyście się z czymś takim u siebie?
butterfly az szkoda gadac, ktos tam na gorze dba zebys przypadkiem za niskiego cisnienia w tej ciazy nie miala A kolezanke mam tez taka podobna, na szczescie jest na drugim koncu swiata,ale jak zadzwoni czasem zeby tylko spytac jak tam u mnie?- pozniej 3 godz potrafi pier*** tylko o sobie, przy tym powtarzajac sie 3 razy. Ehh... Strach od niej telefony odbierac. I zeby jeszcze cos intetesujacego mowila a ona takie farmazony wymysla... -
patuniek86 wrote:Inso, nóżki na kokardkę proszę i leżymy!
Edit.
No i odpuszczam wizyte u Tesciowej..ahh pyzy dzis robi no coz.. obejde sie smakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 08:15
-
nick nieaktualny
-
Inso tak, dziś sprawdzę bo i tak miałam dziś szwy ściągać. Sama się przestraszyłam.
Może chociaż niech Ci przywiozą te pyzy? Narobiłaś smaka!
Patuniek to by było totalnie nie fair, jeśli po tylu skurczach naturalny poród by nie postępował. Los nie może być tak złośliwy. Jak wchodzę to szukam Twoich postów, czy wody już odeszłypatuniek86 lubi tę wiadomość
-
Tak sie zastanawialam zeby Malza wyslac po pare szt.. Sama Tesciowa nie przywiezie,bo raz nigdy do nas sama nie przyjezdza..zdaje sie rzut beretem ma ale ona chyba nie wie,ze mpk do nas dojezdzaja,ba! Przystanki sa oba w jedna i druga strone praktycznie pod blokiem.. po drugie dzis ma gosci,Tescia kolega ze swoja Zonka maja przyjsc do Niej.
Z reszta u mnie Tesciowa to tylko jest w ciagu roku 3 razy...na nasze Urodziny jak robimy,3 razy bo ja z Lena wspolne robie. To teraz bedzie 4 razy do roku jak Dusia sie urodzi.. i to przyjezdza autem z Siostrunia Malza i Jej rodzina takze ten..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 08:49
-
Mialam lezec...wstalam,poslalam swoje lozko w salonie i zaczelam robic zupe fasolowa.. Malz dalej u dzieci w pokoju spi,a one przeniosly sie do Dusi do pokoju bawic sie i ogladac bajki. Jednak dobrze,ze u Dusi sa wszystkie zabawki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 09:16
-
patuniek86 wrote:Inso, niech mąż leci! Przynajmniej zjesz coś dobrego, nie będziesz się musiała martwić obiadem... Nie miej wyrzutów, w końcu kurczę jesteś w ciąży!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 09:19
-
Ayleen wrote:Patuniek to by było totalnie nie fair, jeśli po tylu skurczach naturalny poród by nie postępował. Los nie może być tak złośliwy. Jak wchodzę to szukam Twoich postów, czy wody już odeszły
Ja się chyba tak doturlam do marca...
Dzisiejsza noc to też niezły koszmarek
O północy spać, czyli:
Drzemka-skurcz i pobudka-drzemka plus siku co godzinę.
W tym trybie spałam północ-2 i 3-5... Chociaż może już o tym pisałam
Więc nie czekajcie na mnie, tylko zgodne z listą kolejkową proszę się rozpakowywać
Pola Róża
-
Booziu dziewczyny 9.20 dopiero wstałam, ale jaka cudowna pogoda u mnie. Jak wiosna. Ogarnęłam się i lecę do lecę do rodziców bo mama dziś do szpitala bo będzie miała jutro usuwana tarczyce. Ona cały czas dba o mnie więc ja muszę teraz o nią i tatę ci dam w domu zostanie. Ma 70 lat Więc troszkę trzeba.
