Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja.
Jestem po usg. Dzidzia w 34 tyg. Waży już 2600:) ładnie przybiera. Serducho bez zastrzeżeń. Szybką się trzyma ale musimy leżeć. Najgorzej jest rani jak chce mi się siusiu wtedy wszystko mnie ciągnie i kluje. Czekam na wyniki z krwi bo po fenoterolu wyszedł mi cukier w moczu:(
Dzięki za mile słowa i 3 mam kciuki za was!!!!ines31, MamaAdasia, ewka1990, Niunia86, kaczamila, Madzik82, loszcz, Emca, gosiaczek31, bella82, konwalianka, czekaja, Scarlett2014, Dorka1979, Juusti69 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Endi, dobrze, że mała przybiera ładnie
a czy ja dobrze kojarzę że sterydy podaje się domięśniowo?
Justyśka ja też mam wodnisty..i białyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 14:46
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Endi84 wrote:Witam się i ja.
Jestem po usg. Dzidzia w 34 tyg. Waży już 2600:) ładnie przybiera. Serducho bez zastrzeżeń. Szybką się trzyma ale musimy leżeć. Najgorzej jest rani jak chce mi się siusiu wtedy wszystko mnie ciągnie i kluje. Czekam na wyniki z krwi bo po fenoterolu wyszedł mi cukier w moczu:(
Dzięki za mile słowa i 3 mam kciuki za was!!!!
Endi to dzidzia ma bardzo ładną wagę, cieszę się że wszystko u was dobrze, trzymaj się -
nick nieaktualny
-
Aha któraś pytała czy czuć skracająca szyjke. Nie wiem jak inne ,ale ja nic nie czułam tzn żadnego klucia,rwania itp i dalej nic nie czuje pomimo że mam krótka ,miękka i otwartą.
Justi ty lepiej to sprawdź.U mnie gino też mówiła że luzik.Tak ma być(skurcze i twardnienia) i widzisz jak skończyłam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:11
-
SunSun wrote:Zależy chyba też jakiej firmy są sterydy.Bo te kilkudniowe to podobno można w przychodni a np celeston to pod kontrola musi być.Ja dostawałam zastrzyk i od razu pod KTG.ale nie wiem czemu.No i domiesniowo-ale to chyba wszystkie
Mi podawali Dexavenu -
Justyska89 wrote:Bo już niewiem co myśleć naczytam się o wodach płodów i przezywam
Mi mówili że płyn owodniowy to taka woda, bo mówiłam że mam czasem śluz wodnisty to powiedzieli że napewno to nie wody, więc spokojnie, nie panikuj, i nie czytaj. -
Konwalianka- bidulo, wymęczy Cię wszystko kobieto w tej ciaży ...
Obyś chociaż poród miała lekki!
Anastacia, piękna piłeczka
Co z Madziutkiem?????
Endi, ładna waga synia, dobrze że z małym wszystko ok, leż i odpoczywaj. A kto z córcią?
Pocahontas, zgrabniutki brzusio, ale nisko nie jest moim zdaniem. Chłopaki niech jeszcze posiedząWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:22
Anastacia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyines31 wrote:Witam.
Mnie chyba przeziębienie bierze
Powiedzcie mi dziewczyny z "krótkimi szyjkami" czułyście jakieś objawy tego że wam się skraca. Ja miałam wieczorem i w nocy jakieś kłucie i pulsowanie tam ...na dole i się zastanawiam co to może być?
ines mie też od jakiegoś czasu kuje szyjka wieczorem i w nocy i czuje wtedy jak się mała rozpycha mam nadzieje że to nie szyjka się skracaczekam z niecierpliwością do poniedziałku wtedy mam wizyte u ginekologa
-
nick nieaktualnyendi super że wizyta udana i że maly taką ładną ma wagę
pocahontas super brzuszek
konwalianka trzymaj sę dzielnie bidulko trzymam za ciebie i maleństwo kciuki już końcówka naprawdę bliskoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:31
Pocahontas, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny