Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wciąż czekam na paczkę z gemini - ma wg nich przyjść dziś lub jutro... a czekam od zeszłego tygodnia. Chyba mają nawał zamawiających teraz, bo spore opóźnienia.
Patryśka - tak, kupowałam Fridę, większość koleżanek polecała. Choć część ma też taką wersję do odkurzacza, ale mnie to jakoś nie przekonuje... koleżanka z trójką dzieci mówiła, że Fridy używa cały czas, a to do odkurzacza tylko 2 razy, przy mega uporczywym, gęstym katarze, bo lekarz powiedział, że z samą Fridą sobie nie poradzą. -
emertea, nie jest to takie proste, starszaka urodziłam w 38tc.. teraz lekarz kazał być gotowym od 5 lutego..a przecież nie mogę nikogo ściągnąć do siebie na miesiąc przed porodem (gdybym jednak donosiła), starszaka wg. lekarzy powinnam urodzić właśnie w 36tc bo mały urodził się w zielonych wodach z problemami.. mam więc stresa,jak mało kto..
ja mam i katarka i fridę.. fridy użyłam kilka razy, bo była za słaba, ale katarek to dla mnie mistrzostwo świata, nie oddam nikomu..
)
Emrica, na jakim poziomie masz wody? mój synek od 26tc nie rośnie..znaczy rośnie, ale nie tak,jak powinien..miałam wyciek wód, zalecenie picia 6l wody dziennie i się podniosły! odkąd się podniosły mały też "przytył" i waży pewnie ok 1400g obecnie, może nieco więcej.. mój I syn urodził się z wagą 3140, ten, jeśli dobrze pójdzie będzie miał 2 kg..
śliczne te rzeczy.. zazdroszczę Wam tych kokardek, kwiatuszków
-
Cześć dziewczyny podczytuję was w wolnej chwili choć mam ich bardzo mało mam pytanko kupujecie szklane butelki czy plastikowe naczytałam się i już sama nie wiem
-
ja myślę nad szklaną antykolkową wiem co to znaczy kolka i wolę zapobiegać niż leczyć
-
tak sobie was czytam i dochodzę do wniosku że mój mały rzeczywiście będzie duży tak jak mi lekarz stwierdził jestem na początku 33 tygodnia a on ma 2300
jest głową do góry , poza tym z nadciśnieniem i problemem tętnic mózgowych mam skierowanie na cc więc trochę mniej mnie to martwi że będzie miał ponad 4 kg
-
mam nadzieję , że będę karmić piersią ale jak nie to kupię wszystko żeby się zabezpieczyć i nie mieć wyrzutu sumienia kiedyś nie było takich rzeczy tylko kaperek parzyłam a teraz wiadomo że jeszcze pogłębia bardziej kolkę