Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlet my się śmiejemy ze pokój wygląda jak magazyn a z szafy wszystko wylatuje niby wszystko poprane a jak naszykowalam pościel beciki kocyki i to co w ostatnim czasie dokupilam to całkiem sporo tego jeszcze jest
Mamuśki macie teraz większy apetyt właśnie maz kupił mi ogromnego hamburgera zjadłam go i co? Dalej jestem glodna sama siebie nie poznajeScarlett2014, gosiaczek31, Madzik82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Scarlett2014 wrote:Kurcze faktycznie Madziutek się dawno nie ma odzywała, Emily i Justwol też
dziewczyny jeśli czytacie to dajcie znać jak tamm.
Dla spokoju mojego męża wstawiłam rzeczy do prania tzn. minimalną ilość. Głównie te które ewentualnie byłyby potrzebne do szpitala. Reszta czeka. W każdym razie zastanawiam się gdzie ja te wszystkie rzeczy schowam. Nie wiem kiedy a zrobiła się z tego spora ilość. Mam atak panikiScarlett2014 lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:Scarlet my się śmiejemy ze pokój wygląda jak magazyn a z szafy wszystko wylatuje niby wszystko poprane a jak naszykowalam pościel beciki kocyki i to co w ostatnim czasie dokupilam to całkiem sporo tego jeszcze jest
Mamuśki macie teraz większy apetyt właśnie maz kupił mi ogromnego hamburgera zjadłam go i co? Dalej jestem glodna sama siebie nie poznajeScarlett2014, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem skąd i jak ale energii dziś faktycznie mam tyle że wystarczyłoby dla kilku osób
mój szef nie wytrzymał i zapytał mnie czy ja naprawdę jestem w ósmym miesiącu i za 7 tygodni rodze
może to ciasto urodzinowe koleżanki z pracy dało mi takiego kopa - było mocnooooo czekoladowe
szkoda że mój mąż nie lubi ciast ala browni
I właśnie planuje menu na sobotnią imprezę dla mammoże jakieś podpowiedzi? Żeby się nie narobić ale zabłysnąć jako perfekcyjna pani domu?
Aa faktycznie powiem Wam wyjątkowo długo czekam na zamówienie i z Allegro i z Gemini. W Gemini nie raz zamawiałam coś wcześniej i zawsze było w 2/3 dni. A teraz cisza ponad tydzień. -
nick nieaktualnyKass ja jestem nieustannie głodna
i jeszcze przkupna
dałam się dziś przekupić orzeszkami z miodem
tzn. ja koledze pomogłam z dokumentami a on mi w zamian podstawił pod nos orzeszki w miodzie
A rzeczy są wszędzie. Naprawdę. Wiecie my nie mamy super dużego mieszkania bo to dwa pokoje i łącznie jakieś 40 metrów ale to nie jest kawalerka w jakiej przez jakiś czas mieszkaliśmy. A rzeczy nasze, kota i Juniora są wszędzie. Dosłownie. MMój mąż stwierdził że nawet jak jakimś cudem przeprowadzimy się w tym stuleciu do naszego domu to i tak zabraknie nam miejscagosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny.. przepraszam że nie pisałam ale od soboty leżałam w szpitalu i byłam kompletnie odcięta od neta....
dziś wróciłam do domku (WCIĄŻ W DWUPAKU!!!)
pojechałam do szpitala bo przez 3 dni bolał mnie dosyć mocno brzuch jak na okres i bardzo często twardniał mi brzuch...
okazało się że na KTG wyszły mocne skurcze.
dwa dni leżałam pod kroplówką i na szczęście powoli się uspokajało.
a od dwóch dni kompletna cisza i mogłam wyjść dziś do domku
oczywiście dostałam też sterydy na płucka dla małego...
napisze jeszcze później bo dopiero wróciłam. a na pare dni mieszkam u rodziców bo u nas w domu remonty na maksa...
powiem jeszcze tylko że byłam zachwycona opieka w szpitalu !!Madzik82, Rubi, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny z wagą maluszków jest jak z naszą wagą. Jedyne tyją 8kg a inne 15 i wszystkie mieścimy się w normie. Dzieciaki mogą urodzić się zdrowiutkie zarówno ważąc 2 kg jak i 4. Lekarz na ostatnim usg tłumaczył mnie że dopiero teraz wychodzą indywidualne predyspozycje naszych dzieciaków do takiej a nie innej wagi.
czekaja, gosiaczek31, ines31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to kolejne dobre wieści po wizycie. Endi ladna waga malucha:-)
Justyska ja tez mam ostatnio wodnisty.
Scarlet ale aktywna babka z ciebie,super ze masz tyle energii:-)
Ja to dziś poodkurzalam cale mieszkanie, wstawilam dwa prania, zrobilam zupę i drugie, pol godziny z mala na dworze i padam. Naprawdę mam dosc. Znów kluje mnie szyjkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:44
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziutek dobrze ze skurcze ustąpiły
Czyli miałaś to samo co ja
Dziewczyny..ostatnio zamówiłam 2 koszule na allegro.....Dzis przyszły...Są swietne bawełniane, polecam
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-porodu-vs-xl-i4972751859.htmlDorka1979 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
ewka1990 wrote:Byłam na lutówkach i tam dziewczyny zaczynają się rozpakowywać
Ja siedze tez na innym forum...i Tam dzis rozpakowała się pierwsza lutówkaDorka1979 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Scarlett - ja w ramach bardziej ,,dietetycznych" słodyczy dla siebie znalazłam prosty przepis na panna cota (oj jadłam kiedyś takie pyyyszne), ale jeszcze nie testowałam
http://nikolodkuchni.blogspot.com/2013/04/panna-cotta-waniliowa.html
(myślę, że wanilię w lasce można zastąpić też suszoną lub kakao czy cynamonem)
A do mnie doszły dziś już wszystkie zamówione paczki, nawet ta od gemini (chyba mieli zatrzęsienie). Oprócz biustonoszowych ,,namiotów" przyszła też trzecia koszula do karmienia, taka ze skośnymi guzikami po obu bokach i powiem, że chyba jedyna której nie trzeba będzie przerabiać. Co prawda, mimo rozmiaru M wisi na mnie jak worek, ale przynajmniej nie będę drażnić w szpitalu oka wystającym biustem w koronkach
Wróciłam też z ćwiczeń po raz pierwszy i... masakra, więcej mnie boli narządów niż przed
Madzik - sporo rzeczy jest tańszych (nie wiem jak w DOZ), na pewno niż w aptekach, ale ja część zamawiałam przy okazji z allegro bo tam wychodziło troszkę taniej. Oni darmową dostawę mają od jakiejś kwoty (200-300 zł?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:28
Scarlett2014, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:cześć dziewczyny.. przepraszam że nie pisałam ale od soboty leżałam w szpitalu i byłam kompletnie odcięta od neta....
dziś wróciłam do domku (WCIĄŻ W DWUPAKU!!!)
pojechałam do szpitala bo przez 3 dni bolał mnie dosyć mocno brzuch jak na okres i bardzo często twardniał mi brzuch...
okazało się że na KTG wyszły mocne skurcze.
dwa dni leżałam pod kroplówką i na szczęście powoli się uspokajało.
a od dwóch dni kompletna cisza i mogłam wyjść dziś do domku
oczywiście dostałam też sterydy na płucka dla małego...
napisze jeszcze później bo dopiero wróciłam. a na pare dni mieszkam u rodziców bo u nas w domu remonty na maksa...
powiem jeszcze tylko że byłam zachwycona opieka w szpitalu !!
Madziutek cieszę się że się odezwałaś bo martwiłyśmy się o Ciebie. Dobrze że z Wami wszystko ok. Oby dzidzia siedziała jak najdłuzej w brzuszkumadziutek 23, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik moim zdaniem w Gemini jest sporo taniej. Duże Oilatum kosztuje tam 45 zł a w Rossamanie ponad 60. Moje witaminy ciążowe kosztują tam ok 25 zł a w aptekach stacjonarnych nawet 40 zł. Na jednym opakowaniu magnezu który jest tani jest prawie złotówka różnicy. Etc. Ogółem jednej rzeczy nie ma sensu tam kupować ale jeśli planujesz duże zakupy to moim zdaniem jak najbardziej tak. Ja zamówiłam tam już wszystko bo doszłam do wniosku że nawet jeśli znajdę coś gdzieś taniej to nie ma sensu płacić raz jeszcze za przesyłkę.
Test dziękikiedyś robiłam Panna Cote ale ostatnio chyba z dwa lata temu. Może zrobię
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Madzik, zdecydowanie jest taniej...tak jak pisze Scarlet np. oilatum, ale patrzyłam też na tantum rosa i bephanten...więc opłaca się...
MisiaMonisia, zamówię sobie jedną tą koszulę skoro ówisz że super, bo cena też jest spoko...tylko zaczekam aż sprzedawca doda jeszcze na aukcji szlafroki bo puki co nie ma a chciałabym jedną przesyłką załatwić obie rzeczy...jeśli możesz to zdradź swoją wagę i wzrost bo nie wiem czy brać L czy XL, albo powiedz mi która będzie dobra przy wadze 77 i wzroście 170
ja też mam dużo energii tylko muszę siedzieć z dupą na kanapie i nie mogę jej spożytkować bo tak mnie przy ruchu napieprzają te pachwiny, że ledwo się do toalety czołgam...;/Madzik82 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️