Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzy szpilkach w których chodziłam przed ciążą buty które dziś mam na sobie przypominają raczej papucie
obcas jest symboliczny więc dam radę. Zresztą przejdę się parę razy po biurze i z samochodu do knajpki a potem z parkingu do domu. Nie ma śniegu, nie jest ślisko więc dam radę
-
hej dziewczyny,
Scarlett miłego świętowania z mężem:)
Kass super wyglądasz. I przed ciążą i w ciąży:)
SunSun i Endi trzymam kciuki za Was.
Po tym co wczoraj napisała Endi pojechałam na IP, bo akurat był mój ginekolog, powiedzialam mu o twardnieniach i tym dziwnym uczuciu przy tym. Zrobili mi KTG i na szczęście przy tych twardnieniach nie był zapisywany skurcz. Także to mnie uspokoiło. No i szyjka powyżej 3cm.Za tydzień mam przyjść na kolejne KTG, ale to już standardowo przy wizycie.
Moje piersi są puste. Nic z nich leci. Aha no i najważniejsze:wyspałam się dzisiaj!!!
Poszłam spać wczoraj o 22 a obudziałam się po 7 jak nowo narodzona:) WRESZCIEMadzik82, bella82, Rubi, Scarlett2014, SunSun, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Pocahontas wrote:kasss i przed ciążą i teraz wyglądasz ślicznie, ładna z ciebie poprostu dziewczyna i kilogramy nic ci z uroku nie odejmują.
dziś miałam wizytę u endo i wpieprzyła się przede mnie policjantka na służbie!!! w mundurze!!!! mało mnie nie uderzyła wyprzedzając mnie i trzaskając mi drzwiami przed nosem, szok szok szok!!!! co za szczyt chamstwa! co jak co ale mojej ciąży przeoczyć się nie da, ja czekałam koło 2-ch godzin na swoją wizytę!!! zatkało mnie, dopiero teraz puszcza mi złość, jak tak można????????
Pocahontas szkoda że tego nie nagrałaś. Mielibyśmy kolejny ciekawy epizod z policjantką w roli głównej:) -
nick nieaktualnyRubi wrote:Dorka ja też miałam wstręt do kawy przez pierwsze 4 m-ce ale już apetyt na nią wrócił
kurcze dziewczyny musicie sobie jakoś za wczasu zorganizować opiekę nad maluchami żeby potem jak zacznie się poród to skupić się tylko na tym i wyeliminować inne zmartwienia..
Co do tesciowych to gosiaczek, dorka, Sory ale teściowa kaczamili plasuje się na pierwszym miejscu że swoim obwislym cycem..blleee nie mogę o tym zapomnieć
Rubi wybacz nie wiedziałam, że jeszcze komuś to może zniszczyć psychikęRubi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja.
Kass masz chyba dzisiaj wizytę więc trzymam kciuki.
Moja wizyta jest umówiona na 13 lutego, wcześniej byłam 9 stycznia (dla mnie za długa przerwa) więc wczoraj zadzwoniłam i jestem umówiona na 30 stycznia. Będzie wtedy 34t5d- czy będzie mogła lekarka zrobić mi już wtedy wymaz z pochwy?
Scarlett, życzę miłego świętowania, mąż będzie na pewno zadowolonyScarlett2014 lubi tę wiadomość
-
kaczamila wrote:Witam się i ja.
Kass masz chyba dzisiaj wizytę więc trzymam kciuki.
Moja wizyta jest umówiona na 13 lutego, wcześniej byłam 9 stycznia (dla mnie za długa przerwa) więc wczoraj zadzwoniłam i jestem umówiona na 30 stycznia. Będzie wtedy 34t5d- czy będzie mogła lekarka zrobić mi już wtedy wymaz z pochwy?
Scarlett, życzę miłego świętowania, mąż będzie na pewno zadowolony
Myślę że tak. Mi robi wymaz w skonczonym 35 tc dokładnie 5 lutego.kaczamila lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim. Właśnie się obudzilam
Miałam sen o mojej sasiadce.Pamietacie tą akcje kiedy kobieta trzymała w domu w zamrażarce 3 ciała noworodków ???
Otoz moj dom rodzinny(gdzie moja mama wciaz mieszka)jest dosłownie 3 domy od jej domu.Rocco mnie dzisiaj kopal jak zwykle z rana a ja snilam o niej. Jak trzeba byc chorym umysłowo aby po tym kiedy czujesz to maleństwo pod sercem przez tyle czasu zamordować je po porodzie. I to nie zrobic raz a 3! Nie mogę tego pojąć. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:10
-
Dzień dobry Mamuśki
Scarlett życzę miłego dnia. Chociaż samo to,że czujesz się dzisiaj piękna to już
gwarancja rewelacyjnego dnia
Co do wymazu, chodzi o ten na paciorkowce, to ja miałam robiony w zeszły czwartek. Lekarz mój stwierdził,że jest On niezbędny na porodówce,dodatkowo trzeba czekać na wynik 10 dni więc postanowił zrobić go wcześniej dla bezpieczeństwa. Także myślę,że Wam też mogą pobrać wcześniej bez problemu.
Dla mnie noce są porażką. Budzę się co najmniej 3 razy na siku i dodatkowo 3-4 razy przy każdej zmianie pozycji. Wtedy zawsze zaczyna mnie boleć brzuch i czekam z pół godz aż przejdzie i dopiero zasypiam. I po godz znowu pobudka... Masakra jakaś.
Pociesza mnie fakt,że za 22 dni gin zdejmuje pessar i niech się dzieje
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:13
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
loszcz wrote:Teraz mi smutno bo o tym myślę
Loszcz dobrze to ujęłaś. Trzeba być chorym umysłowo. Dlatego my tego nie zrozumiemy. Tez się wielokrotnie zastanawiałam, dlaczego los daje TAKIM ludziom możliwość posiadania dzieciaków i to aż trójki!, a tym pragnącym dziecka niestety nie:( -
Najdziwniejsze jest to ze ona była naprawdę super mamą dla tych starszych dzieci. Najstarszy syn Adrian (super przystojny z resztą)jest młodszy kilka lat ode mnie(nie wiem z 5 może) ale pamietam go świetnie jak się na rowerze bawił i z chłopakami na podwórku biegał.Zawsze uśmiechnięty, czysty i zadbany.Jego młodsza siostra Ola mogłaby być modelką. Jest śliczna. Jej za bardzo nie znałam bo kiedy ona się bawiła na podwórku to ja juz za chłopakami biegalam.Pamietam jak sie ten 3 urodził ale to taki w wozeczku był a tego 4 w ogóle nie znam.
Takze jak mozna byc dobrą mamą dla 4 dzieci a potem zamordować kolejną 3????
-
mąż wymyślił że zamiast termometru bezdotykowego który chciałam kupić będziemy używać pirometru...czytałam że to nawet to samo...tylko różnica w cenie jest ogromna, ale skoro już mamy to nie ma co wydawać, co o tym sądzicie?
też te termometry mają laser? -
loszcz wrote:Najdziwniejsze jest to ze ona była naprawdę super mamą dla tych starszych dzieci. Najstarszy syn Adrian (super przystojny z resztą)jest młodszy kilka lat ode mnie(nie wiem z 5 może) ale pamietam go świetnie jak się na rowerze bawił i z chłopakami na podwórku biegał.Zawsze uśmiechnięty, czysty i zadbany.Jego młodsza siostra Ola mogłaby być modelką. Jest śliczna. Jej za bardzo nie znałam bo kiedy ona się bawiła na podwórku to ja juz za chłopakami biegalam.Pamietam jak sie ten 3 urodził ale to taki w wozeczku był a tego 4 w ogóle nie znam.
Takze jak mozna byc dobrą mamą dla 4 dzieci a potem zamordować kolejną 3????) ale o kobietach pozwalających na wszystko
-
patryśka83 wrote:Myślę że tak. Mi robi wymaz w skonczonym 35 tc dokładnie 5 lutego.
patryśka83 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Jestem pewna ze to on jest winny tej całej sytuacji (jej maz).
Moze lubil uprawiać sex z kobietą w ciąży czy coś. ..
Najgorsze ze ona od początku pytana o ciążę zaprzeczala ze w niej jest.I bardzo się obrazala kiedy ktoś chciał zagadać na ten temat. Od samego początku wiedziała ze te dzieciątko które w sobie miała zabije. Straszne. ..
Ja juz mieszkałam w Szkocji kiedy ta cała akcja się wydarzyła. Najgorsze ze nikt nic nie zrobił,nie zatrzymał jej.Mieszkala naprzeciwko rodziców policjanta do których przychodził na niedzielne obiadki mimo to nikt nie zareagował. Nie da się ukryć tak zaawansowanej ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:59
-
loszcz aż gęsiej skóry dostałam
buuu
Takie rzeczy nie powinny się w ogóle dziaćNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Witam mamuśki. U mnie od rana ból głowy i zimnooooo bo padł piec centralny i montują nowy. Tak jakbym nie miała teraz innych wydatków, no ale cóż złośliwość przedmiotów martwych
Co do mordowania swoich dzieci, nie zrozumiem tego nigdy, nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Nawet zwierze-matka dba o swoje potomstwo. Czasami chyba lepiej niż niejedna "matka".
Scarlett Wszystkiego Najlepszego dla męża od koleżanek z forum
Miłego dnia wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:16
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Ludzie gadali ze ona te dzieci sprzedaje.Moja koleżanka mi powiedziała ze ta kobieta ciążę ukrywała a potem dzieci znikały. Nawet niektórzy cennik sobie wymyślili.Dowiedziałam się o tym mieszkając za granicą!Jak to mozliwe ze w miasteczku w którym piardnac nie mozna aby wszyscy o tym nie gadali cos takiego miało miejsce?Nikt nic nie zrobił
Moja mama nie miała pojęcia ze Lucyna w ciąży chodzi, ale ona oprocz swoich seriali to nic nie wie.Wojna by byla to nawet gdyby jej czołg pod domem jeździł to by nie wiedziala dopuki by w TV nie mówili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 11:21