Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ojej a Skarlett nie mówiła że ma jakąś wizytę.... mam nadzieje, że wszystko w porządku ;*
kass dokładnie jak mówisz.... mój też się do czegoś bierze to zajmuje mu to mnóstwo czasu a i tak jest zrobione po łebkach...
ja już wiem że po porodzie w każej półce musze wszystko wyrzucić i układać wszystko na nowo.. bo jest po tym remoncie nieziemski syf...
powiedziałam żeby mąż tylko kurze i pył pościerał a ja resztę i tak musze po swojemu bo by mi to nie dało spokoju że nie jest tak jak ja chce...Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Bella, ja pościeli małemu nie daję, zadnych poduszek ani kołderek.
U mnie będzie prześcieradło plus rożek i kocyk
Scarlett, co się dzieje ?????
Madzik, nie martw się, ja nie wierze do końca w pomiary usg, zawsze jakies roznice są.bella82, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
ja tez mam pościel...Tylko będę kładła małego na razie bez podusi.
Bratowa też zaraz po urodzeniu przykrywała synka kołderką.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Scarlett &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Ja posciel kupiłam bo chciałam miec wszystko od razu nie wiem czy bedzie potrzebna na poczatku najwyzej schowam kołderke a podusia jest płaska tez nie wiem jak mala bedzie spac na poczatku czy pod kocykiem w beciku czy spiworku zobaczymy
Madziutek myslałam że tylko z moim tak jest u nas tez właśnie po remoncie i M W szpitalu mówił ze wszystko wysprzatane a jak zobaczyłam to płakać mi sie chciało teraz do poludnia troszkę chodze przestawiam mowie mu co jeszce po porodzie najwyzej dosprzatam i co najlepsze M mówi ze chce spac po stronie lóżeczka i mowi ze bedzie wstawał do małej hehemadziutek 23, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
[/url]
-
MamaAdasia wrote:Bella, ja pościeli małemu nie daję, zadnych poduszek ani kołderek.
U mnie będzie prześcieradło plus rożek i kocyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 16:24
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tess wrote:Dziewczyny... a ja tak z innej beczki... podobno parę tygodni przed porodem lepiej zrezygnować ze współżycia, co w sumie potwierdziła moja doktorka, żeby już nie ryzykować... a ja od tygodnia nie mogę normalnie przestać myśleć o ,,zberezieństwach"
już mi się po nocy śni i cały czas mam więcej śluzu... może to moje ciało daje mi sygnał, że już można, a nawet trzeba się tam ,,uelastyczniać" i odkurzyć dawno nieużywane kąty?