MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ayleen tak się cieszę, że już Ci lepiej! Oby ból jak najszybciej odpuścił całkowicie.
Macy powodzenia, trzymam kciuki żeby szybko poszło ✊
Nie mogę się jeszcze pochwalić córką, to się chociaż wózkiem pochwalę 😂 wczoraj przyszedł. Jestem zachwycona 😍 trochę się naczekaliśmy, bo to nowość, ale grunt, że zdążył dojść przed porodem 😃
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fe196ee876c.png
patuniek86, Katia89, Izziee, Kleopatra, 83xxx, kehlana_miyu, iNso87, Ulv15, bbeczka91, Parsleyek, enka90, india, teverde, Reniferra, Bluberry lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Dziękuję dziewczyny
Sana super fura i jaka fajna torba w komplecie!
Mam prośbę o polecenie termometru, wiem że temat się już przewinął, ale nie odszukam tego teraz, a chcę dzisiaj jakiś zamówić i kompletnie nie wiem jaki.Sana lubi tę wiadomość
Laura
-
Izzie śliczna córcia.
Mi się zrobił jakoś zastój albo zapalenie. Boli jak cholera, aż się boję mała przestawiać byłyśmy dziś u lekarza i mała waży 3550 więc od najniższej prawie 400 gr w 2 tygIzziee, bbeczka91, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Kleopatra, piękny przyrost! Mam nadzieję, że szybko Ci przejdą problemy z piersiami, miałam raz zastój i to naprawdę boli jak cholera
Sana, super wózek! Jaki to model?
Izziee, piękną masz córeczkę 😍😍😍 Co do termometru, ja od dwóch lat używam Babydream z Rossmanna do pupy i super mi się sprawdza, mam kilka i wszystkie pokazują tą samą temperaturę, z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Próbowałam z bezdotykowym, ale jak na razie nie znalazłam żadnego, który bym poleciła.Izziee, Kleopatra lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
My mamy termometr Microlife nc150(chyba).
Dziś byliśmy w przychodni na pierwszej wizycie. Misiek to koksik i waży 3400g(przybral ponad 500g od najniższej spadkowej wagi), a Milenka niecałe 3100g(przybrała 350g). Pediatra radziła dawać Miśkowi Delicol na te bóle brzuszka, zobaczymy czy będzie jakiś efekt.
Nie chcę zapeszać, ale nareszcie maluchy zaczynają funkcjonować jak powinni, tzn śpią, jedzą z 1-2 przerwami na aktywność po ok. 20 minut.
Idę skorzystać z chwili spokoju i się zdrzemnąć.Kleopatra, Sana, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Reniferra, Izziee lubią tę wiadomość
-
Izziee pieknosci 💖
Ja dalej mecze auta na necie..jestem jak to baba niezdecydowana Jak tak dalej pojdzie to kupimy drugie auto wtedy,kiedy juz dwa foteliki z tylu nie beda musialy byc :p masakra..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 17:29
Izziee lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ❤️ kehlana, tegoroczny Bebetto Torino 🙂
Izziee, ja mam termometr AccuTerm. Przy córce super mi się sprawdził 🙂
Kleopatra, oby zastój szybko minął ✊
Bbeczka91, super wieści 😊
Inso jak ja Cię rozumiem, ileż my się auta naszukaliśmy... Na szczęście ostatecznie wybraliśmy takie, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni 🙂kehlana_miyu, Izziee, iNso87 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Rany, czas mi płynie teraz zupełnie inaczej Trzymam Polcię w ramionach i mam wrażenie, że patrzę na nią tylko minutę-dwie. A tu pół godziny 😊😊😊
Jest przesłodka i pachnąca...
Jutro mąż wraca do pracy. Plan był taki, że niby ma wziąć 2 tygodnie ciągiem ojcowskiego, ale bez sensu brać teraz. Na pewno tydzień w kwietniu, a potem się zobaczyMakowe Szczęście, Sana lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana wrote:Dziewczyny po porodzie, korzystacie z laktatora? Zastanawiam się nad zakupem, bo akurat fajna promocja jest w doz.pl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 18:43
Sana lubi tę wiadomość
-
Sana, zależy, jakie masz plany.
Będziesz zostawiać dziecko tylko z tatą lub kimś innym? Czujesz, że musisz mieć zapas mleka?
Jeśli laktator chcesz kupić tylko na wszelki wypadek, to można go potem odsprzedać. Tylko raczej ze stratą.
Ja nie planowałam zakupu i nie zamierzam odciągać mleka. zresztą już nie raz pisałam, że przy Młodej laktatorem nie byłam w stanie praktycznie nic odciągnąć, a braku mleka nikt nie mógł mi zarzucićSana lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Ksiazka1 wrote:Przy nawale był mi bardzo potrzebny, nie mogłam małej dobudzic, żeby częściej przystawiac, dzięki temu nawał trwał niecałe 24h później już nie używałam. Ale my dopiero 2tyg po narodzinach
Więc właśnie w takiej sytuacji to zakup na wszelki wypadek. Ja zaliczam się do tych szczęściar, które nie mają problemów ani z kp, ani z dzieckiem-mam kolejnego głodomoraPola Róża