Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziutek dobrze że sie odezwałaś bo zastanawiałysmy sie co u was dobrze że skurcze ustąpiły i jesteś już w domu z mamą zawsze ci lżej bedzie a mąż zajmie sie remontem i szybko skończy;)
w gemini sa ceny jak na allegro ale na allegro tez nie mozna wszystkiego zamowić ja część zamawiałam u rodzyneczek a reszte w gemini
nie wiem co mnie tak dzisiaj napadlo ale caly dzien jem i głodna jestem i mój pies tak samo a czasami cały dzien nic nie je
Musze sie wam pochwalić w końcu udało nam sie zamówić meble do sypialni i szafke rtv do salonu beda robbione na zamowienie i już za dwa tyg wszystko bedziemy miec w końcu moge spac spokojnie bo to jezdzenie po sklepach mnie wykańczało a i tak nic nie byłogosiaczek31, Tess, Ewelaa, loszcz, Madzik82, Scarlett2014, noa8, madziutek 23 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Rubi, to ja Ci polecam też koszulę którą dziś dostałam, bo to jedyna z której jestem zadowolona, choć najprostsza
oni też mają szlfroki, ale stwierdziłam, że to chcę osobiście przymierzyć. (http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-m-i4863825312.html)
A nie wydaje Ci się, że ten ból w pachwinach jest zależny też od tego jak śpisz? Bo ja odkąd śpię na lewym boku, to mam tylko w lewej pachwinie... to chyba brzuch tak wykręca ten staw, że boli. -
Rubi wrote:Madzik, zdecydowanie jest taniej...tak jak pisze Scarlet np. oilatum, ale patrzyłam też na tantum rosa i bephanten...więc opłaca się...
MisiaMonisia, zamówię sobie jedną tą koszulę skoro ówisz że super, bo cena też jest spoko...tylko zaczekam aż sprzedawca doda jeszcze na aukcji szlafroki bo puki co nie ma a chciałabym jedną przesyłką załatwić obie rzeczy...jeśli możesz to zdradź swoją wagę i wzrost bo nie wiem czy brać L czy XL, albo powiedz mi która będzie dobra przy wadze 77 i wzroście 170Patrzyłam na podane wymiary w tabelce.
A o szlafroki to zapytaj sprzedawce..czy moglby "juz" wystawić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:23
Rubi lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Tess wrote:Rubi, to ja Ci polecam też koszulę którą dziś dostałam, bo to jedyna z której jestem zadowolona, choć najprostsza
oni też mają szlfroki, ale stwierdziłam, że to chcę osobiście przymierzyć. (http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-m-i4863825312.html)
A nie wydaje Ci się, że ten ból w pachwinach jest zależny też od tego jak śpisz? Bo ja odkąd śpię na lewym boku, to mam tylko w lewej pachwinie... to chyba brzuch tak wykręca ten staw, że boli.
Bo ja sie naciełam juz raz....kupiłam taka: http://allegro.pl/love-koszula-do-karmienia-koszula-ciazowa-xl-i4987645762.html
a to sztuczny szajsBadziew taki ze aż żal!!!
Te co przyszły dziś są naprawdę super.
Tamtą chyba wezme do porodu...jak poplamie to nie bedzie mi jej szkoda wyrzucic.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
MisiaMonisia - tak, tylko bawełniane wchodziły w grę, aż się zestresowałam i musiałam znów sprawdzić
I to w dodatku jest polski producent (przynajmniej tak twierdzi etykieta). Materiał taki jak normalny podkoszulek, choć jeszcze nie prałam to może wtedy dopiero warto ocenić jakość, czy się nic nie popruje... Pozostałe dwie też mam bawełniane, ale ze względu na ,,krój" nie polecę
-
No ja własnie tą jedna którą kupiłam jako pierwsza (całe szczescie ze wzięłam tylko jedną sztuke)...na metce jest napisane "bawełna" a koło bawełny to to nawet nie leżało.
OD 3 dni pakuje torbę do szpitala i nie wiem co mam zapakować
Dla MAluszka mam wszystko...a dla siebie: szlafrok,majtki poporodowe i zwykłe (6 par), kapcie, ręczniki -2, ręcznik papierowy Velvet gruby i dłuuugi, podkłady poporodowe piżamę do karmienia, koszule do porodu, koszule do karmienia (3 sztuki) - tych koszul wezme więcej zebym nie musiała chodzić z plamą na tyłku ),biustonosz do karmienia, lactacyd.
Jutro muszę kupić podkłady na łóżko!!! No i spakuje jeszcze kosmetyczkę.
CZegos jeszcze mi brakuje???Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:58
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Kubek, sztucce, ladowarka do tel, suszarka, wkladki laktacyjne, skarpetki, klapki pod prysznic. Ja jeszcze biore Maltan masc na bridawki i octenisept
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:03
Dorka1979, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Może dziwnie to zabrzmi ale wy może to zrozumiecie, albooo ja jestem jakaś dziwna
Ale dziś mam "dzień myśliciela" i tak naprawde to chyba dopiero teraz pomału do mnie dociera że będe miała dziecko! Że moje życie się baaardzo zmieni, że będzie na tym świecie KTOŚ za kogo bedę odpowiedzialna do końca życia, że ktoś będzię mówił do mnie MAMO!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:07
Madzik82, Niunia86, loszcz, Dorka1979, SunSun, MisiaMonisia, Ewelaa lubią tę wiadomość
-
Wkładki laktacyjne mam spakowane..zapomniałam napisać.
Ale nie mam reszty rzeczy o których pisałyście. Muszę dołożyć....tak zeby torba już była gotowa.
Dzieki bardzo za podpowiedźDorka1979 lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
ines31 wrote:Może dziwnie to zabrzmi ale wy może to zrozumiecie, albooo ja jestem jakaś dziwna
Ale dziś mam "dzień myśliciela" i tak naprawde to chyba dopiero teraz pomału do mnie dociera że będe miała dziecko! Że moje życie się baaardzo zmieni, że będzie na tym świecie KTOŚ za kogo bedę odpowiedzialna do końca życia, że ktoś będzię mówił do mnie MAMO!
Ja juz dawno miałam taki dzień "myśliciela"
W końcu bedziemy mogły obchodzić Dzień MAtki a nasi mężowie Dzień ojcaTo jest dla mnie takie....niewiarygodne
W końcu bedziemy miały swoje Małe Wielkie Szczęścia
ines31, Dorka1979, Ewelaa lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
MisiaMonisia wrote:Nie jesteś dziwna ines
Ja juz dawno miałam taki dzień "myśliciela"
W końcu bedziemy mogły obchodzić Dzień MAtki a nasi mężowie Dzień ojcaTo jest dla mnie takie....niewiarygodne
W końcu bedziemy miały swoje Małe Wielkie Szczęściadokładnie!
MisiaMonisia, Dorka1979, Ewelaa lubią tę wiadomość
-
Z jednej strony chciałabym żeby Maluszek sobie jeszcze spokojnie siedział i rósł w brzuszku....a z drugiej strony chciałabym juz móc go przytulić i pocałować
6 długich lat czekałam na ten CUDDorka1979, Ewelaa lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Tess...to chyba nie jest kwestia snu...bo niby czemu miałabym to mieć cały dzień...
poza tym ja śpie i na lewym boku i na prawym i na plecach...więc mam różne "pozy"
myślę, że to ma jakiś związek z uciskiem...jak zakładam majtki na stojąco na jednej nodze to zaciskam zęby z bólu..nie wiem czy nie powinnam z tym jechać na IP ale mam nadzieję wytrwać do wizyty 2.02 i wtedy powiedzieć lekarzowi...(już raz mu mówiłam ale że bolało mnie dwa dni i potem przeszło to kazał brać magnez i już) a teraz boli mnie codziennie;/
dzięki za linki do koszul na pewno skorzystam!
Kass ja miałam ostatnio napad jedzenia słodkości...matko ile ja zeżarłam wtedya teraz też bym jakiegoś kebaba wciągnęła ale trochę późno...
ale frytki z Mc
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi ja mam te same bóle....Jak po nocy wstaję z łóżka to nie moge stanąć na nogach
Wszystko mnie tam własnie ciagnie
Do łazienki ledwie idę.
I najgorzej jest przy zakładaniu bielizny czy spodni....po prostu podczas stania na jednej nodze.
Ja myślałam ze to moze jakieś więzadła czy cos.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Dziewczyny gratuluję dzisiejszych wizyt i tyłu dobrych wiadomości
Madziutek fajnie, że się odezwałaś. Super, że jeszcze w dwupaku choć w Twoim przypadku to już chyba najbliżej do terminu "donoszonej" ciąży i możesz rodzić
Ines nie martw się. Ja co kilka dni staram sobie uświadomić, że niedługo będę mamą. Nie wyobrażam sobie porodu, momentu, w którym zobaczę pierwszy raz moje Dziecko. Wszystko jest dla mnie tak wyjątkowo nowe, że nie dociera do mnie nawet fakt, że to wszystko naprawdę się dzieje... Niby nie boje się porodu bo nie wiem co tak naprawdę mnie czeka, boje się natomiast, że zrobię coś nie tak i przez to pójdzie o wiele trudniej.
Odliczam dni do wyjecia pessara i codziennie jest ich coraz mniej. Zostało juz tylko 25 i wg mojego lekarza mogę już Rodzić. A 25 w porównaniu do 200,które jeszcze niedawno widziałam to w sumie nic.
Dobrej nocki kobietki
Szpitalne dziewczyny - cały czas trzymam kciuki za Was ui Wasze dzieciaczki.
Dobranocmadziutek 23, Ewelaa, ines31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rubi, Misia - ja mówiłam o tych bólach mojej lekarce, to przy robieniu usg zbadała też spojenie aparatem i pytała czy boli przy nacisku itp., potem powiedziała, że nie widzi by się tam coś rozchodziło, ale gdyby bóle się nasiliły lub stały nieznośne to mam się zgłosić do niej znowu...
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:jak chodzi o ruszanie sie naszych maluchow to wystarczy troche pooddychac przepona i wtedy je dotleniamy i zaraz fikaja w brzuszku
czy ktoras z was bolaly pachwiny???? chyba tak to sie nazywa tam przy macicy a laczeniu uda... wczoraj zadnego wysilku nie mialam a jak szlam z samochodu do klatki babci to tak mnie ciagnelo ze musialam na maxa zwolnic i tak bylo juz do konca dnia przy chodzeniudzis staram sie jak najwiecej lezec wiec narazie nie czulam tych boli