MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
O dzięki Patuniek! Nie wiedziałam o istnieniu takich kompresów. Jutro poszukamy. Póki co muszę z tej piersi karmić przez kapturek.
U nas dokładnie ta sama sytuacja po kąpieli plus obsrany ręcznik w momencie przenoszenia z wanienki na przewijak .patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Izziee śliczna zdjęcie 😍
Sana bardzo ładny wózek wybrałaś! Jak tak patrzę na Wasze zakupy to aż żałuję, że wózek mam po starszaku 😉
Ksiazka ja tez bym teraz nie dokarmiała. Skoro moczy pieluszki, je efektywnie kilkanaście minut to dajcie sobie jeszcze czas. A ważyliście się na tej samej wadze? Fajnie, że lekarz Cię uspokoił z przyrostem, jakiś mądry człowiek się trafił bo wszyscy pediatrzy, jakich spotkałam mieli świra na punkcie wagi.
Patuniek u mnie też czas ma teraz inny wymiar, mogłabym przytulać tego kurczaczka bez przerwy 😍Ksiazka1, Izziee, patuniek86, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze raz dzięki dziewczyny, już wybilam ten pomysł z mm z głowy
Ayleen inna waga, bo wcześniej była ważna w szpitalu a teraz u pediatry.
Reniferra ja też miałam chwilę krwawienia ale z zewnątrz, miałam coś czarnego małego na piersi i jak córka ssala to się zrobił balonik i pękł, odciagalam akurat wtedy laktatorem, bo nawał i mleko wylalam skoro z krwią. Miałam tak tylko raz. A Tobie leci mleko z krwią? Wiesz jaka może być przyczyna?
Właśnie ogladalam moje zdjęcia z ciąży, matko jak było ciężko na koniec... Dziewczyny że zbliżającym się TP oby ruszyło jak najszybciej -
Ksiazka to może to wina wagi? A my mówimy to o gramach, także mogą być różnice w pomiarach. Kolejne ważenie u pediatry da Ci odpowiedź o rzeczywistym przyroście. Tak czy inaczej trzymam kciuki. Obyś już nie musiała się przejmować
Ksiazka1, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Ksiazka, nie leci mi mleko z krwią. Sutek mi pokrwawił po prostu od braku zahartowania. Gdy zwymiotowała to się zrobiła taka mieszanka mleka i krwi. Natomiast przy odciąganiu laktatorem mleczko było normalne, więc raczej nie ma się czym martwić. Muszę zagoić tylko sutek.
-
Dzięki dziewczyny ❤️
Teverde super wieści 🙂
Ksiazka tez bym nie dokarmiała mm, skoro lekarz twierdzi że przybiera dobrze 🙂
Idę napić się zimnego mleka, bo znów zgaga męczy. Eh. A potem spać 😊 spokojnej nocy ❤️Ksiazka1, teverde lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Co do kupy, to ka najbardziej lubię te "w trakcie". Słyszę i czuje że zrobiona, więc przebieram i w trakcie idzie druga i trzecia tura. Czasami już nie wiem co podkladac pod opupe😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 23:41
patuniek86, Reniferra, Marza89 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dopiero mam chwile zeby napisac. (Edit pisze ten post juz godzine chyba)
Laura ur Sn o 17:52 (18:52 czasu pl)3090g, termin: 40+0, dlugosc- tu w uk nie mierza wiec musze sama.
Bez znieczulenia, tylko gas, bez ciecia, peklam niby nie duzo ale, szycie sporo czasu zajelo a najgorsze ze chcialo mi sie siku.
Od samego urodzenia u mnie na piersi, troszke tez u taty jak mnie szyla, sporo tez pojadla:)
Postaram sie szczegoly na dniach. Maz byl takim wsparciem ze nie wyobrazam sobie bez niego.
To jest niesamowite uczucie, jeszcze to do mnie nie dociera. To jest CUD😍😍😍😍😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 04:01
Kleopatra, klamka, patuniek86, Sana, iNso87, bbeczka91, Madziakk, Ksiazka1, Reniferra, lkc, Makowe Szczęście, Katia89, patkaaxx90, kehlana_miyu, teverde, Pikcia, 83xxx, Bluberry, Anet85, enka90, Kasialudek, Marza89 lubią tę wiadomość
-
india wrote:Macy cudnie mije gratulacje. Zdrowka dla ciebiebi maleństwa.
40 cm to maciupinek, moja miala 45 -
Dzis w nocy moje Dziecie chyba chcialo mnie sprawdzic ile wytrzymam...hehehe praktycznie cala noc wisiala na cyckach. Nawet nie licze ile dzis nocnych karmien bylo. Teraz jest znowu karmienie. Leb mi peka i ledwo na oczy widze.
Ja stosuje caly czas lanoline z ziajki -
Macy wrote:India dzieki, tak skrotowo pisalam 40+ 0 to liczba tygodni a dokladnie termin planowany, a cm? W sensie ze nie wiem jaka dlugosc bo tu w uk nie mierza. Zaraz poprawie.
Aaa... to zle rozszyfrowalam wiadomość
Inso badz silna. Moja ma taką potrzebe bliskosci, ze sama nawet nie polezyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 09:03