Patuniek86, książka ,biedne Wy nasze. Życzę Wam rozwoju akcji , bo ile to można czekać. Jak widać ludzkie ciało potrafi być nieprzewidywalne. I nasze dzieci
Inso, tak jak dziewczyny radzą-pyzy od teściowej na wynos. Na pewno nie powie NIE. I odpoczywaj dzisiaj kochana :-*
Kleopatra mnie też bolą cycki,od 2 dni około, i mam wrażenie jakby się większe zrobiły.
Ulg, no dosłownie jakbym czytałam tej mojej znajomej. Pierniczy trzy po trzy. I możesz jej nie dodać, a ona i tak nawija.iNso87, Ulv15 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Zastanawiam się po co mu utrzymujemy znajomości z takimi głupimi babami. Myślałam, że tylko ja znam taką, co w kółko gada to samo, po kilka razy. Wiecznie opowiada te same historie z takim zaangażowaniem jakby 1 raz ją mówiła.. Zastanawiam się czasem czy ona jakaś ograniczona nie jest, ale tak na prawdę jest ogarnięta,wiec nie rozumiem tego. I tak idąc przez życie kończy się jedną znajomość po drugiej i zastanawia mnie to - czy ja jestem aspołeczna i mam chore oczekiwania od ludzi, czy to ludzie są tak .. różni..
Butterfly 83, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam troche czytanie, wczoraj nawet nie miałam czasu zeby tu wejść.
Patuniek ale Cię te skurcze wymęczą.
Chasia gratuluje Oliwierka. U nas tez bedzie Oliwier.
W nocy mnie troche brzuch pobolewał, usnąc nie mogłam. Juz któraś noc z kolei jak sie stresuje ze to juz, a nawet spakowana nie jestem. Chyba w koncu czas spakowac torbe i czekac spokojniej. W dzien oczywiscie wszystko sie normuje, chyba poprostu leżenie tak na mnie wpływa.
-
Bozeee nie wytrzymuje z tymi dziećmi. Yeraz jestem nadzwyczaj nerwowa...
A tu jak nie jeden się bije to drugi rozrabia to trzeci bałagani...
Ba, co ja mówię bałagan jest 5 min po posprzątane, nie wiem jak wychować dzieci które sprzstaja po sobie i ogarniaja przestrzeń.
Caly czas jadłabym slodkie,czekolady itd
Na wadze prawie kg w tydzień nosz kurka teraz nadrobie kg Za cala ciążęOlaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Właśnie był obchód. Lekarz (miłośnik cewników ) mnie nie zbadał, ale stwierdził, że jestem "w gotowości porodowej" i czekamy. Nie wypuszczą mnie wcześniej, bo mogłabym urodzić w autobusie...
A kiedy urodzę? Jak szyjka będzie gotowa Z tego się uśmiałam
Aż ze śmiechu dostałam skurczuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 10:45
Marza89, Butterfly 83, Ulv15, Reniferra, Anet85 lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Butterfly olać baby, zamiast Cię wspierać i zrozumieć to jeszcze ciśnienie podnoszą!
Życzę też zdrówka mamie, niech operacja jutro szybko minie
Mayka współczuję Ci, ja czekam na pierwsze dziecko więc wszystko przede mną a na słodkie też mam straszną ochotę ostatnio, dobrze, że tylko 7 kg na plusie jestem haha
Reniferra też słyszę takie chlupotanie, ale myślałam, że to mała się rozpycha po moich jelitach czy żołądku haha
Książka i Patuniek życzę żeby wszystko się rozkręciło w końcu i Wasze skarby już były z Wami :*
iNso odpoczywaj, a pyzy na wynos, jak dziewczyny mówią
Ja dziś 30stke mam! Boszeeee nie wierzę, że 3 z przodu haha Mąż coś kmini właśnie bo niby auto pojechał umyć w niedzielę tiaaaa haha
Miłego dnia dziewczyny! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 10:48
patuniek86, iNso87, Katia89, Kleopatra, Ksiazka1, Ulv15, Reniferra, teverde, kehlana_miyu lubią tę wiadomość