Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tess jak dobrze, ze moj maz nie czyta tego forum. Bo konsekwentnie mu wmawiam ze w ciazy sie nie ma ochoty, nie wolno i w ogole wara ode mnie hehe
MisiaMonisia, kasss, loszcz, Tess, bella82 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
konwalianka wrote:Jestem na porodowceNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Madzik82 wrote:Tess jak dobrze, ze moj maz nie czyta tego forum. Bo konsekwentnie mu wmawiam ze w ciazy sie nie ma ochoty, nie wolno i w ogole wara ode mnie hehe
madziutek 23, gosiaczek31, loszcz, Tess, Madzik82, jasmin, Scarlett2014, MamaAdasia, Krokodylica lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:dokładnie
Ciekawe czy sie czasm nie spotkałyśmy kiedyś w poczekalni
Czyli też przesiadujesz w kolejce po kilka godzin? Masakra....do tego ta babka jak dla mnie jest zakręcona, i w tym wieku już nie powinna przyjmować pacjentów
A rodzić będziesz w Toruniu?
MisiaMonisia tak bede rodzić w toruniu .Też przesiaduje po kilka godzin w kolejce masakra a jeszcze nie ma gdzie usiasc duszno i wogóle ten system ze wchodza po 4 cieżarne na raz ciekawe czy ona by chciała zeby kilka osób słuchało jej rozmowy z lekarzem .Masz racje babka jest zakrecona sama nie we o co jej chodzi a do tego jak dla mie to jest strasznie nie miła i uważa sie za najmądrzejsza i za pepek swiata -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za dobre słowa.Szczerze to ja już bym chciała urodzić.Synek wystarczająco duży i rozwinięty.Wszystko gotowe na jego "przybycie".
Coś mnie postraszyli ze istnieje ryzyko wypadniecia pepowiny i jeszcze jakieś tam pierdy mierdy więc myślę że lepiej gdybym go urodziła teraz dopóki moja macica daje radę utrzymać "klocka" i 2 litry wody niż jak mały jeszcze podrośnie,wody pójdą w górę i będę miała problem.Już gadalam z brzuszkiem ze może już wychodzić i oszczędzić mamusi wiele nieprzyjemnych badań i nawet cesarki.Zobaczymy czy posłuchaMadzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Mały przyszedł na świat o 16.55
loszcz, Ewelaa, noa8, MamaAdasia, Tess, Emartea, Madzik82, Sarah88, gosiaczek31, kasss, ines31, jasmin, bella82, MisiaMonisia, Scarlett2014, Emrica, Tygrysek, Justyska89, hwesta, gabi30, Emca, anet525, kaczamila, Rybeńka, Krokodylica, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
witam was.
kiedyś tu pisałam ale przy mojej gromadce to niestety nie zawsze mam czas na pisanie ale śledzę wasz wątek. oromnie gratuluję mamusiom które mają już dzieciaczki przy sobie.
Loszcz doczytałam że masz wielowodzie. jestem w podobnej sytuacji i chciałam zapytać ile wynosi twoje Afi. pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco