Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka u mnie to ja odkurzam myje podlogi scieram kurz, gotuje ,piore prasuje moj tyle co to pojedzie i zrobi zakupy oczywiście z kartką bo tak to by polowy zapomnial.i jeszcze potrafi marudzic jaki to on jest zmeczony....a co ja mialam mowic jak wstawalam o 4.30 szlam na pociag gdzie stalam scisnieta bo przeciez kobieta w ciazy jest niewidzialna...wracalam z pracy to samo...nogi bolaly brzuch bardzo ale w domu zawsze bylo cos do zrobienia to robilam....nie marudzilam bo to poprostu trzeba zrobic
gosiaczek31, Dorka1979, Madzik82, MamaAdasia, Ewelaa lubią tę wiadomość
-
Mężczyzna ktory sam z siebie ma poczucie chęć sam zrobienia czegos w domu to skarb bo wiekszosc ogranicza sie tylko do pojdcis do pracy ewentualnie wyniesienia śmieci jsk im sir pod nogi podstawi
gosiaczek31, Dorka1979, SunSun, MamaAdasia, Kasha, kasss lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Czyżbyście się minęły w drzwiach nie wiedząc o tym
Wyobraź sobie , że tak...Justi mnie widziała a ja z tych emocji po wizycie , nikogo nie widziałam na korytarzu...
Dorka1979, gosiaczek31, Juusti69 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:To jaki rozmiar nosi twoja mams jeśli ms wieksze od ciebie? Boze js sobie takiego rozmiaru wyobrazić nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 07:03
-
czesc mamuski!
tyla naprodukowalyscie, ze ciezko Was nadrobic
Madziutek super, ze jeszcze w 2paku
Pocahontas jaki piekny brzunioslodziak!!!!
u mnie wszystko ok, chociaz coraz ciezejja juz tez bardzo bym chciala by Junior byl z nami!
Anastacia kurcze to zagon swojego do pomocy! ja nie wyobrazam sobie by M mi nie pomagal! nawet jak wychodze spod prysznica to On zaraz przychodzi by mi powycierac stopygotowac nie gotuje- bo jak to robi to kuchnia wyglada jak po wojnie swiatowej
ale w kazdy weekend sam zabiera sie i sprzata.
ja mam wizyte w poniedzialek i juz sie nie moge doczekac!
madziutek 23, Ewelaa, Pocahontas lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny faktycznie ciężko was nadgonic. Madziulek dobrze ze już wyszlas i wszystko jest ok. Pocahontas ślicznie wyglądasz.
Anastacia może pogadaj ze swoim ze oczekujesz od niego wsparcia i pomocy. Mój tez sie do pewnego momentu tak zachowywał. W końcu przez hormony nie wytrzymałam nawrzeszczałam na niego poplakalam sie z buntu zaczęłam sie oszczędzać czyli zakupów nie robiłam wiec z jedzeniem bylo różnie i dotarło do niego ze faktycznie przegiął. Teraz jest ok.
Na 10.00 mam usg odezwe się po wizyciemadziutek 23, gosiaczek31, Dorka1979, Ewelaa, Pocahontas lubią tę wiadomość
-
Tess wrote:Hej dziewczyny - ważna rzecz! Zanim potwierdzicie zamówienie z Gemini - posprawdzajcie sobie dokładnie ilość zamówionego produktu... bo niestety często się ten ,,koszyk" wiesza, czy wylogowuje i na nowo się wchodzi na stronę, a u mnie (i pamiętam, że u którejś z dziewczyn wcześniej też) nabiło niektóre produkty podwójnie... i o ile drugi Octanisept pewnie jakoś wykorzystam to nie wiem co zrobię z dodatkowymi 50 fiolkami soli fizjologicznej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde dziewczyny...wczoraj byłam bystra i pisałam Justyśce żeby nie czytała o wodnistym śluzie a dzisiaj w nocy co? sama czytałam o tym bólu w pachwinach i nie mogłam zasnąć ;/
niektóre laski piszą że to zupełni normalne, a niektóre, że to może być poważny problem już nawet po porodzie...i się naczytałam niefajnych rzeczy i oo...;/ więc strzelcie mnie w łeb za karę;/
Ja wczoraj o 23 jadłam frytki z maca...mąż pojechał biednyale nie namawiałam go sam chciał
Anet trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:12
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
niestety was nie nadrobię i nie wiem co u was... mam nadzieje ze wszystko ok... ;*
ja się ciesze ze jeszcze w dwupaku bo nie mam na razie jak wrocic do domu przez remont a pozatym moje maleństwo niech sobie jeszcze podrośnie;*
nie wiem czy będę się udzielać teraz bo rodzice nie maja neta i pozyczylam na chwilke tel od siostry...
pozdrawiam i zycze zdrówka wszystkim ;*Rubi, noa8, gosiaczek31, Niunia86, Dorka1979, jasmin, MamaAdasia, Ewelaa, kasss lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:O matko! 40 m? Jak? Sory że tak powiem ale mój salon ma 45 m2
Ha Ha. Dorka to ci powiem, że my mamy 35m2 i na takiej pow. dwa pokoje, kuchnię, łazienkę i przedpokój!!! I na razie (w przeciwieństwie do Scarlet) brak perspektyw na większy salon.Tess, Sarah88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmarte i jak Wy się miescicie? I czy też jak ja dostajesz ataku paniki z każdą kolejną rzeczą dla której trzeba znaleźć miejsce?
Rubi mój lekarz twierdzi że ból pachwin to norma. Ponoć przechodzi po ciąży. Mi dokucza ale delikatnie i tylko po dniu w którym jestem mało aktywna. Podobno leżenie z nogami w górze pomaga -
nick nieaktualnyParę dni temu czytałam że któraś bierze DOPAGYT, nie pamiętam która sorki ale za dużo stron żeby się przekonywać. Ja po wizycie we wtorek dostałam prykaz aby je łykać 3x dziennie bo u lekarki miałam ciśnienie 150/90. Powiedz mi proszę jak na Ciebie działa ten lek, bo czytałam ulotkę do niego i nie za ciekawe skutki uboczne a ja przeważnie mam prawie wszystkie skutki uboczne. Powiem że mierzę sobie kilka razy dziennie ciśnienie i jeszcze go nie brałam to mieściłam się w przedziale 120/70 do 139/89 i te najwyższe jest po spaniu co czesto zresztą robię. Czy bardzo Ci obniża ciśnienie, bo ptzed chwilą wzięłam pierwszą tabletkę i nie wiem czego się spodziewać.
-
nick nieaktualnyRubi wrote:
niektóre laski piszą że to zupełni normalne, a niektóre, że to może być poważny problem już nawet po porodzie...i się naczytałam niefajnych rzeczy i oo...;/ więc strzelcie mnie w łeb za karęRubi, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Scarlet, we dwoje jakoś się mieściliśmy. Teraz będzie ciężko. Kupiliśmy bardziej funkcjonalne, pojemne meble i musimy jakoś wszystko upchnąć. Tak jak i ciebie, przeraża mnie każda większa niezbedna rzecz, bo nie lubię chaosu i nie chce zagracić tego mieszkania. Na szczęście mamy jeszcze duży, zamknięty i niedostępny dla obcych korytarz przed wejściem do mieszkania i dość dużą komórkę obok. Jeśli coś nie jest nam potrzebne na co dzień to nie trzymamy tego w domu. Dzięki temu mieszkanie nie wygląda jak zagracony magazyn.
gosiaczek31, Sarah88 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Dziewczyny wy jak karmiłyście piersią swoje starsze dzieci to czy miałyście wmożony apetyt? Bo moja siostra (matka 2 dzieci) twierdzi , że podczas karmienia nie ida się zrzucić kg , bo cały czas była głodna. Zrzuciła dopiero jak odstawiła.. Jestem ciekawa jak było u Was?
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Witam w 34 tygodniu, zostało 6 tygodni do terminu
Madziutek, super że się odezwałaś
Noa, tak jak pisałam, ja w 1szej ciąży przytyłam 15 kg, połowa zeszła przy porodzie a reszta przy karmieniu. A przy karmieniu jadłam sporo, bo mój mały ssak ciagle mi wisiał na cycku. Także musiałam jeść i pić, żeby mieć pokarm. A schudłam do wagi sprzed ciąży w c-gu myślę kilku m-cy.A karmiłam 1.5 roku ponad.Nie martw sie, zrzucisz napewno, moja koleżanka urodziła 2 mce temu, a już zostało jej tylko 3 kg do zrzucenia.
Ja na poczatek zakładam tylko prześcieradło do łóżeczka, ochraniacze dopiero później jak mały się zacznie przemieszczać
Niunia86, noa8, bella82, gosiaczek31, ewka1990, kasss, madziutek 23, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pamietacie Ansatazje z naszego watku?? nie udalo jej sie na poczatku i miala zabieg a teraz się udalo i jest zielona kropeczka na wykresie:) trzymajmy za nią i maleństwo kciuki!!!
MamaAdasia, Anastazjaaa, noa8, gosiaczek31, SunSun, Madzik82, kasss, konwalianka, Sarah88, Dorka1979 lubią tę wiadomość