MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ankakaranka trzymam kciuki żeby dziś się coś wyjaśniło, piękny dzień na urodzenie córeczki 🌷
Butterfly, Twoja mama dogadałaby się z moją. Ogólnie to złota kobieta, bardzo mi przy Julce pomaga kiedy tego potrzebuję, jak się źle czuję to i z obiadem podskoczy, ale... ona też zawsze musi wszystko skomentować i zawsze musi mieć ostatnie zdanie, co czasem doprowadza mnie do szału.
Reniferra gratulacje 🎉 cudowna data 😍 dostałaś najpiękniejszy prezent na świecie 🌷🎀 witamy Majeczko! ❤️
Inso super, o jakim aucie myślicie? Ja mam wizytę 13.03 😉
Katia, współczuję stresu ☹️ moja to ogólnie mało ruchliwa, więc ciągle ją jakoś próbuję pobudzić. Ach te dzieciaki 😉
Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet 🎀🌷😘🌸💐🌺🌹Butterfly 83, patuniek86, Katia89, Ksiazka1, iNso87 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana ,o to tooo! Dokładnie jakbym czytała o mojej mamie. No ale, nerw mi już przeszedł... 😉
Katia ja też miałam lekki stres bo Zosia zero aktywności, ale teraz od czasu do czasu coś tam się ruszy. Ale też już miałam sraczkę ,że coś nie tak.
Niedawno był dziadek z kwiatkami. Dla mnie bukiecik i dla Lilianki[*] ,żółte różyczki .
A Zocha że uparta to nie ma nic ooo 😜
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de20fa6f3f3e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 08:52
Katia89, iNso87 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Reniffera Gratuluję! Cudownie tulić swoje Maleństwo!
Macy do mojego Lekarza mówiłam, że anestezjolog ma na mnie czekać w drzwiach szpitala i dawać mi wszystkiego podwójne dawki 😂 a nie zdążyłam na nic, tylko miejscowe do szycia. Jednak gdyby to trwało nie miałabym żadnych wątpliwości i bym brałapatuniek86, Macy, Reniferra lubią tę wiadomość
. -
Pamiętacie historię kapci mojego męża? Pokazałam Wam zdjęcie, jak już prawie były na swoim miejscu
Dzisiaj tak nie do końca mu wyszło 😂😂😂
Po lewej nie widać dokładnie, ale kurtki mocno wystają i musiałabym się na nich położyć, żeby ominąć tę pułapkę
Po prawej torby do szpitala i fotelik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ba382d72d8b.jpgButterfly 83, Ksiazka1, Macy, Reniferra, kehlana_miyu, Sana lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w dniu NASZEGO święta 🎉💐🎁💝🍹🍬
Reniferra, Sisi, MamaMiKa, gratulacje. Witamy kolejne Maluszki na świecie.
Ankakaranka, mam nadzieję, że dziś zapadną jakieś decyzje. Kciuki, byś szybko mogła utulić i poznać Córeczkę ✊✊✊
iNso, jakbyś aktualizowała listę, to mam wizytę 12.03
U mnie póki co na poród też się nie zanosi. Szyjka co prawda miękka, ale jeszcze długa. Na KTG tylko jeden malutki skurcz się zapisał. Chyba pora zacząć uskuteczniać metody na S 😉Ksiazka1, Reniferra, iNso87, Sana lubią tę wiadomość
-
Tak spojrzałam na pierwsza stronę i w marcu mamy narazie dzieci z każdego dnia hehe. Mała śpi a ja przed tv, zastanawiam się czy iść spać chociaż dziś była lepsza noc. Ja mam dziś -8 kg na wadze
kehlana_miyu, iNso87, Sana lubią tę wiadomość
-
Reniferra jak fajnie ze jestes po! I pierwszy porod taki bezproblemowy a dzidzia tez nie byla mala. Kurcze mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu albo ostatecznie jeszcze w kolejnym tez juz bede tulic Ignasia😍
Butterfly 83, Reniferra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam u położnej. W końcu coś się zapisuje na ktg, nie są to jakieś mega skurcze, ale fala się robi i wyglądają dość regularnie. Aczkolwiek ich nie czuję, pobolewa mnie tylko brzuch. Zobaczymy co na wizycie. Mam nadzieję,że usłyszę jakieś dobre wieści o tej mojej niesfornej szyjce.
patuniek86, enka90, Sana, iNso87, Reniferra, teverde lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *