Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MAdzik Ty się nie denerwuj na zapas kobieto! co Ty z tą wagą...po 1 jeszcze nie urodziłaś, maluch ma czas na dobranie trochę wagi, a poza tym najwyżej będzie maluszkiem i już, ale przecież wszystko jest dobrze..trzymam kciuki za pomiary i żeby dzidzia dobiła do 3kg
czekaja, Madzik82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Madzik mysle ze niepotrzebnie sie stresujesz. po prostu bedzie kruszyna a skoro wszystko inne jest wporzadku zcay sie nie ma powodu do zmartwien.
ja sie przejmowalam ze moja mala jest za duza i przestalam.
jaka bedzie Twoja malutka taka sie urodzi najwazniejsze ze zdrowa a do tego lekarz zastrzerzen raczej nie ma skoro do szpitala cie nie skierowal.
loszcz maluszek moze przystopuje z waga i troche cie oszczedzi. trzymaj sie i dawaj znac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:31
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Dorka moje gratulacje. Śliczne imię. Loszcz kurcze ja weszłam w 35 tydz ale pmoja mala wazy dużo mniej bo jakies 2500 to max. Moze zdaze jeszcze przed porodem Robic usg i poznać wagę.
Dzis tez mam wahania nastroju jestem rozdrażniona. Brzuch mnie meczy czuje spinanie macicy i chyba mam lek przed porodem. Na samą myśl zaczynam płakać.
Madzik Rubi ma racje nie panikuj z wagą. Dzieci są różne a waga od 2500 po narodzeniu mieści sie w normie. Ja bym chciala by moja byla o takich rozmiarach jak pierwsza corka. Ważyła 2650 i 49 dluga. Sldoka kruszynka byla -
Ja sie nie martwie o to ze bedzie mala bo to wiedzialam juz przed ciaza. Ja takie male dzieci rodze.
Martwie sie ze cos jest nie tak z lozyskiem albo przeplywami i mala przestala rosnac bo waga jej teoretycznie spadla.
Mam nadzieje ze to wiba innego sprzetuNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik - ja nie wiem jakim cudem waga dziecka może sobie tak nagle spaść. Musiałabyś się głodzić, mieć non-stop biegunki, wymioty i nie wiadomo co jeszcze. Mnie się zdaje, że każdy aparat usg jest inny, tak samo jak czasem termometr czy ciśnieniomierz, więc raczej należy się cały czas badać na jednym aparacie.
Ja pamiętam jak mi w gabinecie doktor wykrył mini przepuklinę, a w szpitalu próbowali mnie wczesniej leczyć na zapalenie pęcherza i zachodzili potem w głowę, że jakiej czułości musi mieć w gabinecie gościu usg, że tak dokładnie pokazało taką niewielką zmianę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:55
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... a ja tak z innej beczki... podobno parę tygodni przed porodem lepiej zrezygnować ze współżycia, co w sumie potwierdziła moja doktorka, żeby już nie ryzykować... a ja od tygodnia nie mogę normalnie przestać myśleć o ,,zberezieństwach"
już mi się po nocy śni i cały czas mam więcej śluzu... może to moje ciało daje mi sygnał, że już można, a nawet trzeba się tam ,,uelastyczniać" i odkurzyć dawno nieużywane kąty?
-
Hej mamuśki Dorka gratulje córci fajnie że mogłaś sn rodzić
ma ktoś nr do pocahontas ciekawe czy urodziła
Madzik różnice w sprzecie sa bardzo duże u mnie na genrtycznym mała ważyła 2.5 kg a tydz później w szpitalu już 3kg mowilam do lekarza ze tydz temu było 0.5 kg mniej a on mówi ze zawsze sa różnice i zawsze waga podana jest +,- nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze
powiem wam ze z jednej strony chciała bym już mieć Julke przy sobie a z drugiej zastanawiem sie kiedy to wszystko tak zleciało troche mnie to przeraża niby do terminu 24 dni ale czuje że to już nie długo;)
Anet śliczny brzusio w końcu trosze podrósł bo pamiętam że był malutki;)
Bella super walentynka zrób zdjęcie na pamiątkęMadzik82, noa8 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Dorka gratuluje!!!jejku jak pieknie! na pewno juz tulisz swoja Kruszynke
Piekne imie
Madzik a Ty sie nie denerwuj! ostatnio tez sie stresowalas i niepotrzebnie, teraz tez tak bedzie mowie Ci
My dzis "walczymy" z lozeczkiem, wozkiem i meblami i okazalo sie, ze mamy za male mieszkanie a za duzo mebli!!!! wyrzucic niestety nie mozemy bo mieszkanie wynajmujemyNigdy bym nie pomyslala, ze nie zmiescimy sie na 60m2!!!
Niedlugo konczymy robote bo musimy zaczac sie szykowac na randke
Tesss ja slyszalam, zeprzyspiesza porod
Moj M dzis za mna chodzi od samego rana! Chyba tak Walentynki na Niego podzialaly
Loszcz mam nadzieje, ze bedzie Ci lepiej! i tez sie nie stresuj
buziakiMadzik82, MamaAdasia, noa8 lubią tę wiadomość
-
Kasss - to ten etap frustracji, że mąż nie ma nic do gadania
Ale może dam radę jeszcze do następnej wizyty, bo po 37 tyg podobno hulaj dusza... o ile mi nie przejdzie
Bella - no właśnie jedynie myśl o przedwczesnym porodem mnie powstrzymuje, bo jesteśmy jeszcze w czarnej d. z przygotowaniami... też mieliśmy problem ze zmieszczeniem się z meblami tylko, że na trzydziestu-kilku metrachostatecznie trzeba było wymienić łoże małżeńskie na składaną kanapę
wózek będzie stał na korytarzu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 15:30
-
nick nieaktualny
-
i w końcu i ja mogę się pochwalić bryką Julki
i kącik nie tak sobie go wyobrażazłam ale jednak sypialnia okazała się mniejsza niż myślałam za to pościel jest przepiękna ciesze sie ze jednak zdecydowałam sie na baldachim
i pidżamka od babci;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:32
Tess, gosiaczek31, Sarah88, bella82, Madzik82, MamaAdasia, MisiaMonisia, Ewelaa, noa8, loszcz, ines31, anet525, Scarlett2014, Tygrysek, gabi30, Emca, kaczamila, Rybeńka, Krokodylica, Niunia86 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Scarlet trzymamy!!! daj znać po
a ja walentynki bede miała w łożku mieliśmy iśc do kina ale nie wolno więć może w domu coś obejrzymy
Madzik z moim jest to samo 5 min cos porobi a 15 gra już mnie coś trafia bo gdybym tylko mogła w pół dnia zrobiła bym to co on robi tydzieńmadziutek 23, Madzik82, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyScarlett co sie dzieje? Daj znac. Oczywiscie trzymamy kciuki.
Loszcz tobie tez zycze jeszcze wytrwalosci choc wiem ze juz nie masz sil nosic brzuszka. Duzego chlopca nosisz:-) gratuluje.
Kciuki tez zaciskan za sunsun zeby mogla wyjsc ze szpitala po weekendzie.
Tess sex przyspiesza.. Mi na ostatniej wizycie lekarz zabronil w 34 tyg zeby wlasnie nie przyspieszyc. Ale ja podobnie jak kasss. Zapomnialam co to sex. Moj G sie boi. Wiec cala ciaze mam post. Pewnie i dluzszy czas po porodzie tez sie nic nie zmieni w tym temacie. Choc ochote mialam i mam. Ale nie mam zamiaru zmuszac meza jesli zle sie z tym czuje ze jest brzuszek miedzy.
loszcz, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasss kacik wyglada pieknie!
Widze, ze wiekszosc z Was bedzie miala posciel, a mi wszyscy "tluka" do glowy by przez pierwsze miesiace nie uzywac ani kolderki ani podusi i moje lozeczko nie bedzie wygladalo tak slodko
Scarlett trzymam kciuki!Scarlett2014 lubi tę wiadomość