Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa tym drugim zdjęciu widać jak któryś coś wypchał, może nóżkę
gosiaczek31, Pocahontas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuszka27 wrote:marcowe mamusie, czy jesteście już spakowane? ja już prawie
kiedy najlepiej prać ubranka dla dzidziusia? zastanawiam się czy już tego nie zrobić, a termin mam na 28luty-5 marca
-
Hej dziewczyny - ważna rzecz! Zanim potwierdzicie zamówienie z Gemini - posprawdzajcie sobie dokładnie ilość zamówionego produktu... bo niestety często się ten ,,koszyk" wiesza, czy wylogowuje i na nowo się wchodzi na stronę, a u mnie (i pamiętam, że u którejś z dziewczyn wcześniej też) nabiło niektóre produkty podwójnie... i o ile drugi Octanisept pewnie jakoś wykorzystam to nie wiem co zrobię z dodatkowymi 50 fiolkami soli fizjologicznej
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Mama Adasia, oby! dzięki
Jak miałam wyciek wód, to wierzcie mi.. to sama woda, nie wygląda jak sluz, wydzielina ani nic..po prostu woda.. w dniu wycieku zmieniłam 13 wkładek mokrych! obecnie mam wodnisty śluz kremowy..
Pocahontas piękny brzuszek! -
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Kurcze faktycznie Madziutek się dawno nie ma odzywała, Emily i Justwol też
dziewczyny jeśli czytacie to dajcie znać jak tamm.
Dla spokoju mojego męża wstawiłam rzeczy do prania tzn. minimalną ilość. Głównie te które ewentualnie byłyby potrzebne do szpitala. Reszta czeka. W każdym razie zastanawiam się gdzie ja te wszystkie rzeczy schowam. Nie wiem kiedy a zrobiła się z tego spora ilość. Mam atak paniki -
nick nieaktualnykasss wrote:Scarlet my się śmiejemy ze pokój wygląda jak magazyn a z szafy wszystko wylatuje niby wszystko poprane a jak naszykowalam pościel beciki kocyki i to co w ostatnim czasie dokupilam to całkiem sporo tego jeszcze jest
Mamuśki macie teraz większy apetyt właśnie maz kupił mi ogromnego hamburgera zjadłam go i co? Dalej jestem glodna sama siebie nie poznajeMamaAdasia, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Nie wiem skąd i jak ale energii dziś faktycznie mam tyle że wystarczyłoby dla kilku osób
mój szef nie wytrzymał i zapytał mnie czy ja naprawdę jestem w ósmym miesiącu i za 7 tygodni rodze
może to ciasto urodzinowe koleżanki z pracy dało mi takiego kopa - było mocnooooo czekoladowe
szkoda że mój mąż nie lubi ciast ala browni
I właśnie planuje menu na sobotnią imprezę dla mammoże jakieś podpowiedzi? Żeby się nie narobić ale zabłysnąć jako perfekcyjna pani domu?
Aa faktycznie powiem Wam wyjątkowo długo czekam na zamówienie i z Allegro i z Gemini. W Gemini nie raz zamawiałam coś wcześniej i zawsze było w 2/3 dni. A teraz cisza ponad tydzień. -
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Kass ja jestem nieustannie głodna
i jeszcze przkupna
dałam się dziś przekupić orzeszkami z miodem
tzn. ja koledze pomogłam z dokumentami a on mi w zamian podstawił pod nos orzeszki w miodzie
A rzeczy są wszędzie. Naprawdę. Wiecie my nie mamy super dużego mieszkania bo to dwa pokoje i łącznie jakieś 40 metrów ale to nie jest kawalerka w jakiej przez jakiś czas mieszkaliśmy. A rzeczy nasze, kota i Juniora są wszędzie. Dosłownie. MMój mąż stwierdził że nawet jak jakimś cudem przeprowadzimy się w tym stuleciu do naszego domu to i tak zabraknie nam miejsca -
nick nieaktualnyines31 wrote:Może dziwnie to zabrzmi ale wy może to zrozumiecie, albooo ja jestem jakaś dziwna
Ale dziś mam "dzień myśliciela" i tak naprawde to chyba dopiero teraz pomału do mnie dociera że będe miała dziecko! Że moje życie się baaardzo zmieni, że będzie na tym świecie KTOŚ za kogo bedę odpowiedzialna do końca życia, że ktoś będzię mówił do mnie MAMO!
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Rubi ja mam te same bóle....Jak po nocy wstaję z łóżka to nie moge stanąć na nogach
Wszystko mnie tam własnie ciagnie
Do łazienki ledwie idę.
I najgorzej jest przy zakładaniu bielizny czy spodni....po prostu podczas stania na jednej nodze.
Ja myślałam ze to moze jakieś więzadła czy cos. -
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Dorka aż tak bardzo powiekszyly ci się piersi?
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Dorka to tylko pozazdrościć mój mi nawet nie proponuje pomocy...w niczym....to tak jak bym wcale w ciąży nie byla...wszyscy wokół pytajs kak sie czuje tylko nie on
-
Dorka1979 wrote:Tak, tyle że to przez 15 lat. Moja mama jakiś czas przed tą ciążą jak nosiłam 75g, mówiła mi że jesteśmy z rodziny, gdzie kobiety mają duży biust i że jeszcze mi urośnie, a ja do niej że co? No ona ma jeszcze większy. I takim oto sposobem jestem obecnie przy 75i i śmiem twierdzić że chyba kupiłam sobie za małe staniki do karmienia
Dorka1979 lubi tę wiadomość