MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ankakaranka gratulacje! Piękna waga Gabrysia! Zdrówka dla Was dziewczyny!🥰
Ja po wizycie, szyjka nadal ciążowa. Brzuch i plecy jak przed miesiączka,Ale jednak delikatniej. No i mam wrażenie cały dzień jakby na 2kę mi się chciało. Skurcze na ktg, byle jakie,ale jakieś się piszą. Ale położna bardzo doświadczona i mówi te piekielne maszyny większości skurczy nie wyłapują. Ogólnie rejestrują skurcze kiedy cała macica się kurczy,A jak są z dołu brzucha czy z pleców to nie piszą się wgl,mimo że te ostatnie są najbardziej bolesne. Także ooo...🙄
Inso wizyta 15.03.na 15:15.Ankakaranka87, patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Inso, "tutaj same rodzące" 😂😂😂
Dziewczyny, uwielbiam Was 😂😂😂 Normalnie życie byłoby niepełne bez Waszego udziału 😂😂😂
Ikc, z pełnym zrozumieniem życzę, aby wreszcie się coś zadziało :-*
Butterfly-Chociaż położna widzę, że ogarnięta i rozumie ból skurczy... Bo mnie też najgorzej bolą te skurcze w podbrzuszu i pachwinach, a takie nie wychodzą...
Ale miałam nadzieję, że szyjka Ci chociaż trochę odpuściła...iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
No Patuniek86 ja też na to liczyłam,ale jak widać lipa... Ale pół dnia już mam wrażenie,że chce mi się do toalety na 2ke. Z synem tak miałam I po 36h ok był na świecie. Mimo że wgl nie czułam właśnie skurczy. Ale nie nastawiam się na nic! Co ma być, to bedzie. I kiedy tam będzie. 🙄
Co do położnej to fakt, ogarnięta. Teraz jest oddziałowa tam gdzie chce rodzić,jeśli będzie akcja się działa za dnia to będzie na pewno nas wspierać.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Wczoraj, 7 marca, przez cc, przyszła na świat Blanka 😍. Miała 3590g i 53cm.
Czujemy się dobrze🙂Alisssa, lkc, Ksiazka1, patuniek86, iNso87, Butterfly 83, Beatrix_, Macy, 83xxx, Anet85, enka90, Ankakaranka87, Bluberry, kehlana_miyu, Pikcia, Makowe Szczęście, Katia89, Madziakk, Elcia89, Sana, mimoza, Kleopatra, Parsleyek, teverde, bbeczka91, MamaMiKa32, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Ankakaranka, gratulacje, piekna waga i piekna data, wiele z nas mialo nadzieje urodzic wlasnie dzis
a Tobie sie udalo
Ja po wizycie, wszystko w porzadku, widzialam moja ksiezniczke, wazy juz 3320.
Pytalam o ilosc wod, ale z nimi wszystko w porzadku wiec wczorajszy incydent to u mnie tez nie byly wodyale mam obserwowac, jezeli by sie to powtarzalo to mam dzwonic do szpitala
Mi tutaj szyjki nie sprawdzaja, wiec nie mam pojecia jak jest... ani razu w ciazy nie bylam badana doglebniecosnienie i mocz w porzadku.
W ogole jestem w szoku bo w tej ciazy ani razu nie mialam zadnej infekcji, a nawet wyniki krwi zawsze byly dobre
, a ja normalnie czesto nawet bez ciazy miewam infekcje i jestem anemiczka, szok...
Czeka mnie jeszcze tylko jedna wizyta u poloznej 14.03...iNso87, enka90, Ankakaranka87, Pikcia, Reniferra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renifera, Ankakanarka, Kasialudek serdecznie gratuluję 😍piękny dzień wybraalt dzieciaczki na poród.
Ikc trzymam kciuki za niewspolpracujaca szyjkę.
Patuniek Tobie współczuję tych skurczy, tyle czasu Cię już męczą...
Ja jutro mam zlot rodzinny.... więc dziele czas między synka a kuchnię...sernik upieczony, 2 sałatki zrobione, śledziki przystawki jutro ciąg dalszy.Ankakaranka87, Bluberry, patuniek86, Makowe Szczęście, Sana, Kasialudek, Reniferra lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet podziwiam Cie, za masz sile na gosci i kucharzenie...
ja to juz sobie zamowilam katering na kilka tygodni po porodzie, zeby nie myslec o takich przyziemnych sprawach 😁 jak gotowanie, a o zlocie rodzinnym i imprezce z mnóstwem jedzenia to juz nie mysle, do mnie po porodzie bedzie mozna wpasc na kawe i ciasto. -
nick nieaktualnyKasialudek gratulacje! 💕 ale sobie dziewczyny fajną datę wybrały 😊 do północy jeszcze trochę czasu która rodzi? Ja się bym nie pogniewała za super szybką akcję 😃
Ikc myślami wspieram i trzymam kciuki 👍 męczące jest takie zawieszenie.Butterfly 83, Kasialudek, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Butterfly 83 wrote:Skurcze na ktg, byle jakie,ale jakieś się piszą. Ale położna bardzo doświadczona i mówi te piekielne maszyny większości skurczy nie wyłapują. Ogólnie rejestrują skurcze kiedy cała macica się kurczy,A jak są z dołu brzucha czy z pleców to nie piszą się wgl,mimo że te ostatnie są najbardziej bolesne. Także ooo...🙄
Inso wizyta 15.03.na 15:15.
KTG to wredna maszyna i szczerze jej nie znoszę. Przez nią mi poprzednio nikt nie wierzył, że rodzę, bo miałam właśnie skurcze głównie w dole brzucha, pachwinach i udach, bolały jak jasna cholera, ale oczywiście ktg ich nie widziało 🤬
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015