Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcoweczki gratulacje rozpakowanym mamusiom od lutowki i powodzenia bo zaraz Wasz miesiac
pewnie pojdzie u Was lawinowo tak jak u nas
Ja powoli sie zastanawiam czy nie dolacze do Was bo mojemu synkowi poki co sie nie spieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 15:22
SunSun, Tess, noa8, gosiaczek31, ines31, loszcz, Rybeńka, Justyska89, Emca, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Sarah88 wrote:justyska skąd ja to znam hahaha, dzis dopiero a wprowadzilismy sie pod koniec grudnia powiesil lustro i wieszak na przedpokoju ALLELUJA!! a jeszcze troche przerdol zostalo i czekam az znowu "nabierze mocy" czyli sobie poczekam...
Watrobka Mmmmmm.... Ja w domu nie robie bo mój m. nie jada, nie lubi. Ale zjadlabym.
Mam takie dziwne wrażenie ze czegoś nie kupiłam, czegoś nie spakowalam, czegoś nie postawiłam tam gdzie ma być. Jak przed podróżą. Oczywiście chodzi o rzeczy dla dziecka. Tez tak macie?Natalka 03.2015
-
Witam.
Właśnie skończyłam sprzątać (te słoneczko tak na mnie zadziałało) ale nogi mi zaraz do d...py wejdą. Dziś już nic nie robie!
Co do pomocy mojego m to nie mogę narzekać ale oczywiście mogło by być lepiej. Co do napraw w domu jeżeli nie zrobi on czegoś po mojej 1 prośbie to ja to zrobie. Jestem kobietą która wie jak się obsługuje wkrętarkę, śrubokręt czy młotek. Umiem zmienić koło, czy sprawdzić i dolać olej w aucie. Życie za młodu mnie do tego zmusiło ale teraz jestem za to wdzięczna bo nie jestem zależna w 100% od faceta.
Kasss laktacja na pewno się rozkręci, cierpliwości.
Emertea przeżycia nie do pozazdroszczenia, ale już po wszystkim, teraz tylko cieszyć się maleństwem
Tygrysek, ja też przeglądałam już torby do szpitala. Sprawdzałam według list które miałam przygotowane a i tak jestem przekonana że czegoś istotnego zapomniałam
Niunia nas czeka też taka dieta, spokojnie
Miłego wekendu wszystkim:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 16:03
MamaAdasia, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
asia888 wrote:Marcoweczki gratulacje rozpakowanym mamusiom od lutowki i powodzenia bo zaraz Wasz miesiac
pewnie pojdzie u Was lawinowo tak jak u nas
Ja powoli sie zastanawiam czy nie dolacze do Was bo mojemu synkowi poki co sie nie spieszyloszcz lubi tę wiadomość
-
Przed chwilką odszedł mi dość spory(o ile nie cały) kawał czopu śluzowego, ciekawe czy coś się powoli zacznie rozkręcać
loszcz, slodka100, ines31, Ewelaa, gosiaczek31, kaczamila lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ines i popieram Cię w 100% ja też poproszę tylko raz, a potem robię sama. Nie mam ochoty się wiecznie prosić i też cieszę się, że nie jestem uzależniona od faceta.
Ale ogólnie na mojego też nie mam co narzekać, bo on pracuje dziennie na kopalni, dziennie robi dużo km bo ma taką specyfikę, że nieraz całą kopalnie musi przejść wzdłuż i wszerz. A potem to jeszcze albo siedzi na budowie albo chwyta się dodatkowych prac. Naprawia komputery, ustawia anteny u klientów itp. Teraz jeszcze będzie zakładał firmę elektryczną. I chce na budowach robić instalacje elektryczne. U nas wszystko zrobił sam. A jeszcze jak przyjdzie do domu to sobie sam kanapkę zrobi, nigdy mnie nie prosi na siłę. Ja to najbardziej narzekam na to, że go wiecznie nie ma w domu. No ale coś za coś.ines31, Ewelaa lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Przed chwilką odszedł mi dość spory(o ile nie cały) kawał czopu śluzowego, ciekawe czy coś się powoli zacznie rozkręcać
No to może się zadziać raz dwa trzy, albo i nie. Podobno jak podbarwiony krwią to w przeciągu doby może się rozkręcić, a jak bez krwi to i dwa tygodnie może minąć. Tak czy inaczej krok do przoduRybeńka, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki:)
Ja właśnie wróciłam z urodzin u wujka troszkę sobie pojadłam pyszności
Emartea to straszne co musiałaś przejść tak ne powinno sie traktować kobiety w ciaży ale najwazniejsze że wszystko dobrze sie skończyło i masz małą przy sobie
słodka super że tabletki zadziałały i że lepiej sie czujesz
kasss super że malutka jest już z tobąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 17:40
noa8, gosiaczek31, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Nie potrafie się dzis pozbierać
Dziś 21 lutego...
Dziś mija rok jak moja Mała Amelka powiększyła grono Aniołków (*)...
Niebiański Roczek...
Nadal nie potrafię zrozumieć "dlaczego Bóg Nam Ją zabrał? "
Wybaczcie ze smęcę......ale ten dzień jest na prawdę dla mnie ciężki...
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
MisiaMonisia współczuję bardzo
z taką stratą nie można się pogodzić. Ale teraz pod serduszkiem nosisz nowe życie, które już niebawem będziesz tulić w ramionach :*
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Emca wrote:No to może się zadziać raz dwa trzy, albo i nie. Podobno jak podbarwiony krwią to w przeciągu doby może się rozkręcić, a jak bez krwi to i dwa tygodnie może minąć. Tak czy inaczej krok do przodu
Mój był czysty więc może to jeszcze trochę potrwać.
Emca lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Pomidorowa zjedxona zaraz drugie danie watrobka drobiowa z jablkuembi cebulką pycha do tego surowka z kiszonej kapusty
Ja Ci kobieto napiszę tylko tyle że byłam rano w dwóch masarniach żeby kupić wątróbkę i nic. A wchodzę tu i czytam takie rzeczy.....przynajmniej pomidorówkę też miałam i ciasto choć bez budyniu
Anastacia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny