Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ines31 wrote:Witam!
Limcia gratulacje, podwójne szczęście was spotkało!
Kass dobrze że sytuacja opanowana, tylko tak dalej!
Madzik fajnie że się uspokoiło, grzeczne dzieciątko czeka na termin donoszonej ciąży
Justyśka89 szkoda nerwów na durną babę, chociaż ja sobie też często tak powtarzam a i tak jak mnie wk...wi to później płaczę przez nią
Miłego wekendu wszystkim! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimcia- gratuluje coreczek, niech zdrowo rosna
Ja witam sie w 32 skonczonym i 33 zaczetym tygodniuTo moze moja corka tez nie jest taka ciezka jak pokazuje usg? Bo wg usg wychodzi, ze ma juz nieco ponad 2 kg
limcia, loszcz, gosiaczek31, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Limcia super wiadomość córeczki cale i zdrowe mo też lekarz powtarza ze jak ciśnienie bardzo skoczy to dla dziecka jest lepiej jak się urodzi nawet pzed wcześnie
My juz po o chodzie jak wszystko będzie dobrze to w poniedziałek mnie wypisza;-)
Justyska tak kosmetyczka przyszła pisałam ci chyba i już ze mną na oddziale jest zapakowalam do niej wszystkie kosmetyki suszarkę bieliznę i miejsca jesze dużo jest;-) tesciowa się nie martw szkoda stresów one i tak zawsze są najmądrzejsze! Sunsun a ty się oszczędzaj siedź na tesciowa i mów jej co ma robić niech role na chwile się odwroca heheMadzik82, gosiaczek31, SunSun, limcia, MartaM lubią tę wiadomość
[/url]
-
Limcia gratuluję. Dziewczynki to jeszcze okruszki, takie maleńkie ale jeśli już same oddychają i (co najważniejsze) jedzą twoje mleko to będą szybko i zdrowo rosły. I tego właśnie im życzę. A tobie szybkiego powrotu do domu i duuużo radości z maluszków :-*
limcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Limcia moje gratulacje- niech dzidziole rosną zdrowo!
Kass super wiadomość!
Mój gin wypuścił mnie na tydz do domku. W piątek mam się wstawić znowu na oddział. Zostaje już do rozwiazania. Jednakże mój gin planuje szybsze rozwiazanie niż 4.03. Oczywiście planuję rodzic naturalnie i oby poród był szybszy:)
Wczoraj jak przyjechałam do domu po prawie 3 tyg to zwatpilam. Mąż za bardzo nie przykładał się do sprzatania:/ ach ci faceci...limcia, Madzik82, MamaAdasia, gosiaczek31, Krokodylica, Scarlett2014, kasss, loszcz lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Limcia- gratuluje coreczek, niech zdrowo rosna
Ja witam sie w 32 skonczonym i 33 zaczetym tygodniuTo moze moja corka tez nie jest taka ciezka jak pokazuje usg? Bo wg usg wychodzi, ze ma juz nieco ponad 2 kg